Jump to content

Eslu

Medlemmer
 • Content Count

  256
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

117 :)

About Eslu

 • Birthday May 27

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Kjører Ubuntu 14.04 beta 2 akkurat nå, og er veldig fornøyd! Har hatt lite problemer, og alt kjører ganske bra. Grafikkytelsen er heller ikkje så mye å si på, Nvidia skjermkort yter like godt som på Windows. AMD er en helt annen sak, og er absolutt ikkje å anbefale.
 2. "Hvor god kjølekapasitet har Windforce-kjøleren til dagens premie?" Og så nevner dere watt som svar alternativer? wat?
 3. Om du skal ha noe som er både lett og ekstremt gode vil eg anbefale Jakiro eller Omni, begge er supports. Det som gjor at eg blei bedre i dota 2, var at eg hadde venner som påpekte hva eg kunne gjøre annleis. Du kan gjerne prøve å spille med oss viss du vil, vi er ein gruppe folk fra Hardangerfjorden
 4. Har selv erfaring med at eg sparte 500-1000 kr på å bygge maskinen selv, enn å kjøpe ein fra komplett. Standard "gamer" maskinene til komplett velger ikkje dei "mindre støybare" delene, og dei tar seg ekstra godt betalt for å bytte dei ut mot noen som er. Så om du har planer om å lage ein så godt som støyfri maskin er det lurere å velge deler og bygge maskinen selv. Kabinettet du har sendt er ikkje ille, men har så og si null lyddemping. Vil heller anbefale deg Fractal Design R4, har selv kjøpt det til ein venn for ein måned siden.
 5. Eslu

  Indie SDK for PS4 ?

  Nå har ikkje eg satt meg inn i detta så vanvittig mye, men meiner at PS4 krever at du kjøper devkit av verdi til 2,500$ (?), og at du ikkje får laget spill på din egen PC. SDKen finner du nok på devkit maskinen deres. Står sikkert noe her: http://us.playstation.com/develop/
 6. Deler litt samme meining som AllFather, at noen kan spionere på meg gjør meg ikkje mye frem til det blir brukt mot meg. På det tidspunktet det blir brukt mot noen, har nok personen gjort noe kriminelt. For den alminnelige nordmann så har nok dette vanvittig lite betydning for dei. Men så er jo muligheten for at det blir missbrukt der, det ser eg ikkje bortifra. Men eg vil nå tørre å påstå at oddsene for at noen missbruker akkurat 'DIN' informasjon, er like stor som å vinne lotto. Liker eg NSA? Nei. Men eg gjør ikkje så mye ut av det.
 7. Du finner ingen bedre person enn John Carmack når det gjelder å vise frem teknologi. Han kan sine saker godt!
 8. Hm har problemer med at musa mi ikkje får 1:1 forhold, selv med 6/11 på museskalaen og akselerasjon er av. Kjører Windows 8.1, men har ikkje hørt om at dette skal vere noe problem. Men så er jo musen min gammel også, kan jo så forsåvidt vera det.. Bruker Logitech G5
 9. Eh? I konklusjonen står "Lavt strømforbruk" som et pluss, men i undertittelen står det "For så lenge du ikke bryr deg om strømforbruket, bør du styre unna." Forvirrende.
 10. Høgskolen i Vestfold, dataing. Litt skeptisk til at det er det einaste dataing. studiet som ikkje har fylt opp plassene sine enda, men skal nok ha det flott uans! Flytter fra vestlandet no om 1 måned, så dette blir artig.
 11. For dere som ikkje har hatt sjangsen til å prøve, ytelsen i spillet er veldig bra i og med at AMD driveren min ikkje er noe å hoppe i taket for. Låg godt over 60 fps med high settings 1920x1200 med hd6870
 12. Eslu

  Gaming skjerm ps3/ps4

  Du får tru på det du vill, eg har sett det eg har sett. Blant populære nettsider som Tftcentral og flatpanels.dk har dei gjort samme erfaring. Mange argumenterer for at dei ikkje ser differanse mellom 60hz og 120hz, mens andre gjør.
 13. Eslu

  Gaming skjerm ps3/ps4

  Det er noe anna å se på ein 60" med 1080p fra avstand på 5-7m, enn ein PC skjerm 27" med 1080p på 0.5-1m avstand. Om du har lyst å lesa på emnet, les litt om PPI og ta ein titt innom denna også: http://en.wikipedia..../Retina_Display Sjølv har eg erfaring med at 1080p på 27" føles "blåst/strekt ut", ser ein slags pikselering i forhold te 1920x1200 på 24".
×
×
 • Create New...