Jump to content

Kameho

Medlemmer
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Syntes at det er en massiv tragedie det som har kjedd med Funcom. Spill konseptene deres var geniale, og kvaliteten på det innholdet som var, var perfekt. AoC vågde seg på en gøyal combat system, og etter min mening, fungerte den nok så bra, litt små tweaking her og der, men ellers hadde ikke jeg et eneste problem. Men kunne se at MainStream massen slet med denne fordi de sliter med å bruke hodet til å klare å trykke mer en et par knapper. TSW hadde en quest system og quest kvalitet som ingen andre MMORPG spill kan måle seg. For å være helt ærlig, så syntes jeg at TSW questingen er noe av det beste som finnes, Main storylinenen var engasjerene og meget interresangt. Og selve questingen hvor man ofte måtte bruke pen og papir og notere seg diverse ting, løse gåter og puslespill og litt platform i ny og ne, Samt ting lå bare ikke servert på sølv fat for å finne ut hvordan man gjorde questen. Man måtte bruke hue, og det var det som gjorde det så enorm bra. Ikke bare drep X monster Y samling. Problemet Funcom hadde var ikke at de fikk den tiden de trengte. AOC gikk på mega smell da de absolut leverte spillet aaaalt for tidlig med omtrent ingen innhold i det etter start zonen. men man kan se på start zonen (tortuga) hvor enorm bra kvaliteten kunne ha vært framover hadde de holdt kvaliteten på den framover. TSW slet og med mangel på innhold i starten (mer unike zoner), Combat systemet ble ofret litt for at Mainstream massen som klagde så mye på AOC combat systemet skulle bli tilfreds. samt animasjonene og bevegelsene er noe løyen. Men jeg syntes at det er direkte tragisk og synd med alt som har kjedd med funcom, og mye dårlig PR og press fra aksjeholderne som ødelagte mye for Funcom og kvaliteten dems over spillene.
 2. Nå har jeg spillt WoT Ganske lenge, siden Alpha, men har fullstendig stoppet dette. Ikke fordi spillet i seg selv er dårlig. Wargaming har vist hva de kan få til, selv overhaling av hele spillmotoren klarte de. og det skal de ha kreds for. Men på tanke på at hvor lenge spillet har vært ute og under utvikling, og de enda ikke vil endra på det mest fundamentale feilene. (knøttsmå grupper aka platoons) Samt diverse Balance issues, og ikke minst mangel på diverse gamemodes, som Simulasjons battles hvor ting er mer realistisk. Akkurat her har spillet Warthunder overgått World of Tanks for leeeenge siden. Ikke bare er Warthunder mye mer velbalansert mellom nasjonene, men tanks kampene er mye mer intens og realistisk, og du sitter ikke med mega frustrasjon fordi kulen din gjør "bare" 360dmg. World of Tanker for arcade, og låst inn i Arcade verden. Å være arcade er ikke dårlig. Men betyr ikke at man ikke kan appellere flere type spillere. Warthunder tilbyr Arcade, Realistic (Hybrid mellom arcade og simulator) og Simulator battles (100 realisme, ingen aim assistance, røde navn og markeringer over fienden). Man kan faktisk benytte seg av range. Og en ting som egentlig er hovedfundementalismen til hvorfor jeg sluttet med WoT på tanke hvor lenge jeg har spillt det. er egentlig på grunn av Spotting systemet på wot er helt på trynet. HVORFOR kan jeg FYSISK ikke se en enom 70 tons tanks som står mitt i et åpent, nyklippet gjorde? Når både teleskopet, gun sight, og alle view hatcher peker mot tanksen? Bare fordi jeg står 600m vekke og spotting range er ikke mer enn 390. Er ganske tåpelig. Dette ødelegger for tankser som er designet for kamper på langt mer en distanse enn bare 100m. men opp til flere Kilometere. Uten å måtte være urealistisk artilleri. Ikke for å nevne at de har lyst å ha artilleri i WoT men nekter selv den dag idag å ha Armored Cars is spillet. Heldigvis er Warthunder mye mer åpent, mer realistisk, og ironisk nok gjør denne åpenheten og realismen med større maps og skikkelig view/spot system at spillet blir mer balansert. Tyske tankser kan gjøre det de er designet for, å ta ned fienden fra flere km hold. Mens russiske fortsatt har den fordelen med lav profil, og mye mer suveren på kloss hold, med overlegen panser. Amerikanerne kan bruke deres spesialiteter med effektiv flanking med deres tankser som kan nå høye hastigheter. Således. Ikke for å nevne at man kan være Anti Air tanks hvor man også Fly kommer inn i bildet. og Anti Air er det jeg liker best. Følelsen av å skyte vingene av et fly å se den styrte mot bakken fordi du klarte en fulltreffer fra bakken og opp. ble ganske lang post noe som jeg ikke planlagte helt... Feelz man. TL;DR Spillte WoT lenge. Men Warthunder er mye mer overlegen og mer velegnet for E-Sport etter min mening.
