Jump to content

Omnithunder

Medlemmer
 • Content Count

  6352
 • Joined

 • Days Won

  7

Omnithunder last won the day on February 8 2019

Omnithunder had the most liked content!

Community Reputation

2503 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det avhenger av hvor hardt prolapsen trykker på nervene. Jeg trodde først at jeg hadde en betennelse i skulderen. Så gikk det over i en nummen og til tider brennende følelse i overarmen. Jeg mistet aldri styrke, men smertene kunne bli rimelige intense. Til slutt orket jeg knapt nok å løfte armen. Det føltes også ofte som om jeg bar noe tungt på hodet. Enkelte dager var nesten helt smertefri, men den nummene følelsen var alltid der. Jeg mistet forsåvidt ikke bevegelsen i nakken, men jeg begrenset meg selv. For meg var det mest behagelig å bøye hodet ned til venstre. Da lettet noe av "presset" i en periode. For å lindre smertene kan du prøve med en ispose. Det hjalp meg. Smertestillende hadde heller liten effekt. Bestill time hos fastlegen, så vil han gi deg en vurdering.
 2. Dette kan høres ut som prolaps i nakken. Be fastlegen henvise til MR. Det startet på samme måte hos meg.
 3. Så hvorfor gjør du ikke nettopp det? Handling sier mer enn ord.
 4. Her må du komme med kilde for din påstand.
 5. Se det du... det fungerer for vanlige mennesker som ikke er "helt ute". Legen din er kanskje ikke så dum likevel... ?
 6. Nær 100% av de smittede pr 12. mars er friskmeldt, og et fåtall er døde. Ca 180 døde av vel 7100 registrerte smittede totalt. Helsevesenet har kontroll på behandlingskapasiteten. Absolutt på tide med forsiktig gjenåpning av samfunnet. Ikke minst pga dagens barn og unge.
 7. Har nøyaktig samme erfaring som deg med Imovane. Medisiner virker ikke alltid likt på mennesker. Kanskje du burde nevne Seroquel / Quetiapin til legen din. 25 mg en halvtime før leggetid vil neppe gi særlige bivirkninger for normalt friske mennesker. Edit: Tolvon i lav dose (10mg) har hjulpet meg ved et par anledninger ved store arbeidsmengder og stress. Kan være verdt å prøve etter rådføring med lege. Neppe en løsning ved langvarige problemer, men dette vil fastlegen helt sikkert kunne svare på.
 8. Dette er akkurat samme medisin som Seroquel.
 9. Så du tror legen hadde skrevet ut legemiddelet til deg hvis det var overhengende fare for det? Sikkert mye lurere å selvmedisinere seg på Imovane 🤔
 10. Seroquel er ganske vanlig å bruke i små doser ved søvnvansker. De er ikke avhengighetsskapende i samme grad som Imovane.
 11. Ikke regn med fornuftig svar. Hvis en allmektig gud må sende sin sønn for å snakke for seg... da har han vel i utgangspunket tapt 🤔
 12. Da finner du korrekt svar her https://bilxtra.no/rad-og-tips/montering-og-veiledning/bruk-startkabler/
 13. Knallgass trenger du ikke å tenke på utendørs med så lav ladestrøm. Trekk ut kontakten til laderen før du kobler i fra batteriet, så er du trygg.
 14. Godt poeng. Ikke lett å huske på alt i farten.
×
×
 • Create New...