Gå til innhold

Skal ta anabole steroider. Vil ha råd fra kjennere..


Anbefalte innlegg

Poster her siden det allerede var en tråd om emnet. :yes:

 

Skaffa meg abonement hos et treningstudio i forrige uke for å komme i form, men har nå møtt litt veggen. Har ikke trent så mye tidligere, bare litt fotball for 5-6 år siden. Etter at jeg var ferdig med første time så ble jeg veldig sliten og støl etterpå, og kunne nesten ikke gå etterpå. Tror det skyldes den knemaskinen som jeg prøvde. Det ble ikke noe bedre etter andre og tredje gang heller. Desverre har jeg 12 måneder binding så kan ikke si opp heller.

 

Så jeg lurte bare på om jeg egentlig ikke er laget for å ha muskler, og at jeg burde på sterioider for å klare å få store muskler? Gidder ikke å kaste bort pengene så da må jeg kansje ta steroeider for å klare å trene noe uten å bli så stiv.

 

Alle er laget for å ha muskler, i varierende grad. Og alle blir støle, det kommer av uvante bevegelser og belastninger, og vil forsvinne etterhvert som du blir vant med det. Om du fortsetter å prøve nye apparater og øvelser vil du kanskje oppleve ny stølhet, men det er likt for alle.

 

... men jeg håper du tuller.

Endret av Fredrik
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå synes jeg det er bra at TS har utsatt planene sine om å bruke AAS siden han tydelig ikke har peiling på trening eller kosthold, når han i tilegg tror han har nådd sitt ytteste potensial etter å ha sparket i vekter i 1 år, så er han en tydelig kandidat for anti-steroide kampanjene.

 

Aftenbladet.no har hatt en liten serie om steoider som belyser begge sidene og samtidig tar opp at den typiske brukeren er en velutdannet mann i 30-årene. Disse hører man "aldri" skrekk eksempler fra. Hvis man leser igjennom alle de skrekkelige episodene ser man en rød tråd hos alle; orginalt små gutter som ikke klarte å finne sin plass, begynte med trening, ble ikke stor nok, startet på steroider, følte seg fremdeles ikke store nok og MISSBRUKTE AAS..

 

AAS skal betraktes som en kur og det er viktig at man holder seg til pausene slik at kroppen kan få opp den naturlige nivåene igjen! Det de fleste, typisk de vi hører om, gjør feil. Er at de trykker i seg altformye på kort tid uten pausene. DA går det galt!

 

Jeg er en gutt på 24år, er forholdsvis stor og sterk og opplever fremdeles fremgang (men den står i stil med innsatsen min) Har tenkt på å bruke steroider, men enn så lenge så ser jeg ikke behovet når jeg VET at med litt bedre kosthold og litt bedre trening vil jeg fort nå målene mine. MEN hvis jeg skulle startet hadde jeg også gjort som TS og reist til Thailand for og få en lege til å sette sprøytene og passe på dosering og kuren. Dvs 1-3 mnd i Thailand hvor jeg kjører en kur, hvor kosthold og trening nærmest er perfekt. THATS IT!

 

En annen ting som også må tas med i bilde når man leser all anti-doping, er hvordan personene var før. Mange av disse kom fra kriminelle miljø, var unge og lett påvirkelige, tok andre narkotiske stoffer i tillegg og et hav av andre årsaker som påvirket det negative resultatet.

Lenke til kommentar

Siden det fins et par-3 stk. i denne tråden med god peiling, syns jeg godt det kan oppnevnes en ny tråd med god info om bruk av AAS.

Feks. om hva man bør ta hensyn til, kosthold, hvilke typer bol, tidsperspektiv, alder, kjønn, hvor anbefales (helt nytt for meg med thailand feks.), osv. osv.

 

Kan kanskje være mye forlangt av meg, men det er såpass mye engasjement i denne tråden at jeg føler det høres ut som en god ide :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har dette kanskje sammenheng med at ballene skrumper inn? :p

 

Btw, går ikke Doof på små doser?

ECA når jeg er virkelig dårlig i astmaen, så det blir vel egentlig regnet som medisinsk bruk. Selv om jeg må innrømme at jeg doserer litt hardere enn legen foreskriver... :whistle:

 

Men dog ikke på bulk, man vil ikke forbrenne halvparten av maten man spiser da... Det er i tillegg på våren jeg blir dårlig i astmaen og når jeg bruker medisinen får jeg en aning av hvordan "friske mennesker" puster og hvordan normal kondisjon er.