 3. Er ikke ofte jeg orker å logge inn for å skrive kommentarer, mye pga at jeg alltid roter med passord til kontoen min. Men denne anmeldelsen var så bra at jeg måtte ta meg bryet. Det er slik anmeldelser skal være, når jeg først så igjennom spillet, så det ikke noe særlig interessant ut. Men når jeg først leste igjennom artikkelen din, selv om jeg har lest igjennom andre anmeldelser som aldri fanget interessen min. Ble jeg ganske så inspirert av å prøve dette. Så mest sannsynlig blir dette et kjøp. For det er noen som faktisk kan fortelle hvordan spillet egentlig føles å spille, og ikke bare om det er bra eller dårlig. For mye av et spill er smak og behag, men anmeldelsen din lot meg ihvertfall få et smak hvordan spillet er, og fikk meg til å vurdere det.
 4. Masse flotte, svar og god pris estimisering. Og gode råd, Jeg skal kjekke opp med kokstad, fikk endelig et svar fra en av verkstedene jeg har etterspurt om kostnad. Paradis Auto kunne reparere det for 7.2k. da var lakkering inklusivt. Skal se hva Micropaint tilbyr. Forhåpentligvis rundt 5k. da blir jeg kjempe happy. lov å håpe. For meg er det viktig at bilen ser fin ut, det er en eldre bil, som bare har hatt 2 tidligere eiere og heller ikke så mangen kilometere som de fleste gjennomsnitt biler på den alderen har. (ca 14 ish ). For bilen er velsteldt og det har aldri vært noe alvorlige feil, ting har blitt vedlikeholdt og det er kun mercedes rusten som er å peke på den. Og hvis jeg skulle selge denne i en framtid er jeg opptatt at bilen både ser og yter godt. Derfor unngår jeg noe "selv reperasjoner" av bil, med mindre det er gjort av folk som er mekanikere og har peiling på å gjøre en skikkelig jobb.
 5. kan alt om verksteder, hadde en far som reparert på mercedes og stort sett han som tok seg av bilen min. men han er desverre ikke mer, men han lærte meg en ting er å aldri ta merkeverkstedene på ord. Mercedes merkeverkstedet ville ha 18k for en EU kontroll med en del bytting av div. Sjekket opp mot et annet verksted, de kunne gi 15k, så sjekket vi snapdrive som stort sett har vært utrolig greie med oss, og de tok det for 12k. Så tok jeg turen til min far hvor han ordnet det for 6k. (han tok ikke noe betaling, og betaltekun for delene) Så snapdrive var de som hadde mest realistisk pris. Vet om en micropaint sjappe en god stykke unna, skal ta turen innom til dem. Har sendt dem en mail m bilde. (sendt til fleste verksteder, men kjenner jeg mekanikere godt, så pleier ikke de å være så flinke til å følge opp på mailboxen) Skal ta turen oppom. Under 4 tusen. fikk jeg ihvertfall litt håp i øynene. (hadde forventa meg rundt 10k ellernoe)
 6. Hei! Takk for svaret. Laken er muligens litt skadet eller sprukket av bøyingen som har skjedd. er usikker, er ikke noe spesielt expert på bil, og vet ikke så alt for mye om da. men noe av overflaten virker som er skrapt litt av. lest litt om smart repair, og håper inderlig at denne skaden kan fixes på denne måte. Men er temmelig usikker. For meg er det viktigste at bulken blir rettet litt ut (slik at det ikke er synlig) bryr meg ikke om det ikke blir helt perfekt, men så lenge man ikke legger merke til det, er jeg fornøyd. Og at den selfølgelig ikke ruster, og da er det viktig at lakken er på stell, på tanke det er en merce 99. modell.
 7. Hallaiz, prøver å finne ut av ca pris av denne skaden av dere som har erfaring fra lignende, denne vil lande på? Har klart å seff treffe en trappe stolpe av metall som jeg ikke kunne se i det hele tatt når jeg skulle rygge ut av en parkering, og slet litt med å rygge ut siden det var utrolig trangt takket være en douché som parkerte så og si nesten HELT inntil høyra sia mi (slik at jeg ikke kunne snu tidlig nok for å snu ut som presset meg helt intill veggen) + kombinasjon at jeg ikke er verdens flinkeste sjåfør heller. Har spurt en del verksteder og etterspurt om pris, men venter fortsatt på svar. alt jeg vil ha er bare en estimert ca.pris slike at det blir litt lettere å mentalt forberede seg på ofre feriepengene.
