Gå til innhold

Eliteseriekafeen - Generell diskusjon om og rundt Eliteserien


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det kan godt hende. Som jeg sa, Tippeligaen er så svak at det virker litt som vinden blåser hvem som ender opp i toppen.

 

Jeg ser selvsagt litt bort fra Molde da, som har ressurser nok til å bli der noen år. Kanskje de blir rike nok til å spille uavgjort hjemme mot Litauens femte beste lag eller noe sånt. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

 

Byen e Bergen, og laget e Brann,

Stedet e Stadion, og me rykka ned for Mjøndaln!

Akkurat nå synes dere det er skikkelig stas, men det er skandale for tippeligaen at Norges beste og nest største by ikke er representert.

Aspirerende komiker?

 

Brann er ikke gode nok, drives på en skandaløst dårlig måte og er på ingen måte viktige i Tippeligaen.

 

I tillegg blir vi kvitt bergenserne i minst et år.

 

Vinn-vinn!

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Jaja, er vel ikke mer å forvente, Gud forby at man ønsker det beste for norsk fotball fremfor noen minutters skadefryd på et anonymt internetforum. Jeg hadde jo skjønt det hvis det var litt sånn på gøy, jeg hadde ledd litt hvis Rbk rykket ned jeg også men det hadde ikke vært noe kult året etter.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tippeligaen tok et stort skritt tilbake når de valgte å ta inn 2 ekstra lag. At Brann rykker ned er resultatet av at tippeligaen sliter og at klubben langt i fra klarer å være like attraktive. Brann hadde aldri rykket ned om tippeligaen hadde vært slik den var for noen år siden mtp. antall lag og kvalitet. Så det er NFF sin feil at Brann må spille i Adeccoligaen og at Tippeligaen er i ferd med å bli en trist liga.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Selvfølgelig "klarer den seg" men å påstå at det andre største publikumslaget ikke er viktig for Tippeligaen blir bare for dumt. Minner om trolling, for å fremprovosere en reaksjon fra Brann-tilhengerne her på forumet.

Det er ikke trolling, og ikke ment som provokasjon. Det er min personlige mening. Brann er ikke viktig for Tippeligaen slik klubben drives nå. De er dårlig på økonomi, de er ikke mer enn en middelmådig klubb når det kommer til hvordan de presterer. At de trekker tilskuere får så være, men jeg er på ingen måte imponert over fansen til Brann heller.

 

Ergo, ingen savn.

 

At du mener at alle som ikke deler din mening om Brann troller får stå for din egen regning.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Ok, dere liker ikke bergensere generelt og Brann-fans spesielt. Modent, og god grunn til å ønske de ned og til forintelse. Det er helt fair å være ærlig på det men det er fortsatt en elendig forklaring som stort sett bare barn kan godta. "Jeg liker de ikke, derfor blir jeg glad når det går dårlig for de"

 

Norsk fotball trenger gode lag fra de største byene, vi trenger det for å ta vare på publikumsinteressen. Det er det første og viktigste argumentet som jeg ikke forstår at noen med hodet på rett sted kan se forbi. Jeg kan komme på hundre andre men synes det er nok til å trumfe deres "jeg liker de bare ikke"-argument.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...