Jump to content

OJ Doe

Medlemmer
 • Content Count

  2404
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

840 :)

About OJ Doe

 • Birthday 07/08/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

24498 profile views
 1. Kjøpe bolig nå?
 2. Bruker maskin til skjegg, på korteste innstilling. Det blir ca 1mm. Så tar jeg det når jeg synes det er langt.
 3. Det kan fuges, men å fuge mellom list og gulv blir kanskje ikke så fint. Jeg hadde flyttet lista. Men det er meg...
 4. Det virker som du ikke har snøring på økonomi, avtal et møte med banken sammen med alle parter.
 5. Vi bygget med Hellvik Hus, og fikk omtrent det jeg tror du kan regne med å få. Et ferdig hus, som er helt middels bygget. Ikke spesielt dårlig, ikke spesielt bra. I dag angrer jeg på å ha bygget med ferdighusprodusent. Mye av det jeg er misfornøyd med, er unødige problemer som dyktige fagarbeidere hadde klart å løse. Hvis du har mulighet, ville jeg brukt en lokal byggmester du stoler på.
 6. Jeg er egentlig bare redd for kroppen dør før jeg er ferdig med å leve.
 7. Kanskje dere må snakke om dette? Velger hun Trøndelag og lever greit uten deg, eller er det en form for "test", hvor hun ikke ser for seg at hun kommer til å ha det greit noe annet sted, og håper at du forstår det, og blir med fordi du ønsker at hun er lykkelig?
 8. Ser den. Synes slutningene mine var nokså naturlige, men jeg forstår du er uenig. Foreslår du at jeg sletter innlegget, eller synes du det skal stå?
 9. Brutalt. Lest innlegget mitt igjen, og det er klart at jeg farges av hvordan jeg selv ville opplevd det. Virker som det er ganske likt mange av de andre kommentarene i et forum... Kanskje du kan svare opp på det du mener jeg projiserer? Synes det er en nokså flytende overgang mellom empati og projisering. I alle fall her.
 10. Jeg ville vært superærlig. "Jeg synes du er så flott og interessant, og jeg vil gjerne bli bedre kjent med deg privat. Jeg synes det er viktig å være ærlig, og jeg ville angret om jeg aldri spurte. Ikke føl noen press, jeg er ikke interessert i noe som ikke er gjensidig, og jeg har full forståelse og ingen problemer med det om du bare vil være kolleger" Når man vil date underordede er det enormt viktig å være ryddig og ikke bruke jobb som tema.
 11. Tja. Mange har vært der. Alle har tatt valg, noen angrer. Kanskje den rette er noen andre, eller så er dette personen du vil dele livet med.
 12. Her var mange ekstremister som jeg lurer på om egentlig har særlig erfaring med seriøse forhold. Selvfølgelig har TS lov til å bli skuffet. Alle valg man tar i et parforhold er et valg for alle involverte. Om kona skaller seg uten å si i fra er det veldig rart. Det er opp til flere i husstanden som skal forholde seg til det. Hun kan ta sine egne valg, men det betyr ikke at de ikke angår andre. Hvis jeg velger å reise på tur i tre dager med kompiser, må vi være enige om at det er ok. Felles økonomi, og hun må bære ulempene av at jeg ikke er hjemme. Da er det er felles valg. Hvis man føler for å gjøre som man vil, bør det være noe man snakker om på forhånd. Ikke noe man begynner med et stykke uti forholdet.
 13. Trolig det de kaller "coil whine". Enten i PC, eller på skjermen. Prøv følgende: 1: Dra ut strømledningen til skjermen. Endrer pipingen seg litt, og så forsvinner; gratulerer skjermen din har begrenset levetid. 2: Dra ut strømledningen til PC-en. Endrer pipingen seg litt, og så forsvinner; gratulerer, PC-en din har svikende komponent med begrenset levetid. Sannsynligvis skjermkort eller PSU.
 14. Spør du uten å tenke, eller vil du ikke tenke? Jeg kan ikke tro at du faktisk ikke vet hva grunnen er. Alle bankene konkurrerer om å ha de beste betingelsene, som betyr mindre på bunnlinja. Som de finansierer ved å kutte kostnader andre steder. Som kundeservice, som fåtallet trenger så ofte.
 15. Stsmmens eldste hadde erfaring de unge lærte av, fordi verden da han var ung var svært lik verden han ble gammel i. Det er ikke lenger tilfelle. Jeg kan ikke spørre farmor om hjelp til hverdagens problemer, for vi har ikke samme hverdag. Eldre som nekter å innse at verden de krever at eksisterer, ikke finnes er ikke resten av verdens problem. De kan få hjelp og veiledning, men vi går ikke 40 år tilbake fordi noen ikke liker datamaskiner.
×
×
 • Create New...