Gå til innhold

Hvilken nettleser bruker du?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen grunn til at du bruker Safari på Mac´en din?

Selv om den følger med, er den ikke nødvendigvis best. Jeg opplever den som treg.

Har inntrykk av at det er med Safari som med Internet Explorer:

Man bruker den for å laste ned en bedre nettleser.

Så feil kan du altså ta...

For min del bruker jeg Safari fordi den er alt annet enn treg. Jeg opplever Safari som lynrask, dønn stabil og med god standardstøtte - ja kort sagt som den beste nettleseren for mitt behov.

 

Jeg har dessuten lastet ned og installert både Firefox og Opera i omtrent samtlige versjoner gjennom årenes løp, og testet disse jevnlig. Har alltid valgt å fortsette med Safari som min primære nettleser. Chrome styrer jeg i grunnen unna, Google vet nok om meg - og deres manglende respekt for brukernes personvern byr meg imot.

 

De kalde fakta i denne omfattende browsertesten fra Tom's Hardware understøtter min erfaring, at Safari er den beste nettleseren på Mac:

http://www.tomshardware.com/reviews/web-browser-performance-standard-html5,3013-17.html

Lenke til kommentar

Både Opera og Safari er mer piss enn IE9.

Kilde/begrunnelse takk. :p

 

Jeg regner med at det er Opera du vil forsvare her.

 

Det er basert 100% på erfaringer. Som den stolte nordmannen jeg er, så brukte jeg Opera over en lengre periode, og det endte alltid med at sider krasjet, ikke fungerte eller ikke viste seg skikkelig. Jeg var tilgivelsesfull og prøvde den nye versjonen et par etterpå, men endte opp med samme smørja.

 

Jeg kan huske tre perioder strekt ut over en måned, og med et par år mellom seg. Samme resultat oppstod hver gang, bare Opera ble mer og mer bloatet, og mer overgjort ved årene. Nå er ikke Opera bare elendig, men det er også prakket med et grusomt interface og tonnevis av funksjoner som aldri blir brukt.

 

Safari er bare treigt, elendig og tilbyr ingenting av det en moderne nettleser burde ha. Pluss at du må konstant ha Apple sitt kjønnsorgan opp i rompa.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...