Jump to content

1245112654122755325882462

Medlemmer
 • Content Count

  11473
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

1245112654122755325882462 last won the day on May 19 2014

1245112654122755325882462 had the most liked content!

Community Reputation

5318 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Sikkert ikke den største utfordringen i forhandlingene vil jeg tro
 2. Men sungun, du er definitivt mindre produktiv enn andre. På tre år har du skrevet 383 innlegg, det er omtrent 125 i året. Se innlegget over deg, knopflerbruce har en helt annen produksjon. 650 innlegg i året makter han. Over ham finner du et innlegg av den lysende stjernen Priim, selve leksenes våpendrager. Hold deg fast: 1500 innlegg føres av hans penn hvert år. Latsabb. Skammer du deg ikke? Til orientering (ikke for å ødelegge poenget i grunn) Så har jeg ikke gått mer enn 9 år på skole Noe jeg vil tro er mindre enn dem fleste her.
 3. Har du en bedre løsning da? Eller skal jeg bare forholde meg til at friskere personer vil gjøre en bedre jobb enn meg? Og jo på den linjen jeg går på er fem dager mye fravær, normalen er på 0-1 dager og 0 timer. Friskere personer vil mest sannsynlig gjøre en bedre jobb enn deg dersom dette hemmer deg mye. Mitt råd? Dersom du ikke får fjernet fraværet si du hadde influensa og problem solved. Du er forhåpentligvis ikke psykolog? Når jeg ligger over de fleste i klassen min karaktermessig, samt at bedriften jeg var utplassert hos var strålende fornøyd, så forventer jeg at jeg skal greie å gjøre en god nok jobb for arbeidsgiver. Det at du ikke liker den loven er hinsides latterlig, er du av typen som mener jenter ikke har noe å gjøre i industrien heller siden de ikke er fysisk "sterk" nok? Forresten, vi har noe som heter arbeidsmiljøloven i dette landet som skal tilrettelegge en jobb for alle, til og med deg engang du blir påkjørt og sitter i rullestol. Vær fornøyd med det. Å si jeg har hatt influensa hjelper nada uten en legeerklæring til å backe det opp, dessverre. Nei, jeg er næringsdrivende som har ansatt 'feil' folk før.
 4. Mennesker er dyr. Vi trenger ikke mishandle dyr for å dekke luksusbehov. Det kan vi utmerket godt klare oss uten. Tilsvarende kan man si, de menneskene som er den mest dominante rasen kan faktisk gjøre hva de vil med andre raser. Da kan samme argumentet brukes til å forsvare folkemord under slagordet "might makes right" eller til norsk "makt rettferdiggjør". Det er hva vi kaller et fascistisk argument. Jeg er ikke uenig i din påstand at den mest dominante gruppen, det vil si den sterkeste gruppen, kan praktisk sett gjøre hva pokker de vil. Likevel velger de fleste land å forby nettopp dette, enten den sterkeste gruppen er en art, en etnisistet et kjønn eller annet skille. Helt enig i det Abigor sier. Man kan si at dette er et av de viktigste prinsippene i et moralsk samfunn: beskyttelse av de svakes rettigheter. Tror det Priim gjør er å bruke jungelens lov i moralsk sammenheng, som blir for meg helt absurd. Poenget mitt er at man ikke skal forby ting bare fordi man ikke liker det.
 5. Hva er forskjellen? Så vidt meg bekjent så betyr 'menneske' et individ av arten homo sapiens. En type primat. Et medlem av dyreriket. Fordi vi er den mest dominante dyrearten som vi vet om så kan vi faktisk gjøre hva vil vil, akkurat som andre dyr gjør hva dem vil med hverandre. Så den av oss to med beviselig høyest intelligens kan gjøre hva han vil med den andre? Da håper jeg inderlig at jeg er den mest intelligente. I mellom oss mennesker blir dette dominert med penger stort sett. Men i dyreverden går det i fra art til art, med mindre man er kanibaler.
