Jump to content

Meep

Medlemmer
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 :)

Recent Profile Visitors

1961 profile views
 1. Storebrand kom ut ganske bra i mitt tilfelle. Skal sjekke dette nærere, takk for tips!
 2. Cant tell if sarcasm. Den ligger ved Jonsvatnet, mot Bratsberg.
 3. Endte opp med å kjøpe huset, så blir spennende å høre når jeg flytter inn!
 4. Hei, Har begynt å bli så voksen at jeg merker at forsikringskostnadene er vesentlig større enn i "studietiden" Har 2 biler og akkurat kjøpt meg hus, har også reise og innbo forsikring.. Er medlem hos YS forbund men ser ut som om total årlig premie (inklusive vegavgift) lander på rundt 30k. Synes dette er er litt høyt? Noen som har noen tips for å få gode forsikringsavtaler som ikke koster skjorta? Kan det prutes? eller er det rett og slett disse prisene som er å forvente? Bilene er forøvrig av den kjedelige typen en 2008 ford focus med 90hk og en 2011 Hyundai ix35. Alle brukere over 23år..
 5. Banken vil sjeldent gi lån utover 85% av boligens verdi, derav krav på 15% egenkapital. En annen ting banken ser på et betjeningsevnen som er din inntekt opp mot kostnader.
 6. Takk for gode svar Kris85 og Red Frostraven. Har alt vært på visning, men grunnet covid er det ikke aktivitet der i disse dager. Jeg tror selv at det ikke er så galt, og noe svak støy er til å leve med. Og joda en fordel med å bo nære er tilgangen til å skyte selv, noe som kan være aktuelt fremover da man vurderer å ta jegerprøve. Trafikkstøy er heldigvis ikke et problem for denne boligen
 7. Vurderer å kjøpe en bolig i utkanten av Trondheim by, men har oppdaget at boligen ligger relativt nær flere skytebaner som byen bruker. I følge Norgeskart så ligger boligen ca. 1,5 kilometer i luftlinje fra de aktuelle skytebanene. Tolker det slik at det er en del aktivitet på disse banene da klubbene her er veldig aktive. Er det noen som har noen formening om hvor mye støy det er å forvente fra 1,5km avstand? Etter noen nettsøk ser jeg at det skytes med de fleste våpen der, også leirdue som jeg mistenker er en "versting" mtp støy? Fint om noen har erfaringer å dele. Boligen ligger på et høydedrag et godt stykke over skytebanen og skyteretningen er motsatt vei av der boligen er.
 8. Oled mener du? Kan dessuten skrive under på den. Har en hub til et trådløst headset som har skjerm med oledskjerm. Denne er designet så samme bildet er aktivt lenge, og har brutal burn in. Forstår ikke hvorfor de skulle gå for oled på denne type produker..
 9. Jeg kjøpte den som bosch støvsugeren som er håndholdt fra elkjøp. Veldig fornøyd foreløpig. Veldig kjekt at den bruker samme batteri som verktøyene, da det blir enkelt å få tak i igjen når batteriet er dårlig. God valuta for pengene!
 10. 12:44 Forbyr eksport av verneutstyr Tyskland forbyr eksport av medisinsk beskyttelseutstyr som følge av utbruddet av koronaviruset, melder AFP. Innenriksminsteren sa onsdag at eksport av utstyr som masker og hansker stoppes for å sikre at landet har nok til å takle koronautbruddet Her bør Norge trå til og sette igang egen produksjon før det er for sent. Vi kan ikke forvente å få tilgang fra andre plasser.
 11. Ble overtalt til å kjøpe spillet allerede. Blir det mulig å videreføre spillet til steam fra epic?
×
×
 • Create New...