Gå til innhold

Windows Phone 8-tråden


Gjest Slettet+32asd4f

  

110 stemmer

  1. 1. Hva er din(e) favorittnyhet(er) i WP 8.1?

    • Cortana
      24
    • Notifikasjonssenter
      77
    • Batterisense, WiFi-sense
      24
    • Muligheten til å installere apper på SD-kort
      26
    • Internet Explorer 11
      24
    • Kalenderen
      19
    • "Swype"-tastaturet
      25
    • Bakgrunnsbilde på flisene
      35
    • Flere fliser på startskjermen
      38


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noe nytt om snap? Jeg har en litt eldre versjon av den tror jeg, som jeg lastet ned uten å lage konto. Vil det virke om jeg registrerer meg nå? Hva er egentlig greia?

 

Det vil virke en liten stund. Så vil du begynne å få mail fra snapchat om å bytte passord og slutte å bruke tredjeparts snapchat klient. Det vil funke en liten stund og så til slutt vil du få beskjed om at kontoen din er permanent blokkert.

 

Det er ikke noe nytt om snapchat. Snapchat har ikke sagt noen ting om sine planer for windows phone. Eneste de har gjort er vel at man kan stemme på hvilken OS som bør få snapchat på hjemmesiden deres. Men det kan jo ta flere år, hvem vet.

Det blir sagt at Microsoft prøver å få til noe med Snapchat, samme som de gjorde med facebook. Men det er ikke noe offisielt. Microsoft har jo prøvd å lansere en konkurrent (WindUp).

  • Liker 1
Lenke til kommentar

så jeg satt her og funderte på. tror dere det dukker opp noen frekke windows phone 10 nyheter 21.januar. det blir kanskje hetende windows 10 selv for mobiler? uansett. hva er sjansen for at de slipper den tidlig som preview for developers. hvem vet, de legger jo ut windows 10 for pc.. og det har vel ikke vært noen oppdateringer for mobiltelefoner i det siste. nå er jeg ikke helt med om dagen for etter at PfD kræsjet ativ s'en min så har jeg ikke giddet å være med på det programmet.

andre med som har noen tanker? spennende blir det i allefall å se hva som kommer. microsoft må fortsette å jobbe hardt for å ikke falle av lasset igjen er nå min mening.

Lenke til kommentar

Det blir spennende å se, selv har jeg egentlig mistet troa på at Microsoft satser skikkelig på Windows Phone i det hele og store. Oppdateringer kommer for spredt og for tregt, det har de gjort hele veien og nå har det vært en skikkelig lang dødperiode med lite nytt og svært lite nytt angående potensielle nye toppmodeller. Virker som Microsoft har innfunnet seg med at de har har noen sjanse på high-end markedet og fokuserer all sin kraft inn mot utviklingsland og budsjettsegmentet.

 

De går tilsynelatende helt inn for at alle løsninger og tjenester skal fungere minst like bra til Android og iOS som de gjør til Windows Phone, ja det virker faktisk som de prioriterer iOS først, Android som nummer to og tar sin egen Windows Phone plattform til sist.. Det vitner jo ikke om noen imponerende satsing eller tro på egen plattform. Men det er jo alltid positivt at ting blir cross-plattform, men det er nok ikke til fordel for Windows Phone her.

 

 

Nå skal jo visstnok .NET gå open source og gjøre det mulig å kompilere mot både Mac OS X, Linux og Android. Spesielt dette med Android tyder vel på at Microsoft for alvor ser ut til å satse mer mot det eksisterende markedet kontra det å få til noen særlig til dominans selv.

 

Nadella har vært ganske så klar på at det er store forandringer på gang hos Microsoft og at de nå er et "Cloud first, mobile first" selskap. Det blir vel mer og mer tydelig at dette betyr at Microsoft skal satse mer bak infrastruktur og tjenester og at de skal forsøke å legge opp til at disse skal være de beste og mest foretrukne uansett plattform.

 

 

 

Markedsandelene til Windows Phone ser ut til å gå endel tilbake, dette igjen skyldes nok total manko på nye og interessante modeller og fryktelig lite nytt på programvarefronten over en lang periode nå. Det at Microsoft igjen skal overbevise verden om at alt skal være så nytt og mye bedre med Windows 10 for mobile ser jeg ikke helt for meg. De forsøkte med Windows Phone 7, Phone 8 og 8.1 og det ser aldri ut til å slå helt an.

