Jump to content

garnok

Medlemmer
 • Content Count

  437
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by garnok

 1. Spiller jeg en annen versjon enn de fleste andre? Har opplevd minimalt med bugs. Eneste jeg kommer på i farten var noen bats som jeg ikke kunne klikke på, og ett sted jeg satt fast etter ett hopp. Ellers storkoser jeg meg med Wolcen. Startet med en warrior type, så fokuserte jeg på ranged. Nå starter jeg en som skal fokusere på poison og summons.
 2. Det kommer ett slik spill til switch i februar. Darksiders Genesis. (ligner ikke på noen av de andre darksiders spillene, som var mer zelda-esque) Det ser relativt lovende ut hvertfall.
 3. De fleste normale støvsugere har 1500 Watt eller mer. Det er 2 hestekrefter det! Du forstår at det er en grunn til det? Dyson er bare en støvsuger for smuler på kjøkkenbenken i fancy innpakning, og mye reklamekroner i ryggen. hvor har du vært hen de siste årene? Etter de nye reglene er 900W som er maks de får lov til å bruke på nye støvsugere. De fleste ligger på ca 700W Mieles toppmodeller har 550W Det eneste watten sier er hvor mye strøm den bruker. Det er veldig mange andre faktorer som spiller inn, som munnstykke, tetthetsgrad, filtrering, luftstrøm etc
 4. Dette handler kun om penger, sier fansen.... Så akkurat som fotball da mao
 5. 1 av 50 holder mål? Nå var du i overkant snill. 1 av 5000 er nærmere sannheten. Så mye søppel som har kommet gjennom greenlight de siste årene har jeg ikke sett maken til noensinne
 6. Ingenting for meg. Men har fremdeles xcom2 og overwatch, og ikke minst overraskelsen grim dawn, så lider ingen nød :-)
 7. Ordntlig offline mode burde absolutt vært der. Dog kan du sette steam i offline mode, så slipper du problemet, men det skulle ikke vært nødvendig. Ellers synes jeg at du kunne ha valgt selv hva du unlocke med gears. Dumt at noe av de morsomste unlockene er det du låser opp sist. Håper mods fikser det etter hvert.
 8. basere seg på Freetoplay modulen? Vil det si at du kommer ca halvegs før du må kjøpe tesla-dollar for å komme videre?
 9. Jo mer jeg leser og ser om det, jo mer gleder jeg meg. Det er det eneste spillet på mange år jeg har brutt min regel om å ikke forhåndsbestille. Bare måtte ha collectors edition. Statuen vil gjøre seg på stuebordet.
 10. witcher og wolfenstein! Gleder meg stort til begge to
 11. Flott å se at det kommer mer innen RTS sjangeren, selv om det er til ett gammelt spill. Starcraft2 er jo det eneste rts spillet av nyere dato som er bra.
 12. Helt enig. Jeg har spilt campaign tiljeg unlocka endless mode. Den modusen har lit HOMM over seg, altså en gang til da..ok, en gang til da...plutselig er det langt på natt
 13. Hvis jeg fortsatt kan bruke det store rockband trommesettet mitt er jeg med. Ikke så glad i gitarene lenger, men pro-drums (som det så fint heter i RB2) på expert er faktisk som å spille det på ordntlig trommer, eller hvertfall så nært det er mulig å komme uten å bli kastet ut av leiligheta Har uendelig med timer på det.
 14. Vil si det var en større overraskelse at destiny og ac unity i hele tatt var med på lista. Står fremdeles ved mitt valg. Wolfenstein var goty
 15. Sto mellom wolfenstein og shadow of mordor for meg. Mordor var uten tvil årets sleeper. Hadde null forhåpninger. stemte wolfenstein fordi det er det beste fps spillet på mange mange år.
 16. det støtter kontroller, så du kan fint bruke det. men keyboard+mus er så enormt mye bedre imo, noe jeg ikke trodde før jeg testa det
 17. samme problemet. Prøver med X-com. Skjer ingenting når jeg trykker på play knappen
 18. Høres ganske likt ut som CTF spør du meg... UT2004 hadde dette for 10 år siden
 19. klager på at forrige tomb raider ikke solgte nok. gir ut neste på kun 1 konsoll...wtf?
 20. Er skillsystemet likt? dvs kun 1 aktiv skill per klasse, og en masse kjedelige passives? Håper på noe litt mer utfyllende en Borderlands 1 og 2
 21. Flott. Da har jeg spart opp nok gull til hele naxx. Blir bra. Hs trenger virkelig flere kort
 22. virker mer som en mod til bf4 enn ett nytt spill. At de tar full-pris for det er skammelig
 23. tydligvis blitt mote med beats. Gudene vet hvorfor, ettersom lyden er grusom
×
×
 • Create New...