Gå til innhold

Den store Nintendokaféen


Anbefalte innlegg

Rayman Legends er jo superlett. Der er det jo sjekkpunkter for hver tiende meter du går, til og med på bosskampene. I tillegg er plattformingen mye lettere enn TF. En ting jeg kan si som kanskje kan virke turn-off for mange i TF, er at ting plutselig skjer helt ut av det blå slik at du ikke får sjanse til å reagere og blir drept og gjerne må ta HELE brettet på nytt. Det skjer ganske ofte også.

 

En spoiler angående TF. Samlet alle KONG-bitene og fant alle hemmelige utganger og tok alle K-brettene, og da

låste jeg opp World 7. Det var bare tre brett der. Når jeg hadde klart dem så låste jeg opp hard mode. I Hard mode får man ikke ta med seg items på brettet, man får ikke partymedlem av tønnene og man starter med bare en hjertebit.

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
ZeldaVR: The Legend of Zelda BETA on the Oculus Rift

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=6gzXHUyfdyM

 

Lurer på hvordan Oculus Rift vil te seg i markedet, markedet vil vel helst sitte rolig med en kontroller i hendene, iallefall det intrykket jeg har fått.

Tenke seg å stå å snu hodet i timesvis, det er jo nettopp dette Nintendo har fått mye pepper for, bevegelseskontroller.

Endret av PÃ¥inter
Lenke til kommentar

Tropical Freeze er mitt nye favorittspill. Jeg har kommet til 5. verden (ja, ikke lenger). Har brukt mye tid på time attack. I går fikk jeg 01:36.57 på world 1-1, og var ranket 16 på leaderboards (i dag vet jeg ikke). :) Jeg gjorde noen dumme feil som ødela for en mulig 01:35.xx, også. Verdensrekorden er fortsatt 01:34.57

 

Den kan sees her: http://www.youtube.com/watch?v=TGw4lxSRjaQ

Endret av AgeOfRave
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Fortsatt lyst å spille Wii- og DS-spill online som f.eks. Mario Kart Wii og Super Smash Brawl? Vel, da må du være rask for serverne til alle spillene stenges den 20. mai.

 

http://www.nintendo.com/whatsnew/detail/vyWpoM6CBIe6FjW8NIY7bvzOrgBURhzw

 

Skandale. Har spilt masse Super Mario Soccer f.eks.

 

Dette er baksiden av å ha onlinespill/deler. Serveren vil en eller annen dag gå den

Lenke til kommentar

Fortsatt lyst å spille Wii- og DS-spill online som f.eks. Mario Kart Wii og Super Smash Brawl? Vel, da må du være rask for serverne til alle spillene stenges den 20. mai.

 

http://www.nintendo.com/whatsnew/detail/vyWpoM6CBIe6FjW8NIY7bvzOrgBURhzw

Eh, jeg er bare glad for at de legger ned serverne for Wii og DS. Aldri mer Mario Kart Wii. Aldri mer hackere/juksemakere online. Aldri mer TAS-ere (TAS = tool assisted speedruns) som spiller time trials i slow mo og save states og alt det tullet for å få umenneskelig-skapte rekorder laget på PC og sendt over til Wii via SD-kort, som de ødelegger online rankings med. Hva er det man kaller disse såkalte uærlige spillerne på engelsk? Det er vel 'scum' og 'faggot' og mye mer. Vi får bare håpe at Wii U blir like vanskelig å hacke/TAS'e rekorder i spill, som 3DS har vist seg å være til nå.

 

Og ang. Mario Kart Wii så vil jeg bare si; hacks/juksekoder har blitt så avansert at det får selv den dårligste Wi-Fi-spiller til å se 100% legit og god ut. Low-life MKWii-juksemakere i dag bruker koder så avansert at hvis kodene dems oppdager at det er en item ledig, så får du den bare ved å trykke på en knapp, og det vil se ut som du spiller helt ærlig. La oss si du vil ha en stjerne for å unngå lyn på siste runde, så vil koden gi deg en stjerne hvis det er en ledig. Jeg tror maks antall stjerner som kan holdes/brukes samtidig er 3. Så hvis to har en hver, er du garantert å få den siste. Mega mushroom tror jeg bare to kan bruke samtidig. Husker jeg spilte i en worldwide for noen år siden og jeg brukte en mega mushroom og så to andre i en hver samtidig. Var åpenbart at den ene drittsekken jukset. Slike folk er så patetiske. Og bullet bill kan bare èn person ha om gangen, samme med lyn, så slike items er ikke lenger en stor risiko å hacke, ettersom du får det hvis koden oppdager at de er ledige. Mario Kart's item roulette har alltid vært random med hva du får. Men dess bedre plass du har, dess dårligere items får du, og power items blir umulig å få, så det er random til en viss grad. Men det ødelegger moroa for folk som spiller legit, som kunne ha fått en stjerne i ett 12-mann's worldwide mellom 7. - 12. plass f.eks.

