Gå til innhold

DayZ diskusjonstråd - Teknisk diskusjon i egen tråd!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hva faen er ThunderDome???

 

Hørte flere venner ble teleportert dit da de skulle redde meg.. Får vel ta en pause da...

 

http://www.youtube.com/watch?v=mpWyQx_YT7s&feature=player_detailpage#t=179s

 

It's an area about 100x200m closed off in the north west airfield, There are medical tents everywhere, sandbags everywhere, and at each corner of the dome, there is a weapon crate with every weapon in the game to chose from along with all the ammo. Kill everyone and you win apparently. I heard they open it up for the winner and you can take whatever you like.

 

http://dayzmod.com/forum/index.php?/topic/53172-whats-this-thunderdome-crap/

Endret av Sadfez
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hvis målet er å holde seg lengst mulig i livet, så anbefaler jeg å dra ut til den store øya. Der har du alt du trenger for å overleve. Mat (fra dyr) og vann far vannpumpa. Ellers diff. loot fra den lille landsbyen.

Som også har et fungerende helikopter-spawn ;)

Lenke til kommentar

Ikke for å bare være vrang her, men jeg stod der med all tid i verden og sikta på en crawler 5-10 meter unna, tømte et magasin med en makarov pistol og i vantro så måtte jeg lade på nytt og zombien daua aldri før den tok meg.

 

Hva i all verden? Jeg skjøt den i hodet flere ganger og med flere skudd i kroppen.

 

Hvorfor jogga du ikke bare vekk? Treigeste zombien i spillet jo

Lenke til kommentar

Jeg ble Tp'a til thunderdome igår, fikk masse bra utstyr samt kjøretøy. Det mest merkelige var kanskje at ikke en eneste person skjøt på noen. Men så var det jo åpent der med mange helikoptre og mer. Var gøy. Vi var vell 10 + personer i den domen.

Endret av Quakecry
Lenke til kommentar

Står en UAZ med AK og SVD ammo samt 10 FGO Grenades i på "Altar" (081 060) på Norway 5. Bilen i seg selv er totalt ødelagt og uten fuel. Det er også et helikopter crash ved "factory" (115 079) der jeg var for å finne deler til bilen. Ligger en bilrute, et dekk og fuel-deler på liket mitt så å si inne i helikopteret om du er kjapp. Ble drept fordi det lå en stakkar med automatvåpen å campet heli-crashen. Personen lå blant 3 trær rett over veien på ca 115 077. Hadde selvfølgelig lagt alle magasinene mine i backpacket for å akkurat få plass til alle bildelene og var nok litt for uforsiktig når jeg gikk fram mot helikopteret, men hadde det ikke vært for at jeg ble spist av zombies så fort jeg skjøt tilbake hadde jeg nok vunnet den skuddvekslingen.

Lenke til kommentar

Noen som vet om zombiene noen gang faktisk vil oppføre seg som zombier, og ikke som fly på to bein? Dette er mitt største problem med spillet, og håper dette er noe de jobber med, men usikker på om det i det hele tatt er mulig med motoren. Men har en drøm om at de en dag vil bevege seg mer som typiske zombier når de løper etter deg, og da rett mot deg og med jevnt tempo.

Lenke til kommentar

Men har en drøm om at de en dag vil bevege seg mer som typiske zombier når de løper etter deg, og da rett mot deg og med jevnt tempo.

 

Tja, vet du virkelig hvordan en zombie egentlig beveger seg? Noen går jo med hendene rett frem... Neida, skjønner jo hva du mener, men jeg liker det litt slik det er nå. Det er vanskeligere. Ser dumt ut, men pleier å tenke at zombier generelt ikke er så smart at de klarer å løpe i en bein linje. Dårlig balanse kanskje? Så de må stoppe litt opp og løpe litt sidelengs for å holde seg på bena? ^.^

 

Personlig håper jeg, som deg, at de en gang vil løpe rett mot meg, men at de er tregere. I tillegg håper jeg de ikke må stoppe opp når de skal "slå" deg, men heller løper rett på deg og tar et jafs om du ikke klarer å peppre av de hode.

Lenke til kommentar

Var det noen av dere som drepte meg og buddyen litt sør for west airfield på Norway 17? Var en med ghillie og to andre som jeg ikke helt fikk med meg. Han jeg spilte med fikk drept to etter at ghillie duden drepte meg. Vet ikke helt om jeg drepte ghillie duden selv

Lenke til kommentar

Etter tre dager med overlevelse var jeg i Stary Sobor for å "handle" litt mat og drikke.Var forbauset da jeg fant en Alice backpack,kompass og kikkert.Da jeg fikk alt pakket i den nye sekken og skulle akkurat til å fordufte kom de en skudd bakfra og jeg falt død momentant,det var surt for jeg fikk ikke engang sett hvem som drepte meg.

Lenke til kommentar

Hva faen? Jeg og en kompis sto å loota noen som mest sannsynelig har daua av en eksplosjon i den venstre barracksen på airfielden. Helt plutselig dauer vi begge to samtidig uten at vi visste hva som skjedde. Vi sprang opp igjen for å finne tingene våre og døde momentant igjen. Det var IKKE skudd, eller eksplosjon. Må være en ekstremt irriterende bug.

 

EDIT: Vil bare legge til at dere IKKE bør gå til barracksen southwest på airfielden på server Norway 22.

Endret av Noodlemaster
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...