Jump to content

OJ Doe

Medlemmer
 • Content Count

  2348
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

795 :)

About OJ Doe

 • Birthday 07/08/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

24063 profile views
 1. Her er sjansen for varierende svar store, for det er en divers gruppe. Du spør enkelt, men svaret er enormt komplekst. Et par eksempler : Sterk inflasjon : Dere har jobbet hardt for å betale ned, men så blir penger mye mindre verdt. Boliglånet på 2 millioner er plutselig ett års arbeiderlønn. Det finnes nødvendigvis en motsetning, med motsatt utfall. Antar man at ting fortsetter som det har gjort, er det ikke lønnsomt å betale ned boliglån. Renten er omtrent 2%, med en grei avkastning i fond kan du klare 2-4% bedre. Å være gjeldfri før 40 kan være en god visjon, men et uøkonomisk mål. Lev på en måte som gir dere glede. Vi sparer også så godt vi kan, men vi har nok mindre inntekt enn dere, og mer gjeld. Vi har laget en mer detaljert plan, for det gir oss glede, og så gjør det sparingen lettere.
 2. Har akkurat bootet spillet og forsøkt noen få minutter. Ser ut til å ha løst problemet, og gitt meg flere fps enn før. Kjører nå med det meste på Ultra settings(unntatt fog) , som er mer enn jeg gjorde før, og ligger på 70 fps. Skal du spille på 1440p må du opp på 2060 eller 5600XT, SSD og 16gb ram, og en liten overklokk av prosessor.
 3. Hvis du drøyer til over helga kan jeg komme med en rapport. Har spilt til nå med suksess, men etter siste oppdatering og dlc er det mye lagging. Har derfor litt deler i bestilling, håper det løser problemet. Tidligere lå jeg på 50-70 fps på medium/high, nå faller det ned i 10 Før :4670k, Rx580, 8GB 2133 RAM, gammel 120gb SSD til os og 1tb snurredisk til spillet. Oppdatert blir 4670k overklokket til 4,2, Rx580, Samsung 860EVO SSD til alt (500gb) og 16gb ram (1600mhz) Bruker en MSI Optix 24" 1080p skjerm.
 4. 13-52 var det store for 10 år siden
 5. Det er mer positivt internt nå enn for 6 måneder siden. Jeg vil foreslå at dere som er interessert i dette fremmer det til NMCU, som er den største pådriveren for MC tiltak.
 6. Å fremstå som desperat er ofte er resultat av at du ikke fremstår seriøs. Bare vær ærlig. Jeg synes du er interessant, og jeg vil gjerne treffe deg igjen. Hva er vel 3 timer i det store bildet. Hvem angrer på å ha gått på en date med noen som er spennende?
 7. Så datteren din har ikke tatt med stjålne varer ut av butikken, en vekter tok med en veske med tøy på/i, ut av butikken? Da har hun ikke stjålet noe som helst. Hun kunne potensielt ha gjort det, men da er alle kunder tyver før de betaler. Ta turen til politiet, og avgi forklaring. Si at dere ikke vil godta noen forelegg eller sanksjoner for et forhold som ikke er mer håndfast. Hva dere gjør som foreldre er opp til dere. En prat om å være forsiktig er sikkert lurt.
 8. Hyl ut om du finner på Switch, eller så får vi sjekke på mandag.
 9. Er switch aldri på tilbud? Har lyst på en, men hadde håpet at den kom på salg. Ser ikke ut som det skjer?
 10. Ideelt sett en FC med LS1, men den får man vel ikke godkjent. Så Supra mk3. Men herregud for en jobb å få noe sånt til å funke som jeg vil.
 11. Uten at jeg har veldig peiling på Harley priser, er dette en relativt skjelden sykkel. Hvis den er i ok stand, bør du få 100 000 i alle fall. Det beste er nok å ringe til noen forhandlere, og bare spørre rett ut hva den kan være verdt på finn.
 12. Har i dag 8GB Hyperx Beast i min 4670k/RX580 PC. På grunn av redusert tilgang på ddr3 lurer jeg på å kjøpe 16 eller 32GB RAM som er på tilbud hos komplett (HyperX Fury). Får ikke tak i Beast lenger, så jeg må vel bytte ut de gamle (2x4). Det går greit med 8 nå, men jeg har ikke planer om å oppgradere resten ennå, for jeg har ikke noe som skal være med videre uansett, og da vil jeg drøye så lenge som mulig. Kan jeg få mer levetid med mer RAM, eller holder 8GB like lenge som resten?
×
×
 • Create New...