Jump to content

akira7

Medlemmer
 • Content Count

  1896
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ser vi at dette er begynnelsen på slutten av Schengen samarbeidet med åpne grenser?
 2. Har du lest artikkelen jeg linket her, @Tåkefyrste? " Regjeringen og landets øverste helsemyndigheter har kommet med nye restriksjoner for reisende ved Oslo lufthavn. For å hindre smitte av koronaviruset og oppdage syke så tidlig som mulig, har tiltakene blitt vesentlig strengere ved flyplassen."
 3. Nye tiltak fra regjeringen Nye restriksjoner for reisende OSL
 4. Da kansellerer Norwegian avgangene mellom Oslo og Milano fremover. Muligens noen uker for seint? Jeg tenker ihht smittede i Norge som kom hjem fra Nord-Italia og områdene rundt. Norwegian kansellerer flyvninger mellom OSL-MXP
 5. Fra VG: "Lørdag lander nok et charterfly fullastet av italienske skiturister i Tromsø: – Vi får ikke gjort noe med det, sier smittevernoverlege." Flere turister fra Nord-Italia til Norge: - Paradoksalt Jeg tror ikke myndighetene gjør noe før vi får vårt første dødsfall her i Norge.
 6. Har ikke sett igjennom hele tråden, men skal ta en titt.
 7. Jeg har en S9+, vurderer å oppgradere til S20 Ultra, men ser ut som S20+ er mer passende for meg. 100x zoom hos Ultra er mer eller mindre en gimmick?
 8. Fikk epost om at jeg blir overført til Ice snart. Noen som har fått et godt tilbud fra en operatør som har Telenor dekning?
 9. I forbindelse med Power åpningsfest på Lille Grensen nå på onsdag, har de Sony XM3 til 2499. Er jo en knallpris for en hodetelefon som kom for 7 mnd siden. Med tanke på problemer etter software update og den ikke takler vinterkulden, hvordan har dere som har hodetelefonen løst dette? Frister å oppgradere fra 1000X.
 10. Den bolledeigen heter Trdelnik. Jeg og madammen var også i Praha i helga, fløy ned fredag og hjem igår ettermiddag med Norwegian. Apropos engelsken til tsjekkere, jeg skal være ærlig og si at jeg ikke kjenner meg igjen der, der vi har ferdet har vi alltid møtt på lokal som har vært veldig flink i engelsk
 11. Noen som opplever batteri drain etter oppdatering til Pie?
 12. Jeg har samme "problem". Etter å ha byttet ladekabel, så funker det å lade normalt igjen. Hvor lang tid bruker du i snitt fra 20% til 100%?
 13. Du kan også sjekke inn på flyplassen. Ikke så mange vietnamesere er kjent med web-checkin enda
 14. Har fløyet mye med VietJet, du kan sjekke inn online før og velge sete. Derimot om flyvningen vil gå på tid eller ei er jo russisk rullet. God tur
 15. XM3 til 2583 kr høres som en veldig bra deal.
×
×
 • Create New...