Gå til innhold

Hva spiller du nå?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
FM 2013. Lasta ned alle divisjoner i Norge til og med 6. divisjon og koser meg med å pine det lokale laget (som jeg virkelig ikke liker). :p Går også i skremmende mye Quiz Battle, Illustrert Vitenskaps Quiz Battle, WordFeud, MindFeud og Ruzzle til mobilen.

 

Må man virkelig lage en konto på illustrert vitenskap som har fullt navn + adresse + tlfnr for og spille dette spillet?

Lenke til kommentar
Nope, jeg lastet ned appen og registrerte meg med Facebook eller noe. Kan ikke komme på at jeg laget konto hos Ill.Vit.

 

Må være annerledes på iPhone.

 

På android så MÅ man tydeligvis ha en konto hos Ill.Vit :(

Uaktuelt og gi de fullt navn og adresse for og spille ett mobil spill.

Lenke til kommentar

Nå blir det to "hjemmealenehelger" på rappen. Det er jo den perfekte tid å dukke ned i et spill som jeg kan spille endel timer iløpet av de neste helgene.

 

Er dog veldig usikker på hva jeg eventuelt skal plukke opp. Spiller jo endel MMO, FPS av typen Battlefield 3 / Planetside 2 og litt diverse men dette er jo av typen spill som handler om mye tidsfordriv og Skyping med kompiser.

 

Hadde heller sett for meg et spill hvor jeg kan sitte å nyte noen glass cognac og rett og slett kose meg. De to spillene jeg har spilt i det siste hvor jeg har kost meg har vært Journey (PS3) og Far Cry 3 (PC). Journey er jo en temmelig udiskutabel perle som nok vil sitte friskt i minne en årrekke, Far Cry 3 var utrolig morsomt på grunn av de klarte å kombinere et åpent landskap, hvor jeg kan kjøre sniper, Rambo style alt ettersom hva jeg selv føler for og de dynamiske villdyrlivet og alt nøt jeg fra start til slutt selv om det hele kanskje føltes noe repedativt etterhvert og den helt greie storylinen med sterke karakterer ble gradvis svakere og svakere utover i spillet.

 

Deus Ex Human Revolution er også et spill som sitter friskt i minne da jeg syntes moralen igjennom spillet og avslutningstalen satt sterkt inntrykk på meg.

 

Videre så syntes jeg spill som Slender er utrolig artig da du føler deg "on-the-ball" hele tiden, mens spill som Amnesia syntes jeg blir litt for sært, mens Dead Space finner jeg ikke skummelt i det hele tatt som gjør spillene veldig dølle i mine øyne.

 

 

Vet ikke helt hva slags spill jeg er ute etter, men en god historie, relativt pen og god grafikk og et ikke så alt for linært og dølt gameplay er alltids noe jeg verdsetter. Liker ikke at spill blir alt for komplekse og så lange at jeg føler jeg aldri noengang kommer til å bli ferdig (typen RPG som krever minimum 50 timer played, og det helt uten at du gjør sidemissions.)

 

Vil ha et sterkt spill so setter litt inntrykk, som jeg kan kose meg med, som er underholdende og ikke alt for tidkrevende og kompleks. Med relativt oppegående grafikk, og det spiller forsåvidt ingen rolle om det er et PC, PS3 eller. Xbox 360 spill.

 

 

Noen gode forslag?

Lenke til kommentar

 

Noen gode forslag?

 

Om du liker FPS`er med litt skrekk og mye bang så spiller jeg Metro 2033 igjen om dagen og spillet kan som kjent anbefales om man liker denslags. Ikke gærnt å få noe så stygt som ett atombomba russisk t-bane nett til å se så bra ut :)

 

Utover det er det FTL og Skyrim Dragonborn dlc`en det går i denne helgen!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...