Jump to content

Balthier

Medlemmer
 • Content Count

  3645
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Balthier last won the day on October 1 2012

Balthier had the most liked content!

Community Reputation

1584 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Syns ikke du skal føle deg teit av den grunn. Det er naturlig å føle seg slik. Ingen liker å være bundet i et forhold. Som jeg forstår det er du forholdsvis ung også. Gå ut, se andre folk og ha det gøy. Det er ingenting i veien med det.
 2. Assa, jeg kan se for meg at linjen mellom liv og død blir så mye tynnere. Si at jeg er en gjennomsnittlig kriminell med litt dop på meg og blir stoppa a politiet. På en svært nervøs kveld, vil jeg virkelig ta sjansen på å løpe når jeg vet at det er en mulighet for å ta en kule i ryggen? Klart det er reglemang og sånt for våpenbruk, men i noen ytterst få tilfeller skjer det glipp. Er det en sjanse man er villig til å ta? På en svært nervøs kveld...
 3. Lurer på hvor lenge etter inntak at man kan påvise bruk av Sobril i urin og blod.
 4. noen som vet når den andre berserk filmen slippes på hjemmemarkedet?
 5. Norge er en så liten nasjon med et så lite folketall at det nesten ikke er vits i. Situasjonen er så håndterlig at det er helt latterlig å sammenligne med USA eller SA, som har mye større problemer med kriminalitet og fattigdom. Det eneste som vil komme ut av dette er flere dødsfall med skytevåpen. På sivil side.
 6. vurderer å bestille noe heffra: http://www.army-star.no/menn/all/bukser.html Men på str. står det ikke annet en s,m,l,xl osv. bruker til vanlig 36-38, hvilken str. ska jeg velge?
 7. Har startet ny tråd med "mest attraktiv." Kan markere denne tråden som løst.
 8. Hehe, det tror jeg på. gamergadget nr.1 altså, selvom det er møbel. Hva synes dere om fatboy? Tenkte på noe sånt
 9. Ok. Var i butikken og fikk anbefalt vanish oxy action, så jeg prøver det på soffan og senga. Står at det er flekkfjerner men den gjør vel rent og håper jeg.
 10. Lol, det var litt i drøyt bare for å vaske soffan assa.
 11. Hvis du har problemer med det kan jeg desverre ikke hjelpe deg annet en med en finger
 12. Det som er så dumt er at jeg har mista tekstilmunnstykket til støvsugeren, så kan liss ikke putte det gølvmonsteret på noe annen gjenstand i huset. Hmm men hvis noen har tips til hvordan eller med hva jeg rengjør soffan så er jeg takknemlig.
 13. Hei og takk for svar, Phileas Fogg. Men hvordan gjør du det med tekstiler da. Si at jeg vil vaske soffan eller senga og har ikke tid til å sende til proff renseri. Trekkene vasker jeg i maskin men hva med de delene som må gjøres manuelt da, hvordan vasker man de?
×
×
 • Create New...