Jump to content

Omnithunder

Medlemmer
 • Content Count

  6502
 • Joined

 • Days Won

  7

Omnithunder last won the day on February 8 2019

Omnithunder had the most liked content!

Community Reputation

2650 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Du bør først og fremst søke hjelp for dine traumer gjennom oppveksten. Ditt avkom har små sjanser til å få et godt liv hvis du ikke klarer å forholde deg til andre enn deg selv og dine meninger.
 2. Ut i fra det du skriver i disse få setningene, så håper jeg virkelig ikke du gjennomfører din "plan". Du virker ikke moden og reflektert i det hele tatt. Men det er nå bare min mening.
 3. Du er såpass ung at du bør la denne tanken modne en god del år. Det er en relativt egoistisk handling du tenker å gjennomføre. Hva med å være åpen for at den rette plutselig dukker opp, fremfor å bestemme deg i relativt ung alder for å leve livet alene? Det kan fort bli en selvoppfyllende profeti... Et barn er ikke en eiendel og det fortjener i all hovedsak 2 foreldre. Når det er sagt, så vil jeg ikke fordømme dine ønsker så lenge de er nøye vurdert.
 4. Led light Operating Voltage: DC 10-30V, så da er nok effekten oppgitt ved 30V. Det forklarer ihvertfall delvis problemet.
 5. Har du tid til å vente på postgangen, så kan jeg anbefale dette settet https://www.banggood.com/110-in-1-Magnetic-Srew-Driver-Multi-function-Precision-Screwdriver-Set-Repair-Tool-for-Digital-Products-Computer-PC-Phone-Glasses-p-1532906.html?rmmds=detail-left-hotproducts&cur_warehouse=CN Erfaringsmessig tar det ca 2 uker nå om dagen.
 6. Jeg falt for fristelsen og bestilte meg en Supbor Q400
 7. På det kartet du ikke tror på? Hvordan ser Grønland ut på kartet? Skjønner du i det hele tatt hvor stort Antarktis er? Hva mener du om kartet over Svalbard?
 8. Er HELE Antarktis dekket av en iskappe hele året? Har du vært mange av stedene jeg spurte deg om? Hva med å søke kilder som leksikon og historiebøker? Har du hørt om den norske hvalfangsten i Antarktis? Den kan du prøve å lese litt om. Du virker rett og slett svært kunnskapsløs.
 9. Er hele Antarktis dekket av en iskappe hele året? Har du tilbragt mye tid i Tasmania? Har du tilbragt mye tid i Sør-Frankrike om sommeren? Har du vært på Grønland? Svalbard? Nordaustlandet? Et lite tips kan være å sjekke opp når solen står opp og når den går ned, på forskjellige årstider og forskjellige breddegrader både sør og nord. Tror du vil få deg noen overraskelser, for så og si alt du skriver er sprøyt fra ende til annen.
 10. Det var sikkert elektrisk flyvende strøm 🤣
 11. Sjekk via nettbanken din. Jeg har valg der om å stoppe betalingen.
 12. Maskinen er helt fin til din bruk. Det som trekker litt ned er TN-panel i skjermen. Hvis du hovedsakelig skal bruke ekstern skjerm er ikke dette noe problem.
 13. Hva i all verden har dette med om jorden er flat eller ikke? Tasmania ligger på 42. sørlige breddegrad. Marseille ligger på 43. nordlige breddegrad. Er det lite sol på den franske riviera? Den nordlige polarsirkelen går litt nord for 66 grader nordlig bredde (66° 33' nord). I Norge skjærer den gjennom Nordland fylke et stykke nord for Mo i Rana. Den sørlige polarsirkelen går ved 66° 33' sør gjennom Sørishavet og over de nordligste utstikkerne av Det antarktiske kontinentet. Polarsirklenes avstand fra polene er lik ekliptikkens helning (23° 27'). Polarsirklene er også betegnelse på to parallellsirkler på himmelkulen med poldistanse 23° 27'.
 14. Fint for deg. Overlæring kalles det 🙂
×
×
 • Create New...