Gå til innhold

Gått lei spilling?


Anbefalte innlegg

Kjenner meg godt igjen med TS her..

Var drittlei spill så kjøpte Duke Nuken Forever(selv om troen ikke akkurat var tilstede), men et par timer utti så maktet jeg ikke mer så jeg fyrte opp Portal.

 

Har hatt Portal på maskinen i lengre tid, men alltid tenkt at det var ikke min greie(har testet det i 5 min tidligere)

 

Du verden der tok jeg skammlig feil. For et fantastisk gameplay!

Har ikke blitt så engasjert over et spill på minst 15år!

 

Fullførte det første kveld og kjøpte Portal 2 som er minst like bra.

Gleder meg til å spille multiplayer på det så snart singel er rundet.

 

Kan anbefales på det varmeste!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jup kjenne meg litt igjen i tråd statern jeg også, selv om jeg ikke har spillt så alt for mye, heller ikke så mye forskjellig, men Portal 2 rev det ut igjen, vel og minecraft men det kan jeg også bli lei av iblant, den bare kalle tilbake etterhvert. Men Portal 2 er virkelig et annderledes og genialt Spill, veldig artig karakterer også.

Lenke til kommentar

Jeg sprang meg gjennom Crysis 2 på høyeste vanskelighetsgrad...

 

...og herregud så lett!

 

Det finnes ikke utfordring i dagens skytespill iallefall. Hele CoD-serien og også relativt lett når man får taket på det.

 

Ikke bare det, men for en ENORM nedgradering fra første delen av Crysis 1, blitt krympet til en skriptet konsoll spill, sørgelige greier ja.

Lenke til kommentar

online spill, neitakk. Har gått lei småunger som skriker og klager bare du eier dem. Holder meg til singleplayer spill der man kose seg litt. Finne ut av spillet. Finne ut hva som er bra av masteries. Slik som diablo. Der måtte man finne ut hvordan man skulle ta ut bosser.

 

Savner så sinnsykt de gamle gode klassikerne der det ikke var bare rett fram eller at easy mode var faktisk vansklig, på en måte.

Dette begynner kanskje å bli en klisjè, men Demon's Souls? Et spill som burde passe perfekt for deg om du liker single player, med sinnsyke bosser (som det egentlig ikke skal være mulig å nedfelle, men det går til slutt!) Her er det aldri heller bare rett frem, og easy mode er ikke et valg engang ..

 

Jeg elsker Demon's Souls, og gleder meg som en unge til Dark Souls på grunn av nettopp dette, at de går tilbake til de gamle røttene til rollespillene.

Edit: Så er det jo mestringsfølelsen, at du endelig har klart å dra ned en to etasjers Knight i bakken, herlig!

Endret av Afterkastern
Lenke til kommentar

Er selv dritt lei spill. "Been there done that" oppsumerer de fleste nye spill som kommer på markedet. Ikke bare har man spilt det før, men det har ofte blitt simplifisert til det ekstreme. Er vel en kombinasjon av sistnevnte og alder vil jeg tro. Det som var gøy når man var 16-17 er ganske enkelt ikke like gøy 10 år etter.

 

Leser nå bøker og trener istedet. Om ikke annet så er det mye "sunnere" hobbyer.

Lenke til kommentar

Tidenes største luksusproblem :p

 

Du trenger nok bare å finne ut hva du egentlig liker. Jeg ser veldig frem til Might and Magic: Heroes, Skyrim, Diablo, Deus Ex og BF3.

Det ser ut som spillene kommer tilbake til PC-platformen nå som konsollene begynner å bli slitne.

Det kan nok by på mer avanserte, større og utfordrende spill. Man får bare håpe på det beste.

Lenke til kommentar

Kjenner meg ganske godt igjen i hva OP sier, har drevet med spill siden C64 og nå begynner det å bli lengre mellom titlene som holder på interessen.

 

Men noen er det selvfølgelig. Demon's Souls som tidligere nevnt er veldig bra, men det dabbet litt av der også for meg.

Akkurat nå er det Dwarf Fortress som gjelder! Her kommer du til å kaste bort mange, mange, MANGE timer om du klarer å komme deg inn i spillet. Det er en smule vanskelig å sette seg inn i, og grafikken er.. vel. Ascii koder (men det finnes grafikk pakker som gjør det litt penere)

 

Spillet finner du her eller dvs. dette er en pakke med spillet, noen mods og div som de aller fleste bruker.

 

Ellers er det bare å bruke Wikien flittig.

 

Spillet går kort sagt ut på å lede en ekspedisjon med 7 dverger. Du bygger ett hjem og setter opp produksjon av alt fra mat og alkohol(noe de ikke klarer seg uten) til klær, våpen og handelsgjenstander. Så kan du handle med naboene, forsvare deg mot goblins og annet skrømt osv.

