Jump to content

Matsini

Medlemmer
 • Content Count

  956
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 :)
 1. Savner Wavebird altså! Trolig den beste kontrolleren gjennom tidene for min del
 2. Matsini

  PS4 vs. Xbox One

  Haha kunne ikke vært mer enig!
 3. Matsini

  PS4 vs. Xbox One

  kunne ikke vært mer enig!
 4. CoD : XX hukser ikke hva det heter en gang... Men for noe søppel, var naiv å trodde at ting hadde endret seg siden 2004...
 5. Dommedag for Nintendo dette, jeg begynner bare mer og mer å håpe på at Nintendo blir et rent software-selskap.... Slik at de kan begynne å lage spill til vita som selger 5 ganger mindre!
 6. Huff nei, hadde vært forferdelig å spille Nintendo spill på vita, heller motsatt:P Når det kommer til hjemmekonsoll ser jeg ikke helt problemet med å ha 3 konsoller? kjekt med litt variasjon, Ikke alle som har COD og FIFA som sine favorittspill
 7. Fikk supermario 3D world til jul, fra meg selv. Fortsatt ikke fått tid til å prøve enda, men det ser hvertfall underholdende ut!
 8. Ja, synes kontrollen ligger bak GC og 360, men laaangt foran ps2/ps3/ps4. Ligger absolutt godt i hånda, eneste som er litt dumt er rekkevidden på off-screen play, funker akorat ikke på toalettet her i huset:(
 9. Er ikke så bekymret over hvorvidt WiiU overlever eller ikke, min hovedbekymring er NYE gode nintendospill. Gleder meg som et barn til MK8!
 10. http://www.youtube.com/watch?v=rXtBcWIK9Tg
 11. Ser jo helt utrolig lovende ut........ Er det en PS2 port?
 12. Enig i mye av det du sier, men håper fortsatt på et par solide spill fra Nintendo selv. Tenker da på et nytt Zelda, som egentlig er hovedgrunnen til jeg alltid kjøper Nintendokonsoller. Men poenget mitt var egentlig at det er vanskelig å avksrive Nintendo helt som en sterk bidragsyter på hjemmekonsollmarkedet, da de plutselig kan overaske med noe "helt nytt" igjen. Slike ting har en tendens til å gå i syklusser, men dette er noe folk ofte glemmer når det gjelder Nintendo:p Dommedagsprofeter har blitt spådd over Nintendo i hele mitt lange liv, men merkelig nok kommer de alltid tilbake.
 13. Det var en mer "trend" visende graf:) Tror heller ikke på at Mario alene drar konsollen opp av den såkalte driten. Personlig bryr jeg meg egentlig fint lite hvor mye den selger, bryr meg mer om hvilke spill som kommer. Bryr meg ikke om 3de parts spill, da jeg alltid bruker en Nintendo konsoll til Nintendo spill. Andre spill bruker jeg PS4 til, men såklart er vel folk som vil ha en alt-i-en konsoll. Markedsføring er noe Nintendo sliter med denne generasjonen. Men hva med Wii? Den solgte jo til gull, knuste konkurrentene salgsmessig. Er dette allerede glemt? Påstander som at Nintendo kun regjerer håndholdt markedet og er verdens verste selskap på promotering blir derfor helt feil mener jeg. Skal ikke lenger tilbake til wii som de klarte å hype opp til de grader, samt selge til gull. Kvaliteten på spillene vi fikk på Wii er selvsagt en annen diskusjon... At Nintendo prøvde å fokusere mer på "Core" gamere denne gangen kombinert med elendig markedsføring tror jeg er mye av årsaken til det svake salget. Personlig likte jeg GC bedre enn Wii, så lov å håpe at ting blir bra for de som bryr seg primært om Nintendo spillene. Men så langt har det ikke vært allverden å hoppe i taket for, WW og Rayman er vel de enste spillene jeg virkelig har likt sålangt.
 14. Ok du:-) Så du reagerer ikke på rekkefølgen på selve spillene på x-aksen? skjønner bare ikke hvorfor du beskriver grafen som SALGSTREND, spesielt som det nevnes at New supermario bros ligger på "2.plass" ect. Men ja, synd disse typene Mario-spill faktisk selger bedre enn de som faktisk har god kvalitet.
×
×
 • Create New...