 

Det har jo seff de kjente bivirkningene som forhøyet puls, blodtrykk, forbrenning (duuuh?), velfølelse (denne er bedre enn kokain for de som lurer, men varer som regel bare 10-15 minutter etter inntak) men utover det merker jeg ikke noe til det mange andre merker. Som kløe, behov for å prate mye og prikking i huden.

 

Er vel bare heldig sånn sett...

Endret av Doofenschmitz
Lenke til kommentar

Har dette kanskje sammenheng med at ballene skrumper inn? :p

 

Btw, går ikke Doof på små doser?

ECA når jeg er virkelig dårlig i astmaen, så det blir vel egentlig regnet som medisinsk bruk. Selv om jeg må innrømme at jeg doserer litt hardere enn legen foreskriver... :whistle:

 

Men ikke på bulk dog, man vil ikke forbrenne halvparten av maten man spiser da... :innocent:

 

Hehe, ja visste det var noe pga astmaen.

Dog antar jeg du har mer innsikt enn oss andre ikke-brukere, i riktig bruk.

Hadde vært interessant hvis du startet en tråd om det.

 

I hereby nominate you, sir Doof-alot!

Lenke til kommentar

Når jeg er dårlig så bruker jeg ECA på morgenen, men KUN EC om ettermiddagen. Når man bruker smertestillende er visstnok opptaket av proteiner i kroppen tilnærmet halvert, så derfor følger jeg periodisk faste med nevnte oppsett.

 

Hvilke andre effekter tenker du på utover forhøyet forbrenning? Man blir som ryktene sier 15% sterker har jeg erfart men utover det kommer jeg ikke på flere fordeler... :hmm:

Lenke til kommentar

Går rett på første posten.

 

Når du skal ta anabole steroider er treningsopplegget ditt essensielt for at du ikkje skader kroppen din, vitighetsgraden av det her kan eg virkelig ikkje stresse nok.

 

Om du til dømes trener mye kardio trening mens du er på steroider kan hjertet ditt vokse, dette er virkelig ikkje ønskelig. Du kan også skade en del andre organer om det er snakk om russere(også hørt okser i enkelte kretser).

 

Viss hjertet ditt begynner å vokse, er du fucked, bigtimes.

da dævern en smertefull død serru, toppidrettsutdøvere som boler har gjerne hjelp av en lege, som veileder dem til og unngå akkurat det problemet der. Det er jo fult mulig, men det er snakk om en annen type bol en det eg rekner med blir omtalt, også.

 

Så pass på at du ikkje stresser i hverdagen, ha god kontroll på kostholdet, ha et skikkelig treningsprogram der du fokuserer på og løfte tungt, ha riktig teknikk og ha et godt kosthold, ja eg sa det engang til.

 

Det tekniske rundt treningen og "når" du setter steroidene kommer helt ann på hvilke steroider du bruker.

 

 

- FOR ORDENS SKYLD, har aldri brukt steroider selv, men har kunnskaper om dem, siden mange i min omgangskrets bruker det.

 

Men viss du bestemmer deg for å bruke steroider, bruk veksthormoner. Testosteron er jo et prakteksempel.

 

Det kan ødlegge pongen din til di grader om du bruker det feil, men det er heller så.

 

Om det er mer du lurer på så har du sterioder.net som viser ganske grei oversikt over steroider, overraskende mye riktig informasjon forann propaganda også.

 

 

Men fraråder selvfølgelig steroider, det kan fucke deg opp ganske badly.

 

Men viss du bestemmer deg for å bruke det, skaff deg all den informasjonen du trenger, alle steroide skader kommer i fra feil/overbruk.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Det er åpenbart at du er lat, og ønsker å få noe du ikke har jobbet for. Kan si så mye som at sterioder ikke får deg til himmelen, du må forsatt pumpe. Men igjen siden du er lat, og jeg er snill, kan jeg fortelle deg akkurat det du leter etter.

 

http://www.steroider.net/index.php?option=com_content&task=view&id=60&Itemid=27

 

Fyll musklene med olje.

 

http://www.youtube.com/watch?v=gVKjXuYzBjo

 

Da kan du se like kul ut som han fyren der. Om du ønsker noe ekte steroider vil jeg anbefale dem som ikke er orale.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • 8 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...