Jump to content

igxx

Medlemmer
 • Content Count

  1834
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

162 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

16377 profile views
 1. Er ikke veldig interisert i bruktmaredet, både siden det er lite tilgjengelighet hvor jeg bor + man vet aldri hvordan folk har behandlet varene etc. Men takk for tipset^^ Håper noen kan belyse spørsmålet mitt ang dali oberson 5 og hva evt er forskjellen til en klipsch rp-280f.
 2. Det står at Sony 7.2 surround-receiver STR-DN1080: 165 W (6 ohms, 1 kHz, 1ch driven THD 0.9%) Betyr det da at høytalere som DALI OBERON 5 ikke ville vært optimale siden det står at de skal ha mellom. Power [W] 30 - 150 Hvordan funker det? VIlle Oberon 5 vært bedre enn f.eks Klipsch RP-280F ? Hva er forskjellen?
 3. Etter det jeg har lest meg opp på så leverer de ofte svak lyd til musikk og er veldig glad i en god bass, og bryr meg ikke om hvordan det ser ut. Så jeg fant derfor ut at en hjemmekino reciver + bygge opp høytalere over tid, når jeg får råd.
 4. Hvilke evt andre høytalere vil fungere og passer godt med recivern?
 5. Skal kjøpe mitt første hjemmekino anlegg og har tenkt å gjør det over tid (siden jeg ikke har kjempe mye penger atm). Så tanken var at ting skal kunne utvides over tid. Så tenkte å starte med hjemmekinoreceiver + 2 høyttalere og med tid og stund oppdragere til et 5:1 eller 5:1:2 anlegg. (eller noe i den duren) Har tenkt på denne hjemmekinoreceiver Sony 7.2 surround-receiver STR-DN1080 Basert på at den har vunnet mange tester, er ikke kjempe dyr og har en del funksjoner. og så er jo hvordan vet man har høyttalere passer med en hjemmekinoreceiver? Så nylig at Klipsch RP-280F Premiere 1 Par er på tilbud hos komplett for 6990. Er dette så godt tilbudet kan bli? passer de i lag? kan jeg evt senere mixe med et annet merke som er noe billigere får å få et 5:1 system raskere? Info: Budsjettet er rundt 5-7k (men kan strekke det en del hvis et superbra tilbud kommer opp) Utgangspunktlig er dette til en 4 x 4 rom hvor det er fliser på gulvet (vet ikke om dette er relevant). Men ønsker at den evt kan brukes i en litt større stue etterhvert. Den skal brukes til Film og musikk og ønsker at det skal være mulig å koble opp mot PC (vet ikke hvor vanskelig evt dette er) Tv'en den skal brukes med er et PHILIPS THE ONE 58 Hvis det er evt noen annen info som trengs så er det bare å spørre. Er veldig ny når det gjelder musikk anlegg og setter veldig pris på all hjelp.
 6. Så klart kan jeg velge 4k valget, og den biten er grei. Spørsmålet mitt er jo om det virkelig er 4k eller oppskalert 4k.
 7. Kjøpte nylig et tv og har en pc med RTX 2080. Har en 5meter hdmi kabel som ifølge clas olshon skal takle 4k, og kan velge 4k, men det er ikke "recommended". Hva er grunnen til det? Er det fordi hdmi kabelen ikke funker slik den skal, eller skal den ikke foreslå 3840 x 2160? https://imgur.com/a/Wee1eIh (skjermbilde)
 8. Hei! Kjøpte nylig en Philips 58PUS7304 LED-TV, og det står Har tv abonnement fra Telenor, hvordan får jeg faktisk tven til å finne kanelene? Har en t-we boks som har tv kabel koblet inn, men ønsker at alt er i tven og ikke gjennom hdmi. Er ganske ny innenfor tv, så er litt av en knøl enda ^^
 9. Hei Fungerer alle nye skjermkort med Gigabyte GA-H110M-DS2-CF? Atm er det en RTX 1060 og personen ønsket å oppdragere, men var ikke 100% så tenkte å spørre her. https://www.userbenchmark.com/System/Gigabyte-GA-H110M-DS2-CF/23986#Compatibility Hvordan kan man sjekke hvilket skjermkort som faktisk passer til hovedkortet uten å spørre her hvergang?
 10. Takk for alle svarene! Det var litt som jeg hadde mistake om. Hvilke opperativ systemer har vi tilgjengelig i Norge til smart tv-er og hvor viktig er det egentlig? Har aldri hatt et smart tv. Hvor stor forskjell er det mellom de? er det kun små detaljer eller er det faktisk store forskjell når det kommer til hvilket apps, respondstid og oppdatteringer?
 11. Skal kjøpe nytt tv (4000-7000 ish i budskjett) og skal nok vente til black friday. Spørsmålet er hvordan ser man forskjellen mellom tv-er? Såklart må tv-en ha - 4k, hdr, minst 3 hdmi porter, helst mer enn 60 hz, helst oled med led funker (utifra budskjett), hvis det er led er det viktig at det er bakgrunnsbelysning og ikke side, og helst med dimming. Fordi på Black friday så må man nesten vite va man skal se etter, og ofte er det ikke mulig å se på tv-ene før man kjøper dem, så hva mer må man se etter? Hva f.eks er forskjellen mellom disse tv-ene? Philips 55" UHD LED Smart TV 55PUS6754 Og LG 65" UHD Smart TV 65UM7100 og Samsung 55" UE55RU6025K
 12. Hei Fikk kjøpt en 140mm til toppen, men er dette sikkert? (at den ikke detter ned)
 13. Så for å oppsummere: 1. 140 mm vifte på toppen 2. Ny 120 mm vifte til H60'en 3. flytte nåværende h60 vifte til front, evt fjerne helt Og disse skal kobles til ved bruk av en splitter som man får ink i Noctua pakken i den 4 pin pluggen på hovedkortet Kjøp: https://www.netonnet.no/art/datakomponenter/kjoling/kabinettvifter/noctua-nf-a14-pwm/206491.11127/ https://www.netonnet.no/art/datakomponenter/kjoling/kabinettvifter/noctua-nf-f12pwmpremium120mm/178840.11127/ EDIT: Stemmer dette?
 14. Så Bak viften suger ut luft, mens front puster inn luft Er det her en evt slipper / viftene skal kobles til? (ser den nederste er koblet en til 3 pins kontakt (som jeg ikke vet hvor går, men antar det er front viften?) Det er nok en av de medfølgende kabinett viftene som er bak ja. EDIT: Bryr jeg ikke så veldig mye om RGB, så vil helst bare ha en av de beste uten det er veldig viktig at det er rgb.
×
×
 • Create New...