 

Jeg kan ikke fordra juksemakere, så jeg er bare glad for at de satser 100% på 3DS og Wii U og legger ned serverne til DS og Wii. Bare tanken på at de mest desperate taperne, som ikke kan være en eneste dag uten MKWii vil begynne å grine fra og med 20. Mai (Nord-Amerika og Japan) og 30. Mai (Europa), gjør meg utrolig glad. :)

 

Edit: Selv hvis du streamer spillinga di for å bevise at du er legit, så beviser det ingenting i dag, for alt de ser, er skjermen. De ser ikke at du trykker på knapper på kontrollen din for å jukse til deg items. Den eneste måten å finne ut om folk jukser, er å spille mye med dem og merke at de alltid/nesten alltid er heldige og får itemsa de trenger til en hver tid (det ville jo vært mistenkelig om noen alltid får sopper til å ta snarveier f.eks). Da kan man være skeptiske og rette mistanke mot spilleren, men det beviser ingenting, uansett. Hva er det som får folk helt opp i voksen alder til å jukse i et barnespill, bare for å bli godtatt i communities med de beste Wi-Fi'erne? Det er et barnespill, jeg kommer aldri til å skjønne hvorfor folk tar et barnespill såpass seriøst. Folk burde akseptere dems eget nivå. :)

 

Vel, nok rant over Wii's Wi-Fi. :p

Endret av AgeOfRave
Lenke til kommentar

Veldig overraskende gjort, og utrolig useriøst og forbrukerfiendtlig av Nintendo. Det er bare litt over ett år siden blant annet Black/White 2 ble lansert, men Nintendo stenger serverne allerede? Kødder du med meg? Snakk om å gi et klask i trynet på alle de 10 millionene som kjøpte spillene.

 

At de stenger ned serverne til gamle spill som PBR og Mario Kart DS er litt mer spiselig, men å stenge ned et spill som ikke er 2 år gammelt engang er helt uakseptabelt. Håper virkelig Nintendo får svi for dette.

 

Det er vel ikke mulig å fortsette å spille DS og Wii-spill online ved å bruke en privat server?

Lenke til kommentar

Dette er nok mye vi vil få se mye mer av fremtiden om ikke forbrukerne reagerer slik at det føles på pengepungen hos spillbransjen. Da tenker jeg ikke bare på opphør av onlinemoduser i spill som også kan spilles offline, men også opphør av spill som kun kan spilles med nettforbindelse. Det er tross alt en vinn-vinn-situasjon; du vil jo ikke at forbrukerne spiller de gamle spillene sine i flere år fremfor å kjøpe de nye.

Lenke til kommentar

Man kan da vel spille alle pokemon-spillene uten å gjøre noe som helst online? Hn ar aldri vært online i et eneste pokemon-spill, jeg..

 

Selvfølgelig, men online er allikevel en stor del av opplevelsen for mange. Ikke noe stort problem for meg personlig, da jeg spiller Pokémon kompetitivt på Showdown istedenfor på konsoll, men det er allikevel utrolig kjipt for mange andre.

 

Hadde EA for eksempel stengt ned serverne til FIFA 13 (som ble lansert samtidig), kan jeg love deg at det hadde det blitt voldsomt bråk. Men når Nintendo gjør det samme, bare mye verre siden de stenger ned alle Wii og DS-spill? Omtrent ingen bryr seg. Skremmende.

Endret av Aerow
Lenke til kommentar

Muligens fordi Nintendo har gått den rare friendcode-veien istedet for matchmaking og mere vanlige online-funksjonaliteter, så har mange, som meg, ikke giddet å prøve det engang.

Tror jeg kan telle på 2 fingrer antall timene jeg har spilt online på Wii konsollene...om ikke mindre.

Lenke til kommentar

Kan vel telle på en hånd antallet ganger jeg har koblet meg opp mot Nintendo Wi-Fi Connection med min DSi. Det at DS ikke støtter annet enn WEP-kryptering har gjort det hele uaktuelt for meg. På Wii var det så få spill som hadde gode onlineløsninger, så det ble med Mario Kart Wii et par ganger. Med andre ord vil ikke NIntendo Wi-Fi Connection være et savn her i gården.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...