 

Personlig så syntes jeg det virker som de for alvor har skalert ned sin Windows Phone satsing, men vi får jo se hva som vises frem i slutten av Januar.

Endret av RamGuy
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vil ikke si at det er så ille. Fikk wp 8.1 på våren, lumia cyan i sommer og lumia denim oppdatering nå i jula/nyåret. Kommer det mye oftere på android/ios?

Er enig i at det bør komme ett nytt flaggskip snart da. Det er en telefon jeg mest sannsynlig skal ha.

Kjempe fornøyd med WP! eneste er noe app mangler, men det lever jeg fint med. :)

Lenke til kommentar

ikke misforstå meg, liker wp8.1. har to gamle telefoner om dagen og bytter litt mellom android og windows. trives greit med begge. akkurat nå har android litt overtaket selv om jeg bruker en gammel versjon. eneste grunnen er litt bedre multitasking. men det jeg selvsagt har lyst til å leke med er windows 10. og sannelig da jeg sjekket windowscentral så er det kommet en app som heter windows insider. og der spekulerer de om man snart får en test versjon av windows 10. meget stor sjanse for at jeg kommer til å prøve ut det i såfall. men ja, jeg trives også med 8.1. som daglige telefonen min. men alltid festlig med noe nytt.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+32asd4f

Tror ingen i Norge har fått Demin ennå, uansett enhet.

 

Men nå kan det jo se ut som man får tilgang på Windows (Mobile) 10 Preview før Denim. For et opplegg

Lenke til kommentar
Gjest medlem-169651

Hva? Da har du ikke fulgt så godt med. Folk som har 930 og 1320 har i alle fall fått Denim oppdateringem. Har en 1320 selv, så det kan jeg bekrefte. 1020 min har derimot ikke fått. Snufs.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+32asd4f

Hva? Da har du ikke fulgt så godt med. Folk som har 930 og 1320 har i alle fall fått Denim oppdateringem. Har en 1320 selv, så det kan jeg bekrefte. 1020 min har derimot ikke fått. Snufs.

Hmm. Jeg har 930, men ikke fått Denim. Virket som tilstanden til andre også, men da antok jeg feil.

Der dukket den opp her. Typisk det. :)

Endret av Slettet+32asd4f
Lenke til kommentar
Gjest medlem-169651

Runder i disse dager 1 år med Lumia 1020 som daily-driver. Ikke missforstå meg, WP og nokia'n har sine kvaliteter, men når jeg tar frem min gamle S3 så merker jeg at det nok blir comeback til android på min neste telefon.

Ser den. Min Lumia 1020 er fantastisk på 2 ting og det er kameraet og lydkvalitet i øreplugger. Bortsett fra det er den ganske så middelmådig.

 

Har dessverre aldri funnet en Android som når denne opp på skolissene når det gjelder kameraet dessverre.

Lenke til kommentar

Akkurat på kamerafronten så syntes jeg Android har mye ymse, og det er ikke nødvendigvis sånn at det er dårlig maskinvare som har skylda da det tydeligvis ligger mye i programvare. Er mildt sagt sjokkert over hvor elendig kamera på Sony Xperia Z2 og Z3, som tross alt på papiret skal være ganske så bra fungerer så fort du tar i bruk tredjepart applikasjoner som Snapchat osv.. Kamerakvaliteten går rett og slett rett i dass.

 

Hjelper jo lite om kamera på papiret er bra, om programvaren du ønsker å bruke kameraet reduserer kvaliteten til det ugjenkjennelige. Jeg overdriver ikke når jeg sier at min erfaring med kamera på Z2 / Z3 med Snapchat er på iPhone 4 / 4S nivå... Nå vet jeg ikke hvordan det har vært med Windows Phone og 6snap osv og hva det har gjort med kamerakvaliteten på telefoner som Lumia 920 men stort verre kan det umulig ha vært.

Lenke til kommentar

.... Jeg overdriver ikke når jeg sier at min erfaring med kamera på Z2 / Z3 med Snapchat er på iPhone 4 / 4S nivå... Nå vet jeg ikke hvordan det har vært med Windows Phone og 6snap osv og hva det har gjort med kamerakvaliteten på telefoner som Lumia 920 men stort verre kan det umulig ha vært.

 

På min lumia 925 så var det ikke mulig å få video med fokus i 6snap. Med en gang du begynte å filme (ca 15 sek etter du begynner å holde inne knappen), går fokus til et en fiksert fokus.

 

EDIT: 15 sek var en overdrivelse

Endret av Kirchhoff
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...