 6. Har ett barn som jeg aldri har sett. Så i praksis har ikke jeg barn nei. Men jo, det stemmer, en bastard ett sted lengre nord i landet.
 7. Det er ikke nødvendigvis sånn at dersom du utdanner deg til bilmekaniker så er du bilmekaniker resten av livet. Så dersom du ønsker dette er det jo bare å gjør det.
 8. Satt en strek over hele innlegget fordi det er irrelevant. Dersom hun ikke ønsker at han skal ha kontakt med deg så må han gjøre ett valg. Dersom du anser kontakten som nødvendig får du prate med henne og si det som det er. Men du har tidligere ikke lagt skjul på at intensjonene dine er mer enn bare ett vennskap. Du kan finne deg en ny venn, ny kjæreste, få en hund, spise is, gjøre det damer trenger å gjøre for å komme seg videre. Men det du får her inne for øyeblikket er ikke hjelp, de aller fleste her inne er prinsippielt enige om at det du prøver å få til er galt og du bruker alle dine innlegg på å forsvare ditt motiv. Ser du ikke selv at det da blir galt?
 9. Få noe bedre kår for dyrene. Vi har ikke for vane å tilfredsstille folks behover til det fulle igjennom reguleringer heller, så da får man finne en mellomløsning som fungerer for de fleste. Menneskene kommer først, så får vi ta dyr etterhvert.
 10. Vi kan regulere næringen fremfor å forby den, jeg er på generelt grunnlag i mot forbud som man kan løse ved reguleringer. Da spesielt prinsippielle forbud som pelsdyrnæring ol. Men det blir en helt annen dimensjon av denne diskusjonen.
 11. Du kan bytte barnehage til en barnehage som ikke ivaretar Norske tradisjoner eller som ikke praktiserer religion. Det er dog nevnt i Barnehageloven at det skal være bygd på kristneverdier, Men det blir åpnet for unntak (Samme kilde som nevnt over) Du kan selvfølgelig mene at du og dine barn har blitt utsatt for dårlig informasjon og at barnehagen har utsatt deg og dine barn for en eksponering av ukorrekte opplysninger og en oppdragelse som ikke står i stil med din kultur eller ønske. Selv om du mest sannsynlig ikke vinner noen sak på dette grunnlaget så er nok det eneste alternativet der du unngår at dette skjer igjen er å bytte til en barnehage som oppdrar barn uten religiøs innflytelse. Utenom det så kan du jo bare akseptere at barn er barn og at ting som religion, julenissen, påskeharen og tannfèn vokser av dem etterhvert. Det er også vanskelig å bevise at de kristne 'kuppet' julen, det er en allment akseptert forklaring, men den holder ikke vann å argumentere for. Det har i mange kulturer vært en tradisjon og feire at solen 'snur' rundt 20 Desember engang og det blir derfor den lengste natten i løpet av året. Det finnes til og med eksempler i fra Norrønt der man ser feiring har forekommet. Men jeg forstår ikke helt problemet, humanhedninsk-forbund liker jo å skrike om sånt, men det blir litt som kvinnegruppen Ottar, uten at det er relevant.
 12. Jeg personlig bruker den faktisk som pussypad i Smithmaskinen hvis ikke får jeg så vondt i musa når jeg tar hip thrusts Jeg kan ikke se noe annet enn at akkurat det her er helt legalt. Jeg stiller meg bare ett par spørsmål når menn bruker den på ryggen fordi dem får vondt i musa si Jamen.... Du hadde jo erfaring med dette utstyret?Slutta du å få vondt i musa? Hvor har jeg sagt at erfaringen er egenopplevd? Erfaring kan må få annenhånds også.
 13. Har du en bedre løsning da? Eller skal jeg bare forholde meg til at friskere personer vil gjøre en bedre jobb enn meg? Og jo på den linjen jeg går på er fem dager mye fravær, normalen er på 0-1 dager og 0 timer. Friskere personer vil mest sannsynlig gjøre en bedre jobb enn deg dersom dette hemmer deg mye. Mitt råd? Dersom du ikke får fjernet fraværet si du hadde influensa og problem solved.
×
×
 • Create New...