Gå til innhold

Nokia Lumia 920-tråden


iMono

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har oppdaget en ny bug. Har satt lydprofilen på "Vibrasjon". Men av og til når jeg slår av skjermen eller skriver på tastaturet (når telefonen i vanlig modus gir lyd), hører jeg et klikk som blir avbrutt. Akkurat som om telefonen akkurat er for treg til å mute lyden som ikke skal spilles av når "Vibrasjon"-profilen er valgt.

 

Det skjer ikke alltid dog. Virker som det er en timeout på dette.

Bare PST... ;)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

HAR DU EN TELEFON MED PROBLEMER? LEVER DEN DER DU KJØPTE DEN.

 

Det er en telefon, på lik linje med alt annet. Er det noe galt med den, så reparer den eller få en erstatning. :) Ytterst få ting man selv kan gjøre som fikser problemet :) Svært mange på nett forteller at de har fått ny telefon etter å ha tatt kontakt med Nokia, og da har det ikke vært problemer i ettertid.

 

HELT ENIG!

 

Jeg hadde i hele 2011 noe feil med min 2010-modell Volvo V70. Etter mye reklamasjonsrep inn og ut av verkestedet; så fikk vi til slutt en splitter ny 2013 modell Volvo V70 D3!!!! Nå er Bilbutikk1 i Fredrikstad eksepsjonelt gode på service, men det viser at det går an...

 

Så om du har store feil og problemer med telefonen, slutt å syt om dette her på forumet. Klag til der du handlet.

 

For småfeil, triks, fix og praktisk hjelp til å få til ting som kan være vanskelig; så er forumet fint å bruke.

 

Hvor mange "jeg har en Lumia det er noe feil med"-postinger skal vi måtte pine oss igjennom her inne, da!?!? :hrm:

Lenke til kommentar

Puh, dagens lille utblåsning :wee:

 

Jeg blir mer og mer glad i min 920. Alt flyter fint nå og OSet er intuitivt og enkelt å skjønne. Og det blir helt sikkert finpusset mer og mer med flere oppdateringer.

 

Det jeg derimot ER mest skuffet over må være kameraet. Nå har jeg testet både inne og ute foto, og bildene er ikke skarpe. Fargene er gode, men alle bilder har en slags romantisk glød i seg som jeg ikke liker. De duses rett og slett ut, og mister dynamikk og klarhet. Dette skulle jo Nokia fikse i den siste oppdateringen!? Jeg har tatt flere bilder av min datter; helt vanlige portrett, og faktisk er de bildene som er tatt med HTC Desire HD mye skarpere og bedre. Og da sammenligner jeg bildene etter at jeg har lastet de inn på min 27" iMac (som for øvrig har jævlig bra oppløsning).

 

Dette kameraet hypet Nokia så mye før lansering; og ikke bare kveldsbilder, men bilder i alle lysforhold. Flere med meg spekulerer nå i om Nokia virkelig tok demo-bildene med en Lumia 920.

 

Eller hva synes resten av forumet? Er dere fornøyd med bildene? De er i hvertfall ikke bedre enn hva iPhone 4S leverer. Å skarpe de opp i ettertid blir bare tull. Oppskarping er noe man stort sett kun gjør med foto tatt med gode speilrefleks i RAW-format i gode redigeringsprogram som LightRoom og ACDSEE Pro. Å skarpe opp bilder fra 920, blir bare å tilføye mer støy.

 

Kjenner jeg er litt skuffet over dette...

Lenke til kommentar

To nye oppdateringer fra Nokia i dag (Tilgangspunkter og Music). En god telefon blir enda bedre! Godt å se at det stadig kommer mindre forbedringer i tillegg til de større oppdateringene.

 

Dette lover godt! Min 920 har ennå ikke sviktet meg, den har oppført seg eksemplarisk og jeg er veldig fornøyd.

Lenke til kommentar

Har nå hatt min 920 i ca 3 uker. Jeg er veldig fornøyd så langt. Jeg liker spesielt god Nokia Music mix. Har bare hatt en frys, det skjedde under lading dvs telefonen ble liggende veeeldig lenge koblet til laderen.

Jeg synes kamera er ok. Tok noen bilder med blits i helt mørk rom og de ble bra. Jeg har ikke rørt noen kamera innstillinger. har ikke sammenligna med min Iphone 4S men jeg tror ikke det er noe særlig bedre i vanlig lys, har akkurat oppdatert telefonen nå, så jeg håper bare den fortsetter å fungere like bra.

Lenke til kommentar

Jeg har snakket med NetCom om 4G og Bank-ID flere ganger, svaret er ikke noe svar, man vet ikke når det kommer. Siden NetCom var veldig tidlig ute med LTE utstyr (4G) fra Huawei, kan et svar være at man må oppgradere alt utstyret før man kan få til switching mellom 3G og 4G. Når det gjelder Bank-ID, vil jeg si at det er bare tragisk at NetCom ikke har klart å få til avtaler med bankene og implementering av løsningen.

 

Oppdateringen har tydeligvis kommet for din del, men ikke til min telefon, jeg trykker oppdatering flere ganger om dagen uten å få opp noe. Får bare enkelte app oppgraderinger, stønn!! Jeg kan få oppdateringen dersom jeg stikker innom NokiaCare, men foreløpig gidder jeg ikke det.

 

Bank-id? har netcom å bankid fungerer da utmerket feks innlogging til lotto osv?

Lenke til kommentar

Forslag til app?

 

Hadde på Android en app som stengte ute all inngående samtaler som var fra telefonselgere eller annet drit i samme kategori. Når det ringte en telefonselger, så kom det opp et "innkjøring forbudt"-skilt på mobilen, og det var bare for meg å ignorere samtalen. Veldig kjekt. Jeg har ikke funnet en lignende på Windows app store. Noen som har noen tips?

Endret av chrisAK
Lenke til kommentar

Forslag til app?

 

Hadde på Android en app som stengte ute all inngående samtaler som var fra telefonselgere eller annet drit i samme kategori. Når det ringte en telefonselger, så kom det opp et "innkjøring forbudt"-skilt på mobilen, og det var bare for meg å ignorere samtalen. Veldig kjekt. Jeg har ikke funnet en lignende på Windows app store. Noen som har noen tips?

 

Har bare laget en kontakt (kalt Telefonterrorist...) og legger til numre der etterhvert. Har også reservert mot telefonsalg i Brønnøysundregisteret og det funker faktisk. Svarte bare med å spørre om hvor de hadde fått nummeret mitt fra og sa at det var reservert mot telefonsalg, da kom det som regel, "beklager, vi skal slette nummeret fra lista". Tok litt tid før de siste ga seg, men nå er det behagelig stille. De som ligger inne på kontakten Telefonterrorist er stort sett statistikkbyråer som vi jo er "pliktig å svare" og ikke kan reserveres mot... :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...