Jump to content

Oyb

Medlemmer
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Ville anbefalt det samme, når man har spilt mange forskjellige heroes så lærer man de sterke og svake sidene til de. Gjør deg generelt en bedre spiller hvis man vet hva alle heroene kan foreta seg.
 2. Hmm.. Var jo mange gode forslager der, blir kanskje i lengste laget med Finmark tror jeg. Og ettersom litt av meningen med en slik tur er å komme seg vekk fra sivilasjonen så blir det vel gjerne ikke Nordmarka (er jo faktisk 6 timer kjøring det også). Men jeg skal se mer på Dombås omdrådet. Takk for et godt innlegg!
 3. Hei, Har lyst til å planlegge en skikkelig villmarkstur til våren/sommeren. En plass der man kan legge ut på en god og lang fjelltur, samtidig som du kan fiske på veien. Jeg tenker på en tur som gjerne varer en lang helg, eller gjerne en uke. Der man kan vandre fra vann til vann, eller til elv, og fiske. Telte, eller overnatte på turisthytte om det lar seg gjøre. Har aldri prøvd noe lignende som dette her tidligere, så hadde vært fint med tips til hvordan jeg skal tilnærme meg turen o.l Har hørt at Troms og Finmark har utrolig mange fine vann og elver og fiske i, men det blir kanskje litt i lengste laget, ettersom jeg bor i Molde. Femundsmarka har jeg jo hørt mye bra om, men er litt usikker hvordan det er å ta seg en slik tur der. Takk for alle forslag!
 4. Hei, Hadde problemer med pcen i går, så bestemte meg å bygge en ny fra mitt gamle hardware. (foreldrene mine sin pc) Alt gikk knirkende fint, helt til jeg begynte på boot. Måtte resette BIOS, noe som gikk fint. Men da startet den fra IDE disken som er koblet til, ikke SATA. Noe som førte til at den bootet fra en halvslettet windows 98. Forandret BIOS oppstart, og koblet ut IDE disken. Nå kommer den til "hvordan vil du starte windows", valgte vanlig. 0.5 sek på windows xp sin boot screen før pcen restarter. Prøvde sikkerhetsmodus, akkurat samme. noen som kan hjelpe?
 5. hehe nei si det, brukte jo ikke kraft engang
 6. Gjorde det pasta :S Er det mulighet for at jeg har ødelagt ram-socketene? Kjøpte ny ddr2 ram i dag, men samme skjedde igjen. Bare denne gangen sluttet cpu vifta å gå etter 10 sec omtrent. Vet ikke hva det symptomet viser til :S CPU er ødelagt eller ikke skikkelig festet eller? Hovedkort gåent?
 7. dette hovedkortet er det. Så ikke hva slags bios det var. Stakk en tynn myk linjal på baksiden av kortet og kjente forsiktig etter, og kom borti noe. Men vet ikke om det berør kabinettet :S Må vel koble alt på nytt viss du skal sjekke dette?
 8. prøvd begge deler, står fortsatt å piper til ingen ende og svart skjerm.
 9. Hei, Har en gammel pc, og tenkte jeg skulle ha i et par andre ram-brikker for å få litt mer minne. Så at minne som var satt i var PC4300, og de jeg satt inn var PC3200, men tenkte d sikkert ville gå fint. Når jeg startet pcen ville ikke skjermen oppdage noe signal fra pc, og ble svart. Så jeg tenkte bare å sette inn gamle minne og ikke bry meg mer med maskina. Satt inn gamle minne, fortsatt svart skjerm. Lette litt rundt på google, og noen hadde samme problem, og foreslo resetting av CMOS. Så jeg resettet CMOSen, men samme problem. Bare nå piper pcen. Tenkte jeg skulle høre hvor mange pip så jeg kunne finne feilen, men etter å ha telt til 15 pip, så ga jeg opp og kom på forumet. Hjelp noen?
 10. Okay, det var det jeg lurte på Takk skal du ha!
 11. Ok, takk skal dere ha. Det var de gameldagse 4-pins jeg mente, mynox eller hva det heter. Men hva med skjermkortet dere? Kan den få ekstra strøm rett fra strømforsyningen. Er en kontakt fra den som passer fint, 6-pins med festeklip.
 12. Må vel først skrive unnskyld at jeg skrev i denne kategorien, men fant ikke noe som passet bedre. Jeg holder på å bygge pc for øyeblikket, men har møtt litt veggen. Viftekontaktene stemmer ikke overens med hovedkortet, der de står i manual der de skal bli plugget inn. Har 4-pins kontakter fra viftene, og har små 3 pins kontakter på hovedkortet, lurer på om jeg bare kan plugge viftene direkte til strømforsyningen eller om det er en "no-no". Bestilte et nvidia 8800gt kort, som har tilgang til ekstra strøm, lurer også på om det er noe man kan koble direkte til strømforsyninga, siden det er en kontakt fra strømforsyninga som passer utmerket. På forhånd, takk for alle svar!
 13. Hei, Har gått GK, VK1 halve året VK2, så sluttet jeg pga. det jeg gikk på interisserte meg ikke overhode. (Vet godt gjort å finne det ut etter over 2 år) Tenkte jeg skulle gå videre på allmenn påbyggning til sommeren for å få studiekompetanse, men begynte å lure litt, du kan vel gå fra VKII til VG3 all. påbyggning? Studiekompetanse og så militæret og så høyskole var ideèn, går vel det?
×
×
 • Create New...