Jump to content

akira7

Medlemmer
 • Content Count

  1964
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

58 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jepp, får satse på det. Viktigst for meg er egentlig ikke rattvarme, men at lakken er bedre.
 2. Grusomt lang ventetid vil jeg si, men jeg får bare kjøpe inn det jeg trenger mens jeg venter 😄 Ble en LR AWD & hvit multilakk, satser jeg får en MiC og med rattvarme.
 3. Da har jeg bestilt en Tesla Model 3, selvfølgelig med referansekode. Estimert levering er i mai en dag.
 4. Hei folkens Funderer på om jeg skal bestille en M3 nå eller om jeg bør vente. Grunnen jeg spør om jeg skal vente er om når Berlin fabrikken er oppe og går, om prisen til 3 vil synke når Y'en leveres til Europa og Norge?
 5. Får ca 5t maks med min S21U, men jeg snakker veldig mye med dama på video på FB Messenger og da er telefonen varm på baksiden.
 6. Har en S21U, vil at batteriet skal vare så lenge som mulig, så lader kun til 80%. Hvordan lader dere telefonen deres med en 25w lader? Vanlig lading, Hurtiglading eller Superrask lading?
 7. Fornøyd med min og, men håper de kommer med en update snart der telefonen ikke blir så varm under en videosamtale som drainer batteriet.
 8. Jeg bruker mye Samsung Internet Browser. Når jeg klikker på en lenke og vil den skal åpnes i ny fane, hvordan unngår jeg at den bytter til den aktuelle fanen med en gang? Chrome f.eks åpner i ny fane, men den bytter ikke over med med mindre jeg trykker på den aktuelle fanen selv.
 9. Har bestilt over nett, så sendte den tilbake i dag. Hvor varm blir din? Min ble veldig varm, med en gang man sluttet å filme og gikk ut, så ble den fort kjølig igjen. Uansett så er det uaktuelt å bruke en mobiltelefon som har en slik feil, kamera bruker jeg mye av og når Samsung ikke kan løse dette så er det bare å sende tilbake.
 10. Ikke min S21+ for å si det mildt. Kan fort steke speilegg på baksiden av telefonen ved en videosamtale eller bruk av kameraet. Kanskje det er kun meg, men leser på nettet at mange andre sliter med samme problemstilling, Samsung er stille som vanlig. Utenom varme problemet, så er telefonen super. En herlig oppgradering fra min gamle S9+. Holder seg kjølig under bruk og lading, men så fort man åpner kameraet 🙄 Bruker angrefristen og leverer tilbake, enn å måtte gå igjennom servicesenter, osv
 11. Fikk sendingsbekreftelse fra Samsung, da er Buds og SmartTag på vei.
 12. Står det samme hos meg, bestilte også på onsdag
 13. Ok, telefonen blir fort varm på baksiden av mobilen ved kameraet og flash. Snakket i 2t på videochat på FB messenger med dama istad og telefonen ble uutholdelig varm, måtte legge telefonen fra meg og på en telefonholder. Trodde først problemet lå i selve messenger appen, men funnet ut at det var selve kameraet som er problemet. Selv om jeg starter opp kamera appen, så merker man fort at baksiden blir varm. Ser ut som mange andre sliter med samme problem. Ingen av dere som opplever det samme? https://www.rprna.com/electronics/phones/samsung-galaxy-s21-devices-have-heating-issues-on-display-and-back-panel-report/ https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s21-s21-s21-ultra/overheating-issue/td-p/2719668 https://www.reddit.com/r/samsung/comments/l3y8ez/s21_ultra_5g_exynos_overheating_really_quickly/
 14. Kanskje det er årsaken? Blir "normal" igjen etter en stund, jeg kommer fra en S9+, så har ikke brukt dynamisk skjermfrekvens tidligere.
 15. Takker for svar. Har ikke brukt smart switch. Gir telefonen en sjanse over helgen, så ser vi an.
×
×
 • Create New...