Gå til innhold

Halvparten innvandrere i Oslo innen 2040


  

220 stemmer

  1. 1. Ønsker du mer, mindre eller lik innvandring som nå?

    • Mer
      9
    • Lik
      24
    • Mindre
      187


Anbefalte innlegg

SSB antar at antallet innvandrere i Oslo vil være mellom 40 og 56% i 2040 opp fra 28% idag.

Innvandrere i Norge vil stige fra 12% idag til 24% i 2040.

 

Aftenposten

 

Personlig er jeg relativt godt fornøyd med hvordan vi har det i Norge per dags dato, men er dette noe som vil endre seg med en såpass løs innvandrings-/asyl -politikk?

 

 

Med følgende avisartikler i bakhodet:

Patrick Åserud gjør som 3000 andre etniske nordmenn har gjort de siste to årene – flytter fra Groruddalen.

 

Det var først etter at hun byttet til en skole på Oslos vestkant at hun(16) turte å bli blond igjen

 

Kan vi se at integreringen av innvandrere i deler av Norge går relativt dårlig. Samfunnet blir delt opp i etnisk norske og utenlandske. Vi ser at etnisk norske flytter vekk fra områder med stor andel innvandrere.

 

Vil utviklingen gå fortere enn forventet i Oslo ved at etnisk norske velger og flytte vekk fra Oslo?

 

Slik jeg ser det nå, med SSB sin statistikk i bakhode, er det mye som tyder på at Norge og Oslo vil, en gang i fremtiden, bli et/en muslimsk land/by. Uenig?

 

Er det da sannsynlig at vi får lover og regler basert på religionen Islam(Sharia lover)?

Hvis så, hva skjer med feministgruppa Ottar?

 

Bør vi prøve og holde på den norske kulturen?

Hvis ja: Hvorfor? Hva kan gjøres for og holde på den norske kulturen?

Hvis nei: Hvorfor?

 

Bør vi føre en strengere innvandringspolitikk?

 

 

Ut fra innlegget er det vell ganske klart hvor jeg står. Jeg liker Norge slik som det er idag(Med tanke på frihet, lover og regler), samtidig mener jeg at konsekvensen av den politikken som blir ført idag, kan endre dette.

 

Kom med dine innspill!

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det viktigste for min del er at man på en god måte klarer å integrere innvandrere i det norske samfunnet. Lære de grunnleggende norske verdier, språk, kvinnesyn og tradisjoner.

Jeg mener vi må være opptatte av å holde innvandringen bærekraftig.

I så måte har innvandrere med ulik bakgrunn ulike utfordringer og trenger forskjellig hjelp med integreringen.

 

Vi trenger innvandring til norge - både for å opprettholde befolkningsveksten og for arbeidskraften (med mindre regjeringen legger til rette for at nordmenn bør få fler barn).

 

Skrekkeksemelet på hvordan en høy innvandrerbfolkning kan skade samfunnet ser man i Malmø. Oslo må aldri komme i en slik situasjon.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Vi trenger en mye strengere innvandringspolitikk!

 

Foreldreløse barn, mennesker på flykt og personer som ikke får bidratt med noe i landet sitt og ønsker å bidra med noe i landet vårt bør få den samme tilgangen og støtten som de har den dag i dag. Men de som har så mye som en prikk på rullebladet derimot (spesifikt vold/kriminalitet), bør kontrolleres godt og grundig og ha meget gode grunner for å skulle få oppholdstillatelse i Norge, og de bør oppfølges i noen år for å se at personen oppfører seg.

 

Det sier seg selv at halvparten av Norge med innvandrere er alt for mye (bare 40% synes jeg ville vært i overkant mye). Det er tross alt vårt land og dermed er det rett og rimelig at det bor flest norske her, og vi kan ikke tillate at dette blir et sted hvor fattige kriminelle kan komme å bli rike og etablere seg.

 

Og de som kommer til landet vårt og ikke klarer å oppføre seg (vold, svindel, gjentatt tyveri evt. andre kriminelle handlinger); få de ut!

