Gå til innhold

jon67

Medlemmer
 • Innlegg

  1 679
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

jon67 sine prestasjoner

215

Nettsamfunnsomdømme

 1. Det finnes ikke noe offentlig leiemarked, eller offentlige markeder overhodet. Et marked fungerer som en børs, hvor prisene bestemmes av (og varierer med) tilbud/tilgjengelighet og etterspørsel. Det du ønsker deg er det stikk motsatte: En politisk styrt, subsidiert fastprisordning for en mye større gruppe enn de som omfattes av dagens ordning.
 2. De fleste har hverken interesse av eller anledning til å kjenne AA personlig. Jeg er kun interessert i hva han kan levere av underholdning, og han har dessverre alltid vært litt slitsom og umorsom i Kongen Befaler. Greg Davies og Alex Horne i Taskmaster er både morsommere og skarpere.
 3. Du kan få dagpenger fra første dag hvis du hadde en rimelig grunn til å si opp jobben. Dette må dokumenteres. Kanskje advokaten som var involvert kan bidra med noe.
 4. Gikk fra 58" til 75", skulle gått for 85". Da kunne jeg sittet på kjøkkenet ca 10m unna og fått med meg alt på TVen i stua.
 5. I dette tilfellet er Overingeniør en stillingskategori i staten (stillingskode 1087) med tilhørende lønnsramme. Siden det ikke finnes noen statlig stillingskategori som heter "Lydtekniker" har hans arbeidsgiver (UiT) gitt ham stilling som overingeniør basert på utdanning, erfaring og evt andre kvalifikasjoner. Folk må gjerne kalle seg overingeniør fra fødselen av for min del, uten at det betyr at de innehar stilling som overingeniør i staten slik som personen i artikkelen.
 6. Ser at han har sin egen wiki-side hvor det beskrives en produktiv, men antageligvis lite lukrativ musikerkarriere. Kanskje han er vant til å spille offerrollen fra sin tid som fattig musiker og gjerne vil fortsette med det selv om han nå har fast jobb med grei lønn? 520 000 ligger nær nedre grense for lønnsrammen for Overingeniør i staten. Øvre grense for Overingeniør er over 900 000 kr i årslønn, så han har mye å gå på i årene fremover. Han oppgir også å være administrerende direktør for et plateselskap, uten at det trenger å bety ekstra inntekt. Kanskje snarere tvertimot.
 7. Diskuterer du med deg selv her? Kanskje du skal roe deg litt ned.
 8. Røkke kontrollerer store aksjeposter i Aker BP (ca 20%) og Aker Solutions (ca 40%), og hans meninger veier sikkert tungt blant de andre aksjonærene, men han har som sagt ikke aksjemajoritet og ene og alene kontroll over disse selskapene.
 9. Er det Aker ASA du mener, hvor Røkke er styreleder (ikke CEO) og har aksjemajoritet? De har 53 ansatte. Røkke har hverken ledende stillinger eller aksjemajoritet i industritunge selskap som Aker BP og Aker Solutions hvis det var de du siktet til.
 10. Du tar feil. Staten betaler ingenting av din strømregning, du betaler alt og mer til. Den såkalte "strømstøtten" er en delvis tilbakebetaling av disponibel inntekt som Staten beslaglegger gjennom feilslått europeisk og nasjonal energipolitikk. Disse ekstrainntektene/ransutbyttet er ikke noe som Staten har budsjettert med eller trenger.
 11. Den såkalte "strømstøtten", som egentlig er en delvis refusjon av en formidabel ekstrabeskatning av bedrifter og husholdninger som Staten ikke har budsjettert med og følgelig ikke trenger, ville medført at de ansatte fortsatt kunne gått på jobb og hevet lønn og betalt skatt. Når de istedenfor blir permittert havner de på NAV etter 15 dager og Staten må betale dagpenger for 250 personer. I tillegg kommer tapte skatteinntekter fra ansatte og bedriften i permitteringsperioden.
 12. "Nå rives Tretten bro", hva skal det bety? Den har jo allerede revet seg selv totalt, fra brofeste til brofeste. Vei- og jernbanebroer skal bygges av stål, stein og/eller armert betong.
 13. Link som kan leses av alle: https://www.digi.no/artikler/nytt-konsulentselskap-i-norge-tilbyr-de-ansatte-a-jobbe-fire-dager-i-uka-med-millionlonn/520542?key=ii26LKwr
×
×
 • Opprett ny...