 8. Jobber selv med elektronikk og man kan TRYGT lade alle nyere generasjons mobiler over natta. Batteriene blir ikke ødelagt fordi de er 1-4 timers overtid. Batteriene blir ødelagt hvis det skulle skje overspenning på linja (lyn og torden, uregelmessigheter på kraftnettet) Evt, batteriene er feilprodusert. Derimot Lader-pluggene er en annen sak, som er mer ømtåelige mot overspenning, og det er disse som kansje kan sette fyr hvis de er feilproduserte. Men overspenning kan kje når som helst. Dårlig trafo stasjon, lyn, turbinfeil ved kraftstasjonen. Så det er mer en sjangse og tilfeldighet og ren Bad Luck som de kaller det som dikterer om batteriet blir fukt pga av lading. Derimot, eldre batterier, i type gamle klassiske taste telefoner kan bli ødelagt av å lade for lenge. Men disse er da eldre generasjon batterier. Gjøre det enkelt: etter 2008 - fleste batterier, spesielt Li-ion batterier i moderne elektronikk, tåler overlading i et par timer (type lading over natta) Før 2008 - vis skepsisme til batteriene, og se hva det sier på manualen til produktet. De fleste manueler er tynne, men det skal stå noe info om batteriet på det, hva det tåler og ikke tåler. evt google dat shit.
 9. Snakk om original produkt navn. Du vet vel at Samsung Galaxy S serien var ute før Iphone begynte å bruke -s- betegnet vel? Samsung galaxy S kom ut i 2010, mens iphone 4s den første iphonen som brukte s betegnelsen kom ut i 2011. Er vel mer som at apple som kopiere samsung, hvis noen av dem skulle kopiere fra hverandre. når det gjelder navn og betegnelse. Men nå er det slik det er og det er ikke noe å gjøre om det, og det virker ikke som om at apple og samsung saksøker hverandre over akkurat dette. Faktisk er disse hullene ikke et problem. man kan alltid bytte bakdeksel på en samsung hvis dette skulle være en ihuga problem. Er selv ikke fan av denne original bakdekselet, men det plager meg ikke, siden hadde jeg skaffet meg denne telefonen hadde jeg bare kjøpt meg ny bakdeksel til telefonen, med en som ligner Note3 sin, så snart noen får lagd det klart. prøv å gjør litt research nestegang er du snill. Uansett kommer sikkert sony Z2 til å bli min neste telefon, evt Z2 compact hvis de ikke bruker en evighet på den. hvis ikke LG lager en G3 modell. Likte LG G2 ganske godt. selv om jeg bruker S4 idag.
 10. Hvis dette ikke blir årets spill 2014. Da mister jeg håpet på menneskeheten.
 11. hva med dekning? Bor eit sted hvor det er meget dårlig dekning. Sony compacten får 3 linjer opp imot iphone med 1 linje. Dette er da også med LTE skrudd av på instillinger. med LTE så sliter man å ha kontakt med iPhone5, men dekningbaren går til 1 linje på sony compact. Dette er da med telenor sitt nett. Har merket selv at siden Xperia V, Z, Z1 og Z1Compact har hatt et ganske overlegen antenne enn konkurrentene dems (ikke bare iphone). Selv bruker jeg Samsung, og har omtrent samme dekningproblemene som iphone i hjemmet.
 12. ingenting gale med plast. Men det de gjorde med 5c var jo helt på trynet. Det var som de ville at det skulle se ut som billigtelefoner, med en pris langt høyere enn andre toppmodeller.
 13. Jeg vil gjerne saksøke Candy Crush Saga for at de bruker vårt gamle norrønske ordet Saga, et språk de selv ikke snakker eller har noe relasjoner til, samt et spill som heller ikke lever opp til den egentlige betydningen av saga. For vanæring og sværtelse, samt mistolkning av våres tradisjoner og røtter fra oldtiden, og krever derfor erstatning til alle som er av Nordisk slekt som er pårørt av dette.
 14. Geniale spill å spille sammen med dama: Katamari Damacy (Utrolig morro, fordi her må både deg og dama sammarbeide godt for å komme seg igjenomm personlig båd min og dama mi si favoritt). Portal 2. de absurde Wario spillene til wii u. Og stort sett de fleste wii u spillene, du har for eksempel de retro-klassiske nye Mario spillene som er ganske så gøy. Dama mi likte faktisk Dota 2 Ganske mye (Evt. league of legends, type MOBA spill). Monster Hunter till wii u er og utrolig gøyt for folk som liker dem.
 15. gleder meg sykelig til dette spillet. en av få spill jeg har ventet lenge på og fulgt med utviklingen hele tiden. om det blir en flopp eller hit, har ingenting å si for min del. Det er mye arbeid for bare en person som står bak alt. og samt han prøver på nye nytt. og det i seg selv er gull verdt.
×
×
 • Create New...