Gå til innhold

Luringer/rariteter på bruktmarkedet


Anbefalte innlegg

 

 

Hva er da dette?

http://www.finn.no/69520782

 

Asus R9 255. Hvilke spill det der kjører på high er jammen ikke godt å si, men å legge det ut til 3000kr er som å tro på julenissen.

 

https://www.google.no/search?q=asus+r9+255&biw=1568&bih=876&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwig9738o8rKAhVFlSwKHRDiB6kQ_AUIBigB

 

Trodde det var GT 610 eller GT620?

 

 

Står R9 255 på lappen bak :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Formelt sett er det dog riktig. Trengs neppe 20 år, heller - såvidt jeg kan se er det omtrent ekvivalent med HD7770, som var et helt greit kort for ikke SÅ lenge siden. For all del, det er kverulering, men jeg presiserer: det som står der er faktisk ikke galt :) Men rent hypotetisk: hvis fyren hadde solgt et 280x istedet ville jeg sagt det er innenfor også ift common sense. Joda, GTA5 duger vel ikke på high, men alle call of duty-spillene kjører da greit? 2x 7970 Lightning i CF kjørte hvertfall 100+ FPS her i BO3 på 1920x1080 med alt makset ut (unntatt AA/AF). Det er rimelig logisk at "de fleste" impliserer at du helt sikkert kan stryke de 10-15 heftigste titlene ift krav til GPU.

Lenke til kommentar

Man kan jo kjøpe et r7 260 til 900 spenn nytt. Da blir dette en soleklar lyring til 3000....

 

Litt av en kremmer vi har her. Jeg rapporterte også. Det blir bare for useriøst.

 

Er litt usikker jeg. Kontaktet han og spurte "hvor bra" kortet var. Fikk som svar at han var usikker på ytelsen, men at han fikk 400fps i CS:GO. I tillegg hevdet han at kortet var kjøligere på grunn av ny kjølepasta, noe han trodde var et stort pluss med kortet. For meg virket dette mer ut som en fyr som er litt grønn på området, og ikke helt klar over at han ikke bør forvente stort mer enn en 500-lapp for dette kortet på bruktmarkedet. 

 

Tror ikke alt av slike annonser på finn er forsøk på svindel, i noen av tilfeller kan det godt tenkes at selger faktisk ikke har tilstrekkelig kunnskap om varen og verdi på produktet de selger....

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...