Jump to content

Torsdag

Medlemmer
 • Content Count

  126
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

55 :)
 1. Du skal hoppe ut i dypt hav. Mao. skal du kun spille random. Slik lærer du alle heroene litt og vet hvordan man spiller mot alle også.
 2. Skulle ønske det kom i dag. Gleder meg enormt til dette, klarer ikke helt se hva som kommer overgå dette av spillopplevelser i 2014.
 3. Ikke så lett å forholde seg til virkeligheten vet du Kjellvez. Mye greiere å kaste møkk på det man ikke liker fra før.
 4. Jaha? Fordi du vil innføre avgifter som det her raskere?
 5. Blir vel lignende i Norge når/hvis det blir regjeringsskifte. Høyre+FrP-regjering blir omtrent lik den som styrer i Sverige i dag.
 6. Helt fair holdning å ha. Vi trenger utviklere som kun fokuserer på multiplayer også, så ingen krise i boken min. Titanfall blir sikkert et kult nok fps multiplayerspill det. Mer latterlig er det at store spillnettsider kaller spillet for "game of the show" på e3.
 7. Ganske så underholdende dette. Men det fins ikke et spill i verden som mer hadde tjent på å implementere quick travel. Så latterlig kjedsommelig å gå rundt etterhvert, frem og tilbake / frem og tilbake.
 8. 399 Euro equals 3065.75 Norwegian Krone. Ergo, holder de(Sony) ikke ord hvis det blir særlig mye mer. Regner dog med at en del av forhandlere legger på noe.
 9. Dette er gøyere enn Diablo 3 imo. Mindre strømlinjetformet, og en del kule ekstra features.
 10. Det er latterlig typisk at jeg skriver noe sånt, så kommer det en spennende trailer. Men mmo? Meh.
 11. Problemet til Ubisoft med denne pressekonferansen er at de bruker latterlige mye tid på lite spennende spill. Et nytt Trials-spill er ok det, men det er ikke noe som vil utvikle eller revolusjonere spillverdenen. Watch Dogs derimot, har litt av dette.
 12. Altså AC blir sikkert ganske bra. Men nå er det på tide å finne på noe nytt snart. Men, om de bygger spillet mot det å kontrollere et piratmannskap så kanskje det blir nok nytt til å forsvare det.
×
×
 • Create New...