Gå til innhold

Hva syns du om iOS 7?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noe annet jeg har bemerket meg er at ved vanlig bruk så blir skjermen plutselig svart og applelogoen dukker opp.

Så går det 2-3 sekunder før den faller tilbake til menyen igjen.

 

Den der opplevde jeg i går. Skulle åpne en snapchat, men etter noen sekunder var jeg på låseskjermen igjen.

 

Dette er jo prisen man betaler for å være ivrig etter å teste det nyeste, har ikke vært store problemene hittil så det går jo greit :)

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Med tanke på at store deler av det underliggende systemet er forandret, spesielt med tanke på hvordan Multitasking og save-state fungerer så vil nok de fleste applikasjoner sluke strøm og ha en del stabilitetsproblemer inntil utviklere får oppdatert applikasjonene sine. Det er tross alt det alle disse utviklerbetaene faktisk er til.

Jupp, det høres ut som en Beta ;) tom. en Beta1 hehe.
Lenke til kommentar

Det kan være, men at noe oppfattes som tåpelig gir ikke fritak fra loven.

Det å låne andres ikke-patenterte ideer kan derimot i noen tilfeller oppfattes som lumpent :)

 

Men tilbake til emnet.

iOS7 er ikke et ferdigstilt produkt helt enda, små og store endringer kommer trolig før det gis ut:

http://appleinsider.com/articles/13/06/12/ios-7-design-changes-remain-in-flux-likely-to-see-major-revisions-before-release

Lenke til kommentar

Det kan være, men at noe oppfattes som tåpelig gir ikke fritak fra loven.

Det å låne andres ikke-patenterte ideer kan derimot i noen tilfeller oppfattes som lumpent :)

 

 

Det er vel ingen (ihvertfall få) som debatterer dagens juss i alt dette.

 

Uansett hva som er lov eller ikke, så er det ingen tvil om at patent-våset vi har nå for tiden ødelegger svært mye for kreativitet og ny teknologi.

 

Hadde vi hatt nåtidens patent-hysteri opp gjennom historien, så hadde vi ikke vært kommet halvparten så langt som vi har. Oppfinnere, forretningsmenn og kunstnere har "stjålet" hemningsløst fra hverandre gjennom alle tider og det har vi, i det lange løp, nytt svært godt av.

 

Joda - enkeltselskaper lider om deres gode idéer blir brukt av andre som samtidig har andre gode idéer som de legger til sine produkter. Men utviklingen og kundene tjener på det - i det lange løp så er det langt å foretrekke.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Merkelig nok sammenfaller utbredelsen av patentsystemet gjennom mer enn 500 år med den perioden av menneskehetens historie som har hatt den mest rivende utviklingen....go figure! Kan nevne at James Watt patenterte en dampmaskin i 1781 og ble en rik mann, og vant flere rettssaker som han anla mot senere produsenter av dampmaskiner, uten at det ser ut til å ha stoppet en kontinuerlig teknologisk og industriell revolusjon siden den tid.... ;)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Man vil uansett kunne tjene penger på gode idéer. Uten et så rigid patentsystem som vi har i dag, så vil man dog måtte komme på nye idéer for å tjene penger, fremfor å kun leve på det man en gang fant på. Jeg ser ikke på det som negativt.

 

Når det gjelder James Watt og historikken her, så er jeg ikke totalt imot patenter, men poenget er at vi i dag har gått for langt for å beskytte denslags. Når det tas patent på helt banale ting, som dermed forhindrer viderutvikling av idéer, så tjener det stort sett bare advokatene.

Lenke til kommentar

Jeg synes det er en helt ny verden. Nå har jeg egentlig alt jeg savnet fra mine android-dager i iOS, og synes brukergrensesnitt og designet på alt er ekstremt pent og funksjonelt. Gleder meg til appene begynner å oppdateres til den nye stilen :)

 

(Håper spesielt på en ny Plex-spiller, og en oppdatering for Downcast.)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er fornøyd med det meste, men er et par design-elementer jeg ikke er så fan av, som at notification-bannere er alt for store og har for simpel og kjedelig bakgrunn. Videospilleren er jeg heller ikke noe fan av. Bortsett fra disse to tingene er jeg ekstremt fornøyd med resten, blir spennende å se om de endrer på ikonene før høsten :)

Lenke til kommentar

Først om fremst må dette ikke bli sett eller tatt for å være trolling. Jeg vil ha et ærlig svar, da jeg diskuterer med en 100% frelst appleelsker.

 

post-227811-0-70293600-1371293733_thumb.jpg

Jeg har alltid sagt at iOS har sett barnslig ut(pga et bobblete og barnslig utseende, med farger som kan minne om et tivoli. Men har ikke iOS7 et enda barnsligere utseende? Hva syns dere?

Endret av Open-Source
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...