Jump to content

Judgement

Medlemmer
 • Content Count

  708
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

392 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vil tro forsterkeren vil slite, samtidig som det sannsynligvis sitter ett delefilter foran disse utgangene som vil gi deg mager lyd på rf82'ene.
 2. Hei, Takk for en god ide! Etter litt vanskeligheter å få Arch til å boote etter en oppgradering har jeg nå testet med samme resultat på integrert-kortet. I Arch er det ikke like ille på lav og middels CPU-last, men like ille på høy last. Jeg kom på at jeg oppgraderte BIOS for ca. en mnd siden, så skal forsøke å nedgradere til eldre versjon og se om dette hjelper. EDIT: Ser ut som Asus har gjort noe for å hindre BIOS nedgradering. Nekter å la meg installere eldre bios. Forsøkt 4 forskjellige versjoner nå, alle med beskjed om "selected file is not a proper BIOS". Fantastisk. EDIT2: Fant en omvei og fikk flashet en eldre bios. Løste ikke problemet.
 3. Hei Hårek og takk for svar. Jeg tror jeg har vært litt uklar, dette er ikke normal elektrisk støy som kan forventes f. eks inne i en datamaskin. Dett er store mengder støy som gjør at lyden i mange tilfeller ikke er gjenkjennelig. Dette skjer også på eksterne og interne lydenheter.
 4. Hei, Har forsøkt i noen uker nå å feilsøke lyden på maskinen min. Jeg sliter med at jeg har popping/crackling ved middels og høy CPU last. Dette har ikke vært en problemstilling tidligere og ser ut for meg å ha dukket opp med Windows 1903, og etterfølgende oppdatering til 1909 har ikke fjernet problemet. I utgangspunktet er cracklingen ganske ille på output-siden, men input gjennom USB mikrofon og analog mikrofon er helt hindsides mye støy på. Hardware: ASUS Z-170A (Bios-versjon 3802) 6700K 32 GB (4x8GB) 2666 Mhz 980Ti Lydkort testet: Integrert hovedkort, ASUS Essence STX II, Abrahamsen A-DAC Steg tatt for å feilsøke: Testet alle mulige kombinasjoner med lydkort tilkoblet og ikke tilkoblet, samt DAC. Også deaktivert integrert kort i BIOS, samt deaktivert HDMI lyd på nvidia-kortet. Formattert og reinstallert Windows. Forsøkt med dynamic tick av og på (bcdedit /set disabledynamictick) Nyeste drivere på alt av relevant hardware. Også forsøkt eldre drivere på lydkort og skjermkort uten hell. Testet med og uten Spectre og Meltdown-patchene. Er det noen som er kjent med problemstillingen og kanskje har en løsning? Problemet driver meg til vanvidd og gjør maskinen i utgangspunktet ubrukelig for meg.
 5. Jeg håper bare kontrolleren ikke inneholder en lampe i front som ikke lar seg slå av. Virker kanskje som en uviktig detalj, men hvis dette er tilfellet blir det ikke kjøp på meg.
 6. Rart at dette i det hele tatt er en sak, og til og med en negativ en. Nærmere 120 000 brett på 14 timer er svært imponerende.
 7. Det er nå fortsatt kort tid siden lanseringen. Som nevnt av kjellberit har dere 3 (!) artikler knyttet til denne store lanseringen. Dere har pr. nå 7 artikler på forsiden av diverse Apple nyheter.
 8. Dette er helt korrekt, var litt rask på avtrekkeren der. Beklager det
 9. Jeg ser også at det er gitt trekk for manglende "Strålesporing" og DLSS. DLSS har fått så mye negativ kritikk i den siste tiden og viser seg å ikke ha noen praktisk funksjon utenom å ha ett fancy navn. Det er kanskje på tide å fjerne støtte for det som ett kriterium i testene?
 10. Bra respons og oppdatering av saken! Meget bra, stjerne i boka
 11. Feil i artikkelen: - Kr pr. fps eller snitt-fps er feil. Kortet koster per dags dato 3699, som laveste pris iht. prisguiden.no. Ved en snittfps på 93,9 (som dere oppgir) gir dette en kr/fps = 39,39 kr. Hvis du ikke bryr deg om strømforbruket er Vega 56 til 3990 ett raskere kort med mer minne.
 12. NEBO ser fantastisk ut. Jeg bruker primært LaTex for matte/fysikk, men ville vært svært praktisk å kunne skrive for hånd og deretter importere. Tilbake til tråden dog: Poenget er ikke nødvendigvis at det ikke eksisterer applikasjoner som kan benyttes til arbeidet, problemet er at OSet ikke tillater en arbeidsflyt som er effektiv nok. Jeg bruker pad til registrering og passive operasjoner slik som fremvisning av kart, tegninger osv. Til produksjon brukes en Windows maskin. Jeg har forsøkt iPad pro, og det var aldri ytelsen som satt en stopper for produksjon.
×
×
 • Create New...