Gå til innhold

ASUS Nexus 7


Fikseren

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Heisann!

 

Ble svært spontan av meg tidligere i kveld, etter å ha prøvd en kompis sin, og presterte å bestille meg en Nexus 7 32GB fra ebay.com. Glemte å be selgeren merke pakken med "gift" pluss å trekke fra amerikansk moms (US VAT), men gjorde det noen timer etter at jeg hadde bestilt. Satser på svar snart.

 

- Hvor sannsynlig er det at jeg må betale toll hvis pakken merkes med gave?

 

- Er det nødvendig å be dem trekke fra amerikansk moms (US VAT), da jeg har hørt at man skal gjøre dette for ikke å betale dobbelt opp med moms?

 

- Noe annet jeg bør tenke på?

 

Takker for svar!

Lenke til kommentar

Det er ikke noe som heter "US VAT". USA har ingen føderal merverdiavgift (ennå...). Delstatene har imidlertid en lokalt fastsatt sales tax, som ikke belastes hvis man bestiller fra en annen delstat eller land hvor butikken ikke er representert. Alle priser i USA oppgis uten sales tax, inkl prisene på ebay.

 

Hvis "gaven" er deklarert med verdi over kr 1000 må du betale mva av hele beløpet inkl frakt. Det er ikke toll på elektronikk såvidt meg bekjent. Så i tillegg til å merke som "gift" må selger også juge om prisen.

Lenke til kommentar

Takk for informasjon! Så jeg må få selger til å merke pakken med en prislapp under 1000 NOK? Vil du tro at en top-rated selger på ebay vil være samarbeidsvillig om en "hvit løgn" eller er det bare å glemme?

 

Når det gjelder garanti, må den sendes til USA eller holder det å sende den til ASUS i Norge? Mener å ha lest noe om at det er internasjonal garanti.

 

Ser at 16GB-versjonen ligger på 1900kr i Norge nå, og regner også med at 32GB vil havne på denne prisen. Regnet ut at jeg tilslutt havner på 2200kr, med 270$ for brettet og 36$ i frakt, vha. DinSides importkalkulator (http://www.dinside.n...ndelskalkulator). 300kr ekstra er ikke så ille, da vi ikke vet release på 32GB i Norge likevel. Og så lenge det ikke blir noen problemer med garantien så virker det for meg som et godt kjøp. Noen innspill?

Endret av jak-bim
Lenke til kommentar

Fant ut at en kunne få statuslinje og navigasjon i ett ved å forandre dpi. Minuset da er at ting blir veldig smått. Skulle veldig gjerne fått tablet ui uten å forandre dpi eller å flashe uoffisielle roms. Stock rom er veldig smooth så vil ikke bytte ut den. Noen som har fått til dette? :-\

 

Edit: YouTube fungerer heller ikke nå som er har forandret på dpi

Endret av Kleivis
Lenke til kommentar

Jeg mener nå at når man først har et så portabelt nettbrett som N7, mister det mye av sin funksjon om man ikke kan skrive mailer/surfe/kontakte på steder man ikke har WiFi. Du er vel kanskje fornøyd med de gode og stabile trådløse nettverk som norwegian, nsb, lavprisekspressen og andre kollektivtilbydere tilbyr?

 

På et større nettbrett kan jeg forstå fraværet av 3g..

 

Tilbake til spørsmålet ditt.. jo, men jeg ønsker ikke å måtte ofre batteri på mobilen for å kunne surfe med et nettbrett, og når jeg først har et portabelt nettbrett ønsker jeg ikke å måtte bruke mobilen til de samme oppgavene. Hvorfor har du nettbrett? Gøy og morro?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...