Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Noen som har forklaring på den dårlige kvaliteten på SS i det siste? Ser på Liverpool nå og ingen av kanalene ser ut til å være i 720p.. :(

I webspilleren? Det er noe kødd med den. Du må gå å endre til 540p og 720p. Er rimelig sikker på at knappen fortsatt vil si 540p når det er høyere kvalitet på streamen også. Rimelig irriterende. Men du kan åpne den i VLC, og da får du den kvaliteten som er oppgitt i sendeskjemaet.

 

6s5gg9N.png

Hvordan fikk du opp det valget nede til venstre? Jeg har kun pause/play knapp ved siden av tiden..
Lenke til kommentar

Noen som har vært borti at Roma Works fakturer dobbelt med bare dager mellomrom?

 

Fikk mail i dag om at betaling var vellykket. Problemet er at det fikk jeg også for et par dager siden.

For noen dager siden trakk de 32 USD av meg, og i dag har de trukket 64 USD.

 

Betaler med Paypal, og på oversikten ser jeg det står prøveperiode av 32 USD faktureres hver 74 dag. Samt regelmessig betaling hver 3 mnd av 64 USD.

 

Hvordan kan jeg stoppe at de trekker som de gjør nå, men får en faktura som må betales. Da det tydeligvis er dumt å la de trekke automatisk.

Lenke til kommentar

Paypal. Så trykker du på tannhjulet -> Payments (i menyen) også manage pre-approced payments. Tror jeg.

 

Da kommer jeg inn på en side som det står administrer forhåndsgodkjente betalinger. Trykker på den og får en oversikt som viser meg at jeg har to Roma Works betalinger. Trykker jeg på de får jeg kun valg om å endre reservebetalingsmiddel. Finner ikke noe valg for å stoppe automatisk betaling.

 

edit: fant den nå. Den var godt gjemt. Kan jeg bare avbryte begge to, så vil jeg få faktura hver gang de skal ha betalt?

Endret av archongamer
Lenke til kommentar

God nyhet. Pirat-strømming er trolig lovlig i Storbritannia (foreløpig).

 

"According to Trading Standards, local UK authorities tasked with investigating commercial organizations, if users only stream and don't download, they're likely exempt from copyright law."

 

I en artikkel i avisen Derbyshire Telegraph, kommer det frem at Derbyshire kommuneråd har begynt å merke seg problemstillingene rundt programvare som Kodi.

 

Kodi er en legitim programvare og utviklerne støtter ikke at det brukes for ulovlige formål, men kommunerådet mener at det er ulovlig i henhold til opphavsrettighetslovgivning å selge bokser eller annen maskinvare som har forhåndsinstallert Kodi og andre add-ons som legger til rette for strømming av opphavsrettighetsbeskyttet materiale, sa en talsmann. Han påpekte også at det er ventende rettssaker andre steder i Storbritannia som vil gi ytterligere avklaring.

 

Kommunerådet mener at å skaffe seg tilgang til og strømme betalt innhold uten abonnement (som anses av bransjen som ulovlig tilgang), fremfor å laste ned en fil, trolig vil være unntatt fra opphavsrettslovverket. Dette standpunktet deles av EU-kommisjonen, som mener at forbrukere som ser uautoriserte strømmer ikke bryter loven.

 

Men problemstillingen er ikke avgjort og den britiske regjeringen jobber fortsatt med muligheter for å lukke disse smutthullene. I februar lanserte et forslag for om å stramme opp loven.

 

Høringen er på et tidlig stadiet, men det synes å være et forsøk på å ikke bare stoppe selgere av maskinvare, men også sluttbrukere som "uredelig mottar sendinger" og "skaffer seg tjenester uærlig."

 

Bare tiden vil vise hvordan dette vil utspille seg, men foreløpig ser det ut som om strømming er lovlig i Storbritania.

 

Kilde: TorrentFreak

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...