Jump to content

Gorzun

Medlemmer
 • Content Count

  769
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

176 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg er delvis enig med deg. Har dog falt pladask for inventory management uten å behøve å trykke på pause. Liker også måten man bruker kartet på gamepadden i arkham origins. Derimot har Nintendo gjort MYE galt med markedsføringen av den siste konsollen. Imo har de skutt seg selv i foten på det området. Navnet er helt på trynet, folk skjønner ikke at det er en ny konsoll mens andre tror det er en håndholt. Dessuten er det ikke helt behagelig å uttale Wii U heller. Den skulle blitt markedsført bedre og under et annet navn. Kanskje NintenDuo fordi man spiller med 2 skjermer? Hvem vet, men alt er bedre enn "wii u" etter min mening.
 2. Nintendo har feilet på markedsføringa med Wii U as... For det første navnet... folk skjønner ikke at det er et stort steg fra Wii. Og noen tror det er en håndholdt... Faen ta nintendo, best dere ikke går konk nå eller gjør som sega og slutter med hardware! Forøvrig har biblioteket til den ny konsollen blitt stor nok til å være verdt et kjøp. Wii (believe in) U! Gz med 3DSXL, anbefaler nye Zelda til den!
 3. Det samme tilbake kompis. God jul til alle her på gamer.no!
 4. Opener, link og finishing move var vel etablert allerede med første KI? Jeg spilte aldri den til n64 noe særlig. Co-co-co-combo breaker! Edit: Herregud...f2play, 6 figurer? Hvorfor? Sykt skuffet.... Klarte ikke (S)SFIV seg bra med en standard distribusjonsmodell samt litt ekstra dlc krydder?
 5. Gorzun

  kjøpte Wii U

  Kjedelige greier Har du tatt ut den pennen fra gamepadden? Er den som lager mest lyd hos meg.
 6. Hadde et interessant game igår (er jo fortsatt VELDIG ny) Spilte min mage mot en warrior. Følte meg så fullstendig overkjørt da jeg ikke fikk ut noe taunt mens han blæsta meg kjemperaskt ned til under 15, 8 til slutt 6 HP mens han selv hadde små latterlige 30 + 7 armor. Han fikk ut et så sykt stygt våpen + at han buffa seg selv med damage i tillegg. Var like før jeg ragequittet noe jeg har til gode å gjøre i HS, men hadde jentungen på fanget så jeg kunne ikke tape ansikt Men spillet ble altså snudd. Fikk ut litt taunt og spellpower et par arcane explosions og en flamestrike + 2 sånne fireblast kort til 4 mana eller hva de nå heter så vant jeg på mirakuløst vist. Fant ut at de kortene som fryser en target etter at de har gjort skade ikke gjelder om man ikke kommer gjennom armor :\ Men lærte å ikke gi opp selv om man får en brutalt dårlig start. Var like før jeg satte igang og google hvor OP warrior er til partiet ble snudd Meh, er shrub jeg
 7. Hahaha. Hysteri. Men det er det jaggu god grunn til Hadde vært herlig med nytt fallout!
 8. Har de skrudd sammen 3 millioner maskiner da? Blir ikke mer salg om de ikke sender ut flere
 9. Hvis ikke vi som kunder sier klart og tydelig ifra med lommeboken om at vi ikke ønsker slike fullpris spill med mikrotransaksjoner i TILLEGG så vil trenden stadig bli verre.. Stem med lommeboka folkens.
 10. Så du vil heller være 100% sikker på å ikke ha fungerende konsoll, enn å ta sjangsen på å kjøpe en konsoll, hvor det er en liten sansynlighet for at du må vente litt før den virker? Svært tynt argument. Trenger jo bare stikke tilbake til butikken. Er da ikke noe å henge seg opp i. Han synes vel det er mer herk å stresse med skuffelsen av at noe ikke fungerer, det man må gjøre for å returnere konsollen, kontakten med kundebehandlerne samt ventingen på erstatningskonsoll enn plagsomheten av å bare vente på neste versjon.
 11. San Andreas på mobil?!? Sykt... var utenkelig for meg på den tiden at det spillet skulle komme på mobil. Ble også satt ut av screenshotten. Husket ikke at det så såpass rævva ut
 12. Murglgurlrgrurl Churlwurlwurglgurglegurle! Veit! Skal sette sammen et murloc deck! DRØMMEN!
 13. ENDELIG! Fikk jaggu mailen jeg har ventet på! :D:D:D:D
×
×
 • Create New...