Jump to content

el mindo

Medlemmer
 • Content Count

  932
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

314 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Det som også irriterer meg er denne "prisgarantien" til Power, når de har produkter med minimale endringer i modellnavn. Du finner eksempler på det på alt fra Tv'er til hvitevarer. Jeg klarer f.eks. ikke å se at det er forskjell på disse to modellene: Electrolux PerfectCare 600 EW6C427P2 VS. Electrolux PerfectCare 600 EW6C427B1
 2. Xiaomi kommer forresten med en ny og bedre Roborock T6.
 3. Fant samme type på hytta i Lierne sommeren 2015. Jeg har dessverre fortsatt ikke funnet ut hva det er.
 4. Det kan være smart å ha en egen wallet og ikke oppbevare pengene hos en tredjepart. Jeg synes f.eks. at Coinbase er et ganske ustabilt nettsted og det er greit å være på den sikre siden. Du finner en ganske enkel guide får å sette opp en wallet her på finanssans.no Har du Skandiabanken, kan du også aktivere beta-funksjoner og få Coinbase oversikt inn i kontooversikten din. Du kan ellers lese en fin artikkel om Investere i Ethereum, som også ligger på finanssans.no
 5. Jeg kjøpte Asetek i høst til 36 og er ganske fornøyd med den. Skulle bare hatt mer å gå inn med den gang, men det har gitt en fin økning Til 36 ja.... hehe det er jo bare å gratulere. Jeg vurderte den selv på 78, men da hadde den allerede gått så mye at den begynte å virke ganske høyt priset, så tok ikke sjansen. Til dagens 119 hadde det også blitt meget pent med f.eks 50' inn. Asetek skriver nye kontrakter hele tiden synes jeg, og god kjøling er mangelvare i IT-verden. Med fremtidens Deep learning, kvanteprosessorer osv, så vil nok ikke behovet for god kjøling bli mindre i fremtiden. En ganske lettvint og enkel analyse, men Asetek kan nok med dette fortsette å vokse/stige enda.
 6. Jeg kjøpte Asetek i høst til 36 og er ganske fornøyd med den. Skulle bare hatt mer å gå inn med den gang, men det har gitt en fin økning
 7. Spennende teknologi og utvikling dette. Følger amed argusøyne, men tror jeg venter litt til før jeg hiver meg på bølgen.
 8. Ikke så nye et nyhetsnettsted, men forum: https://tekinvestor.no/
 9. Kjedelig for Lloris, men alt i alt ganske fornøyd med sesongen og avsluttingen. Gleder meg allerede til neste "år" og går kanskje inn i mitt første sommervindu, uten at jeg ønsker meg en eneste spiller.
 10. Skjønner ikke at det skal være så fantastisk mye vanskeligere med 5 ekstra meter i lengden. King Power Stadium, hvor vi banket Leicester på torsdag, har ca samme dimensjoner som Wembley!
 11. Alli spilte mye mer defensivt enn hva han har gjort i det siste. Var mye nede og "hentet" ball, så man kan vel si at han hadde en slags Eriksen-rolle.
 12. Det kommer det også: https://www.tu.no/artikler/de-har-lagt-grunnlaget-for-batterier-som-kan-lades-1000-ganger-raskere/346703 For ikke å snakke om http://www.msn.com/nb-no/nyheter/teknologiogvitenskap/nytt-batteri-kan-gi-elbil-revolusjon/ar-BBBfN12?li=AA4RGC&ocid=spartandhp som bekrefter at StoreDot faktisk ser på el-bilmarkedet. I motsetning til mange andre som lanserer slike nyheter er det fra StoreDot ikke snakk om "mange hindre", "ikke innenfor overskuelig fremtid", "flere år med gjenstående forskning" eller "mangler bare ditt og datt før det faktisk fungerer". De gir et tidsbilde på tre år, og har etter sigende produkter som faktisk kan produseres og anvendes, ikke bare en ny teknologi som i fremtiden kan. Spennende altså. Håper disse teknologiene kommer raskest mulig. Nye og bedre batterier, effektive solceller, fremtiden kan bli lysere.
 13. Wanyama var enorm. Dembele, Alli, Son og Kane var velig gode og som du sier "lekte seg utpå der".
×
×
 • Create New...