Jump to content

Omnithunder

Medlemmer
 • Content Count

  6311
 • Joined

 • Days Won

  7

Omnithunder last won the day on February 8 2019

Omnithunder had the most liked content!

Community Reputation

2478 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da sykler du uten motorassistanse til du ikke orker mer... på tilbakeveien trenger du bare ett tråkk eller to pr minutt uten motstand på tilbakeveien. Prøv en elsykkel, så skjønner du nok mer. Edit: Jeg har KOLS og sykler stort sett på tyngste gir og trinn 3 av 5 på motorassistanse. Rundt 70 tråkk pr minutt uten å overanstrenge meg. God trim og kommer svettefri frem. Batteriet holder ut 6-7 mil på sommerstid med min sykkel og mitt bruksmønster.
 2. Prøv en elsykkel, så vil du fort oppdage at det du tror ikke stemmer.
 3. Hva med å lese hele artikkelen: Campingvogner er i strid med de rådene vi har for å unngå unødvendige reiser. Jeg håper folk som har campingbiler og bobiler lytter til de nasjonale rådene. Man får ikke dra på unødvendige reiser og dermed får man ikke dra på campingplasser.
 4. Du skal ha HDMI kabel.
 5. Her finner du informasjon https://www.nav.no/no/nav-og-samfunn/samarbeid/leger-og-andre-behandlere/nyheter/sykmeldinger-i-forbindelse-med-koronaviruset#chapter-4
 6. Sjekk bruktmarkedet hvis du vil ha best mulig lyd for pengene.
 7. Alt fra ingenting til dødelig utgang. Med din helse kan en aldri være helt trygg 🤔 Men helt seriøst, dette er noe du tar opp med legen. Ikke tilfeldige forumbrukere.
 8. Jeg både leser og tenker. Mulig jeg ikke er på ditt nivå, så vennligst forklar. Alternativt kan du ordlegge deg annerledes i fremtiden.
 9. Hvor mange ganger må du fortelles at en ikke trenger "romfart" for å fastslå at jorden ikke er flat? Kos deg med din "blinde tro". Men kan du svare på et enkelt ja eller nei spørsmål? Er alle vi som har "praktisk" erfaring med den sfæriske jorden en del av "eliten"? Ja eller nei?
 10. Er alle vi som har "praktisk" erfaring med den sfæriske jorden en del av "eliten"?
 11. Så alt du ikke liker bør slettes, selv om det ligger innenfor lovens grenser? Slik taler en ekte "moralist" 🤔
 12. Tviler på at telefonen støtter VoLTE ut av boksen når den er kjøpt hos Multicom. En må nok slå *#*#86583#*#* for å få VoLTE.
 13. Selv om det er litt "off-topic", så passer det vel å gjenta denne
×
×
 • Create New...