Endret av Adulf Ordtitter
  • Liker 2
Lenke til kommentar

I USA en forsker sier---

 

Tim Wadsworth, a professor of sociology at the University of Colorado, studied U.S. cities with more than 50,000 people, collecting statistics on murder and robberies from the FBI and demographic data from the Census between 1990 and 2000. His conclusion defies a common perception that an influx of immigrants can increase social problems, including crim

 

“The cities that experience the greatest growth in immigration were the same one that were experiencing the greatest declines in violent crime,” he said. “While I don’t think I or anyone else will argue that immigration can explain the bulk of the crime drop, it seems like this is an important piece of the puzzle.”

 

 

NYC og LA er 40% ikke født i USA bruker det idiotisk norsk vane å inkludere deres barn er. Antallet mye større

 

Ville Obama bli sett som innvandrer i Norge ? Hvor stor sjansen ville han har å blistatsminister hvis han ble kallt innvandrer eller bare faktum at han har et mørkt hud og muslim navn? Ønsker du integrering må du si at de er norske først

Endret av jjkoggan
  • Liker 4
Lenke til kommentar

 

Bør vi prøve og holde på den norske kulturen?

Hvis ja: Hvorfor? Hva kan gjøres for og holde på den norske kulturen?

Hvis nei: Hvorfor?

 

Bør vi føre en strengere innvandringspolitikk?

 

 

 

 

Kom med dine innspill!

 

Ja, Norsk kultur bør beholdes, og moderniseres. Men den er mer truet av MTV/Paradis Hotell kulturen en av innvandringen.

Skal man holde på den Norske kulturen, oppdater den. Lag en "sunn" kultur, hvor man holder på, hah, normale verdier, fremfor de man får gjennom Paradise Hotell. Ha familieverdier, samtidig som man ikke har religion, dvs konservatisme uten statskirken.

Mer fellesskapsfølelse i lokalsamfunnet, ha mer musikk på norsk. Fremhev normale heteroseksuelle par som er forelsket som normen, framfor MTV sin "hos and bitches". La de innvandrerne som er villige til å bli assimilert gjøre dette.

 

Dropp EØS avtalen som har fri flyt av mennesker, forby folk å hente inn koner fra andre land...

 

Ingen, hverken nordmenn, eller innvandrere, er tjent med en situasjon, hvor Norge enten opphører å være Norge, eller hvor mer radikale krefter kommer til makten for å opprettholde den etniske sammensetningen. Det eneste fornuftige er å sette på bremsene før man kjører utenfor. For alle sin del.

 

Innvandrerne er en ganske heterogen gruppe, så hadde blitt et samfunn ala USA, hvor man har mange grupper, som alle, hah.. er satt opp mot hverandre?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Problemet er at omtrent alle asyl og innvandring skjer i Oslo området, staten må kunne si nei. Så staten burde si som det her: Vil du bo i Norge og få stønader må du vekk fra f.eks østlandet.

Akkurat hva jeg mener selv, og som er løsningen på problemet i Oslo med segregering og det som verre er: Man «kvoterer» dem inn på forskjellige steder i landet hvor det er fraflytting etc.

Dermed blir det også mindre sjans for uro til å utvikle seg, og det er flere ressurser til å passe på dem som vil falle utenfor samfunnet (analfabete somalere etc.).

 

Dette er helt klart løsningen da selv innvandrere flykter fra skoler med flest innvandrere fordi ungene deres ikke lærer norsk språk og kultur. Det er for mange samlet på én plass.

 

Å bli tvunget til å bo en annen plass enn akkurat Oslo bør ikke være et stort problem når du likevel fikk komme til Norge. Oslo er overfylt.

Lenke til kommentar

Kan vi ikke bare plassere noen av dem på Jan Mayen eller Dronning Mauds land da?

 

Du tenker vi skal kolonisere øyer med innvandrere som vil til Norge ?

 

etter 2 år så har nok de samme øyene problemer med tigging eller storstilt kriminalitet som har tatt over styringen

 

hva skal de jobbe som ? fiskere ?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...