Gå til innhold

CL: FC Basel - Manchester United


IcedInsanity

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skulle likt å sett statistikken vår på cornerere...

Dødballer generelt... Det er traurige greier, altså.

 

Jeg vet at vi har skader over hele fjøla nå, men det går ikke an å bare skylde på skader. Det må en inngripen til, og jo fortere SAF og Glazer-pakket forstår det, jo bedre. Vi taper mer penger på å spille denne drittfotballen enn vi gjør på å hente inn en kvalitetsspiller som kan styrke midtbanen.

Lenke til kommentar

Xherdan Shaqiri ser ut som en veldig spennende spiller. Veldig hurtig, god teknikk og virker smart. Med sine 170cm har han i allefall høyden til å passe inn i Barcelona. Kanskje en spiller som hadde gjort seg i et United-lag?

 

Selv om jeg ikke er Manchester United-fan virker det absolutt som at ting må gjøres sommeren 2012. Renske opp skikkelig i stallen og selge spillere som f.eks Evans. Ser heller ikke poenget i at Berbatov og Diouf er der. Ut med daukjøttet og inn med kvalitet. Ferguson angrer muligens på at han ikke strakk seg enda lengre for å hente Sneijder. Kunne kanskje vært en mulighet i januar da Inter ligger langt nede i Serie-A og snart utenfor CL-rekkevidde.

 

Skuffelse for United. Manchester United - Manchester City i EL-finalen! :)

Lenke til kommentar

Da sier jeg takk for meg. Makan til møkkafotball er det lenge siden jeg har sett. I det siste har jeg kjeda meg så sinnsykt under united kamper at jeg ofte har slått over på andre kamper. Om det ikke blir store endringer i enten taktikk, eller at SAF slutter å sette inn på spillere som såvidt hadde overlevd i tippeligaen, da er det ikke mye å se på, og blir heller ingen trofeer i år. Det trodde jeg forsåvidt ikke før sommeren heller.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...