Jump to content

OJ Doe

Medlemmer
 • Content Count

  2343
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

793 :)

About OJ Doe

 • Birthday 07/08/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

23983 profile views
 1. Å fremstå som desperat er ofte er resultat av at du ikke fremstår seriøs. Bare vær ærlig. Jeg synes du er interessant, og jeg vil gjerne treffe deg igjen. Hva er vel 3 timer i det store bildet. Hvem angrer på å ha gått på en date med noen som er spennende?
 2. Så datteren din har ikke tatt med stjålne varer ut av butikken, en vekter tok med en veske med tøy på/i, ut av butikken? Da har hun ikke stjålet noe som helst. Hun kunne potensielt ha gjort det, men da er alle kunder tyver før de betaler. Ta turen til politiet, og avgi forklaring. Si at dere ikke vil godta noen forelegg eller sanksjoner for et forhold som ikke er mer håndfast. Hva dere gjør som foreldre er opp til dere. En prat om å være forsiktig er sikkert lurt.
 3. Hyl ut om du finner på Switch, eller så får vi sjekke på mandag.
 4. Er switch aldri på tilbud? Har lyst på en, men hadde håpet at den kom på salg. Ser ikke ut som det skjer?
 5. Ideelt sett en FC med LS1, men den får man vel ikke godkjent. Så Supra mk3. Men herregud for en jobb å få noe sånt til å funke som jeg vil.
 6. Uten at jeg har veldig peiling på Harley priser, er dette en relativt skjelden sykkel. Hvis den er i ok stand, bør du få 100 000 i alle fall. Det beste er nok å ringe til noen forhandlere, og bare spørre rett ut hva den kan være verdt på finn.
 7. Har i dag 8GB Hyperx Beast i min 4670k/RX580 PC. På grunn av redusert tilgang på ddr3 lurer jeg på å kjøpe 16 eller 32GB RAM som er på tilbud hos komplett (HyperX Fury). Får ikke tak i Beast lenger, så jeg må vel bytte ut de gamle (2x4). Det går greit med 8 nå, men jeg har ikke planer om å oppgradere resten ennå, for jeg har ikke noe som skal være med videre uansett, og da vil jeg drøye så lenge som mulig. Kan jeg få mer levetid med mer RAM, eller holder 8GB like lenge som resten?
 8. Er det sånn du tolker innlegget? Det er ikke sånn det er ment. Å betale ned på huslån er jo en forberedelse det også. Samsvarer det med fremtiden DU tror kommer? Det er det jeg spør om. Hvis du ser for deg samme tralten, så er det unødig å lagre mat og vann, og tenke på sikkerhet og komfort i andre scenario. Men du har kanskje litt penger på en bufferkonto, i tilfelle noe uforutsett? Du har innboforsikring, og brannforsikring, selv om du ikke regner med innbrudd eller brann? Jeg planlegger ikke for dommedag, men min vilje til å velge bort enkelte goder som gir marginal glede, som å spise ute to ganger i måneden, gjør at jeg har rom for å legge de pengene for å gjøre livet mye lettere om noe skulle skje.
 9. OK, så legger jeg noen føringer med nøkkelord. Hvordan ser du for deg fremtiden? Det kan være neste uke eller om 50 år. Hvordan forbereder du deg til fremtiden du tror kommer? Har du planlagt for alternativer? Følger du https://www.dsb.no/reportasjearkiv/egenberedskap/ sine anbefalinger? Har du bunker på Toten med mat for 50 år? Det er en del av de fleste sitt liv å tenke på fremtiden, og hvordan man skal ruste seg for den. Hva er din plan? Følger du den? Min plan er å være i en situasjon hvor jeg er blant de siste 10% som trenger hjelp. Altså at 90% av befolkningen har problemer før jeg har det. Derfor bor vi landlig, har eget renseanlegg og brønn(det er ikke offentlig vann og avløp i område) i et nytt hus som er lett å varme opp med vedovn, i tillegg til at vi følger DSB sine anbefalinger. Vi har mat for ca to uker på det jevne, inkludert reservemat, fryseboks og det vi vanligvis har i hus. Vi har et overkommelig boliglån, og vi tåler en god renteøkning.
 10. Ser at det diskuteres lite om hva jeg anser som den største ulempen med vindkraft: Det er en dårlig teknologi. Den krever mye endring av områder rundt, har kort levetid, og selve teknologien(altså turbinen) er en marginal del av prosjektet. For å bygge en vindmølle må det bygges tilførselsvei til til den skal settes opp. Der er det krav til bredde og maksmal stigning. Det antas at dersom Norge bygger ut vindkraft etter områdene NVE forslår vil vi måtte foreta naturinngrep på 2000 kvadratkilometer. Det er en enorm uopprettelig skade på Norsk natur. Vindkraft på land _kan_ ha en fremtid, men ikke i Norge. Det ligger ikke til rette for det. Enormt dyr arbeidskraft, dyr utbygging på grunn av behovet for å rasere natur og stedvis tøft klima. I tillegg har Norge mer enn nok strøm fra før. Strømmen skal til Tyskland, som har et enormt kraftunderskudd på grunn av EU sitt vedtak om nei til atomkraft, men i Tyskland får de ikke bygge ut vindkraft. Derfor har i stor grad tyske underentreprenører fått anbudene på utbygginger. De "norske" firmaene som skal bygge denne kraften som Fredriksen o.l. er et norsk skall med tysk innmat. Antall jobber for norske arbeidstakere er nær null. Vindkraft på sjøen er derimot et verdig satsningsområde- Norge er en sterk sjøfartsnasjon, med mye offshoreerfaring. Vi står i en særposisjon i verden. Vi har elektrifisert deler av sokkelen, så vi kan bruke infrastrukturen til å forsyne land med havvind på eksisterende nett om vi vil. Vi kan starte en kjempegod avvikling av oljeutvinningen ved å bruke kompetansen vi har til å bygge vindkraft på de plattformene vi allerede har. Med havvind har kan vi spille på styrkene våre, ved å bygge på land betaler vi for å ødelegge nasjonalarven vår.
 11. Han har nok delt dette fordi de ikke ønsker spørsmål og gaver, så ingen antar at de opplever enorm lykke når det er bunnløs sorg. I denne perioden er det vanskelig å fungere. Ferdig middag på døra, og gå igjen. Vær der på deres premisser. Å miste et barn går ikke over, men man lærer å leve med det, som man lærer å leve uten en arm eller et ben.
 12. 240-250 kr/t for dyktige og erfarne montører. Utpris mot kunde varierer, mellom 600 og 1200
×
×
 • Create New...