Gå til innhold

Den store Nintendokaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Må vi kjøpe begge versjonene av MH for å få det på Wii U og 3DS? Sony har jo det cross-buy systemet, der du får Vita-versjonen gratis (digitalt) hvis du kjøper PS3-versjonen. Vet All-Stars og Sly 4 har det, blandt annet. Ganske kjekt, spesielt i MH der vi lett kan overføre lagring fra Wii U til 3DS og fortsette der, og omvent.

 

In other news er det nå bekreftet at Dragon Quest X til Wii U kommer 30. mars i Japan. La oss håpe det kommer hit til Europa også etterhvert. :)

 

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2013/02/18/dragon-quest-x-for-wii-u-gets-japanese-release-date.aspx

Lenke til kommentar

Da er det bekreftet:

Watch_Dogs will be available on PS4 at launch, along with its release on the PlayStation®3 computer entertainment system, Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft, the Wii U™ system from Nintendo and Windows PC.

Kanskje det mest ambisiøse spillet annonsert så langt.

Kan se for meg de kan utnytte Gamepaden på finurlige måter, men spørs hvor mye de legger vekt på det da spillet slippes til alt av plattformer.

Lenke til kommentar

Etter nærmest ingen spill i januar og februar, ser ikke mars så verst ut med to eksklusive spill.

 

Alle spillene som kommer det neste halvåret.

 

The Amazing Spider-Man: Ultimate Edition - March 8, 2013

The Croods: Prehistoric Party! - March 19, 2013

Need for Speed: Most Wanted U - March 21, 2013

Monster Hunter 3 Ultimate - March 22, 2013

Lego City: Undercover - March 28, 2013

The Walking Dead: Survival Instinct - March 29, 2013

Injustice: Gods Among Us - April 19, 2013

Game & Wario - Q2 2013

Dream Pinball 3D II - May 7, 2013

Sniper Elite V2 - Q2 2013

Resident Evil: Revelations Unveiled Edition - May 24, 2013

Wii Fit U - Q2 2013

Pikmin 3 - Q2 2013

Disney Infinity - Summer 2013

Wii Party U - Summer 2013

The Wonderful 101 - Q2/Q3 2013

Endret av kilik
Lenke til kommentar

Hva er forskjellen på The Legend of Zelda: Oracle of Seasons og Oracle of Ages? Er det to forskjellige spill, eller er det samme spill, men med små forandringer? Begge kommer visst snart ut på e-shop, og siden jeg aldri har prøvd dem må jeg nesten kjøpe.

 

http://www.eurogamer.net/articles/2013-02-21-zelda-oracle-of-seasons-and-oracle-of-ages-headed-to-3ds-virtual-console

Lenke til kommentar

Demo av Monster Hunter 3DS og Castlevania 3DS er ute på eShop. Laster ned MH-demoen nå, og tar Castlevania etterpå. :)

 

Edit: Da har jeg gått gjennom demoen av Castlevania: Lords of Shadow: Mirror of Fate på 3DS. Det var ikke den lengste demoen akkurat, men lang nok til å få en følelse for hva spillet kommer til å handle om. Selve gameplayet er 2D Castlevania, som vi er vant med fra Symphony of the Night, og Castlevaniaene på GBA og DS. Det eneste jeg ikke vet helt er hvor mye utforsking det blir (logisk nok når det var en kort demo), men jeg fant et sted jeg måtte ha Dark Magic for å plukke opp noe eller gå videre, og et sted jeg måtte ha Light Magic. Håper det ikke er en spoiler at vi også har tre karakterer i fullversjonen på hver sin tidslinje, så jeg tipper det blir en del Metrovania-utforsking med dem. Kanskje de kan påvirke hverandre, eller noe? En ødelegger en vegg i fortiden, så den er borte i nåtiden? Hvem vet?

 

Selve gameplayet var som sagt mye av det samme, Vi har pisken og et secondary weapon som trenger ammo, noe vi får fra kasser man knuser. Ellers er det ren rutine; Bank fiender for XP, klatre på plattformer og så videre. Det var også litt vel mange bosser etter min smak i demoen, men på den annen side er de milevis unna Order of Ecclesia, på godt og vondt. Disse bossene slår hardt, men er ganske forutsigbare. Straks du kjenner igjen mønsteret deres er det ikke så vanskelig å unngå å bli truffet om du har bra reflekser og er godt kjent med kontrollene.

