Jump to content

clinton

Medlemmer
 • Content Count

  1132
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 :)

About clinton

 • Birthday 10/04/1986
 1. Har ikke testet det enda nei. Venter til jeg får 30xx serien. Har bare testet xbox one x med freesync foreløbig. Fikk TVen forrige uke.
 2. LG 65cx her. Oppgraderte fra 65 c7. Vanvittig stor forskjell! Sitter klar med lommeboken når 3080 kan bestilles. Blir en bra høst
 3. Hva fikk du for ditt? 2070? Og hvilket merket var det?
 4. Lenge siden det har vert noe aktivitet her no. Har folk enda noen stream som fungerer greit? Brukt lenge watch.mystream. Med betaling via theshadowsite. Men virker som alt har blitt stengt ned. Og jeg har fått pengene mine tilbake. Eventuelt noen som har fremgangsmåten til å få til 4K Premier league via Engelske kanaler i nettleser? Vet det skal gå ann å få til i Norge no.
 5. Noen som har vert borti dette? Når jeg skal oppdatere programmet, kommer jeg til der man skal velge disk for installasjon, men det kommer aldri opp noe disk å installere på. Jeg får derfor ikke oppdatert verken office eller teamviewer.
 6. Har hatt iPhone 8+ i ca ett år no. Etter iOS 11 er tlf svært dårlig til å holde apper i minnet. Har hatt det meste av iPhones fra 3G og til 8. Og noe av det jeg likte best med iPhone og iOS var at uansett hvor lang tid det gikk mellom når jeg brukte apper var de alltid i minnet og jeg kunne fortsette der jeg slapp for flere dager siden. No f.eks kan jeg bruke YouTube appen, hoppe raskt innom messenger for så å gå tilbake til YouTube og se at appen starter på nytt. Dette skjer flere ganger for dagen og med alle apper. Utrolig frustrerende. iOS 12 var null forskjell. Har dette blitt normalt eller hørtes det ut som det er noe feil hos meg?
 7. Er veldig fornøyd med kortet mitt etter å ha testet det en dag no. Har 32” 75hz 2560x1440 skjerm og kortet lager så og si ingen lyd med settings på ultra og lås på 75fps i div spill jeg har testet. Ligger på rundt 60-65 grader
 8. Regner bare med at det var feilprising siden det skjedde samme dag de la korte ut for salg, og kun noen timer den dagen de solgte det 4995.- uten å merke det med tilbud eller lignende.
 9. Flott av Elkjøp og levere selv om det var feilprising 👍🏻😀
 10. Gikk bare tilbake i mailen min og så når jeg mottok bekreftelse på bestilling
 11. Tok vanlig postpakke 5-10 dager kr 0
 12. Bestilte 18.10 14:30 med levering 07.11. Kommer nok før estimert dato siden det ble sendt i dag
 13. Vi takker for din bestilling hos Elkjøp! Produktet/produktene dine sendes fra vårt lager i dag. MSI GeForce RTX 2070 Gaming Z 4995,-
 14. Steike. Gleder meg til å spille dette på LG C7 og Xbox x når jeg kommer hjem fra sjøen 🤤
×
×
 • Create New...