Gå til innhold

Den store Playstationkaféen


CypheroN

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ahh, fikk Thieves in Time i dag, og fy fasan for et spill. Greit nok jeg elsket de tre første nok til å plukke opp trilogien (selv om jeg hadde alle tre) for så å fullføre den, men fy faen som jeg ELSKER nummer fire.

 

Eneste steinen i skoen er den "finne skjulte skatter med PS Vita"-funksjonen da jeg ikke eier sistnevnte. Begynner dog kanskje å bli på tide da jeg har tilgang både til All-Stars og Thieves in Time... :hmm:.

Lenke til kommentar

Nå skal jeg prøve meg på gaming igjen etter langt over 1 mnd. drittleihet av alt som har med spill å gjøre.

 

Journey neste :)

 

Og der var det over, for ett nydelig og deilig spill dette var. Akkurat det jeg trengte faktisk. Unikt,sært og bare helt utrolig godt :)

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Noe nytt om FFX...? Håper ikke det blir utsatt nå...

 

Nei, siste nytt er fra 11 jan, da de meldte via twitter at ''verden vill få svar snar''. Men ganske snart etter på sa '' ikke noen annonseringer i nær framtid, men vi vet at dere ønsker informasjon'' . De sa også da noen spørte om når snart var at de kunne di ikke si noe om. Etter det har det vert noen bilder fra figurer som som har blitt laget til FFX HD.

 

Kan personlig ikke vente! Men vi må bare smøre oss med talmodighet siden det stort sett er null svar å få fra Square Enix. Mye av grunnen er nokk at de er opptatt med FFXIII-3, FFXIV RR, og FFXIII Versus. Og kanskje også FFXV. Men de kommer nokk før eller siden. Viss jeg skal gjette, så tror jeg at de kommer i slutten av 2013 viss vi er heldige. Beklager.

Lenke til kommentar

Uhm, kan noen hjelpe meg litt her.

 

 

 

Har tenkt og skaffe meg journey, er det bare og laste det ned, og laste det inn på en USB, deretter sette USBen inn på PS3en?

 

Og funker dette med musikk, spill filmer osv?

Siden du ikke fikk noe vettugt svar, får du det av meg.

 

Du må enten kjøpe spillet på en plate eller laste det ned via Playstation Store. Det finnes ingen andre alternativer på PS3.

Lenke til kommentar

Lefdal har tilbud på 365 dagers PS Plus abonnement til 299 nå. Jeg har nettopp kjøpt PS3 selv men ikke pakket opp enda. Er dette et bra tilbud, og er PS plus noe jeg bør ha?

 

Edit: Ser det ikke er så mange butikker som fører Journey, er dette tilgjengelig på PS store? Hva er pris med/uten rabatt fra PS plus om det er rabatt?

Endret av mwn
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...