 

Kontrollene på sin side er overraskende dype. I stedet for å låse opp vanlige skills som magi osv når vi går opp i level får vi nye komboer og triks som i et slossespill (press X og B for et spesialangrep, Y og B for et annet, hold Y for et osv.) Og dette er bare en karakter. Hvis de to andre blir annerledes og det er mer utforsking kan dette faktisk bli svært bra. Jeg kommer garantert til å kjøpe det på release. :)

 

Btw når det gjelder grafikken er det ingenting å frykte. Den ser svært bra ut og er laget på en meget bra måte, og det er visse morsomme detaljer her som imponerte meg en god del. Uten at jeg skal spolere det nærmere er jeg glad jeg hadde på 3D for en gangs skyld. ;)

 

Btw angående Metrovania-biten slutter demoen rett utenfor slottet, så det gir mening at det ikke er så mye utforsking ennå. Vi får se hvordan slottet blir, men det lover bra. :)

 

Men nå Monster Hunter Tri Ultimate-demoen. Selvsagt med liten "anmeldelse" etterpå. :)

Endret av Lykketrolling
Lenke til kommentar

Og der gikk jeg gjennom den ene av to oppdrag i MH3 også, gitt. :) Riktignok bare på Easy (den andre er Hard), men trengte likeve, to forsøk. Demoen støtter ikke Circle Pad Expansion, noe som faktisk ikke gjorde meg noe som helst. Det er bare å trykke L1, så setter kameraet seg bak deg, og når du finner et stort monster kan du delvis låse kameraet til det. Kameraet blir ikke "låst" så du ser monsteret hele tiden, men trykker du L1 da snur kameraet seg mot monsteret. De to sammen gjør det veldig lett å styre kameraet bra nok til å spille, spesielt på Easy. Men vil nok foretrekke Circle Pad Expansion i fullversjonen.

 

Selve gameplayet i Monster Hunter Tri Ultimate på 3DS er ganske solid. Demoen er selvsagt for kort til å si noe hvordan det vil holde seg over tid, men som Castlevania vil jeg si det lover bra. :) Det blir nok kjøp, dette også. Kanskje jeg endelig får Epic Mickey ut av 3DSen snart. :p (har ikke gidder røre 3DSen siden den gang, bortsett fra Paper Mario da det kom (har det digitalt) og litt Fallblox nå og da.)

 

Edit: Det er en demo av Monster Hunter Tri Ultimate til Wii U også. Og om man heller vil ha litt mer fart har vi nå Super Nintendo-versjonen av F-Zero på Wii U Virtual Console. :)

 

Hm... testet MH3 på Wii U, men ble faktisk skuffet. På 3DSen kan vi få kartet på (ca halve) den nederste skjermen, så hvorfor i svarte kan vi ikke få kartet på gamepaden i det hele tatt på Wii U? Eller har jeg klart å oversett noe? Kontrollene er heller ikke helt perfekte (hvorfor løpe med den høyre skulderknappen? Hvorfor ikke den høyre triggeren, der fingeren hviler naturlig?) Men det er bare småting, så man blir sikkert fort vant til det når man først setter seg inn i det. Jeg kommer nok til å kjøpe 3DS-versjonen, om de ikke har en bundle med både 3DS- og Wii U-versjonen. :)

Endret av Lykketrolling
Lenke til kommentar

På 3DSen kan vi få kartet på (ca halve) den nederste skjermen, så hvorfor i svarte kan vi ikke få kartet på gamepaden i det hele tatt på Wii U? Eller har jeg klart å oversett noe? Kontrollene er heller ikke helt perfekte (hvorfor løpe med den høyre skulderknappen? Hvorfor ikke den høyre triggeren, der fingeren hviler naturlig?)

 

I fullversjonen kan man velge selv hva som skal vises på gamepad, inkludert kart. Man kan også endre på kontrollene og bruke ZL og ZR istedet for L og R.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...