Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvis du har lyst til å slippe fortollingsgebyret (125 kr) for varer mellom 200-1000 kr kan du registrere deg på Tollvesenets internettfortolling. Bruker det blant annet hvis en selger nekter å sette ned verdien osv, så slipper jeg ihvertfall fortollingsgebyret.

Posten tar omtrent det samme i gebyr for lagring av forsendelsen under fortolling, som for å fortolle den for deg. Er det egentlig noen vits da?
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Positivt overrasket over grepet på kalosjene fra Swims.

 

De har ikke sett mye bruk, men måtte småløpe til bybanen i dag og de holdt seg greit på snø og til dels isete forhold.

 

Også må jeg legge til at det er virkelig verdt å registrere seg på Styleforum. Er fantastisk mye bra lesestoff der inne. Det er nok mange her som allerede er registrert, men for dere andre, sjekk det ut!

Endret av Xtra
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Syntes det er fryktelig mye rart på SF. Derfor er jeg ikke så ofte der.

 

Enig med deg der, men synes det jevnt over er en del gode tråder som er verdt å sjekke. I tillegg er det mye kunnskap i f.eks sko- og skreddertråden. (tailor and alterations).

Endret av Xtra
Lenke til kommentar

Det er ikke akkurat overraskende at nivået her inne er så lavt som det er når folk ikke engang gidder å tilbringe litt tid på den største kilden til informasjon om klassike herreklær det er mulig å finne noe sted. For all del, man trenger ikke å bruke timesvis der hver dag, men det er en del SF-tråder som enhver klesinteressert gjør dumt i å ikke få med seg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

I denne tråden er det noen som kan det og noen som spør for å lære.

 

Du kan ikke forvente at et forum med it-nerder og liknende skal være like bra som en dedikert side om stil. I tillegg så er vi i lille bonde-Norge.

Jeg kan tørre å påstå at en side som SF er ganske sjelden på nett når det gjelder kunnskap.

Endret av hfthomas
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg sa da heller ikke at jeg forventer at folk skal kunne like mye som på SF. Det jeg sier er at det ikke overrasker meg at det er så lav kunnskap her når folk er negativt innstilt til den største ressursen som eksisterer på det området som stort sett diskuteres på denne delen av forumet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...