Alt er single player, gratis og utvikles stadig.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+513

Ser spesielt frem til Deus Ex ett spill en kan bruke hodet. Men får det til at mange på min alder liker hjernedød action som GTA.

 

Særlig spill med en linær historie går jeg lei av med en gang. Eller hvis det er noe sånn hokus pokus pynt i det. Gammalt dritt som sverd og skjold spill liker jeg bare ikke.

Endret av Slettet+513
Lenke til kommentar

Jeg har noe av samme problemet, forskjellen er at jeg fortsatt liker multiplayer. Singleplayer er derimot dørgende kjedelig, eneste jeg har fullført de siste 5 årene som har hatt en viss lengde er Starcraft2. Klarer ikke fokusere, det gir meg ingenting å drepe hjernedøde nisser. Skal jeg ha story leser jeg heller en bok eller ser en film.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

åh jeg husker de første 2 åra med WoW..! Jeg har aldri hatt en så stor følelse av "Hvor skal man være, hvis ikke her". Bare det å loote grå items i Loch Modan var en opplevelse! Spille med venner, oppdage en gigantisk verden og nyte denne helt nye sjangeren som satte alt annet i skyggen. Er vel egentlig vanskelig å forklare helt den feelingen uten 10 000 setninger.

 

Jeg har selfølgelig blitt lei WoW siden jeg begynte å spille nær starten i 2005. Og fram til Cataclysm hadde jeg en pause på 14 måneder, og opp til da gledet jeg meg vilt til å få den feelingen igjen, men den varte selfølgelig bare i en måneds tid.

Blizzard gjør en god jobb med oppdateringer av historie og innhold, og er veldig kreative. Men jeg trur folk fra vanilla rett og slett er lei 'konseptet MMORPG som vi kjenner det idag. Derfor blir jeg glad når jeg hører at verdens mest kreative perfeksjonister (Blizzard) gjør klar utvikling av et nytt MMO, med kodenavn Titan, som vistnok skal være noe helt nytt som skal imponere sokkene av folk (ref. VG :p).

 

Noe annet som kan være greia med eldre spill er at de var vanskeligere, så mestringsfølelsen ble mye større enn vi får idag. Jeg har begynt med God of War 1 remastered på PS3 som er veldig bra, og det er nok enda bedre pga. det er så vanskelig! For å få inn en motsetning, kan jeg nevne Crysis 2... Jeg satt å måpte når jeg var ferdig.. Det er kanskje det enkleste spillet jeg noensinne har brukt tid på. På vanskeligste grad slaktet man seg igjennom fiender som alle var helt like hverandre. Historien har jeg glemt og eneste jeg sitter igjen med er vel -400kr på kontoen.. Nerf nano-suit

Lenke til kommentar

Det er mye gjenbruk av ideer. Selv når det gjøres godt så blir man fort lei.

 

Men samtidig har spillmediet aldri vært så bredt som det er i dag. Se på indie-spill, og på nyskapende stortitler.

 

Jeg er blitt kresen selv. Men når jeg først finner noe som fenger så fenger det virkelig.

 

Denne er litt relevant. Det var lettere å måtte slite gjennom vanskelige deler av et spill når man ikke hadde så mye annet å velge i som før. Ta f.eks DF: læringskurven er enorm, og plutselig så blir det gøy etter vel mye slit.

 

FunComic.png

 

Lenke til kommentar

Meh, fyr opp DosBOX eller VMWare og spill noen klassikere! Det er det jeg har gjort (og gjør nå for tiden) når jeg blir lei dagens spill. Spiller selv Panzer General og Star Control 2 igjen i disse dager... kjempeartig! :)

 

EDIT: Jeg tror at det å skifte sjanger funker også ganske godt.

Endret av CosmoK
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg tror heller ikke det har noe med at spillene har blitt dårligere og kjipere.

Det er rett og slett vi som er overstimulerte jævler.

 

Vi konsumerer informasjon hele døgnet. Vi kjeder oss aldri.

Resultatet er at vi krever mer for å komme oss over terskelen og faktisk føle noe når vi spiller.

 

Det blir som med kaffe og annet dop. Først trenger man bare litt for å bli høy, så må man ha mer. Til slutt får man ikke noe effekt med mindre man setter espresso med sprøyte.

 

Spar deg til de gode titlene. De du virkelig gleder deg til. Resten av tiden kan du fylle opp med annet.

 

Så til punkt nr. 2:

 

Attention span... Eh, hva snakket vi om nå igjen? Åja! Attention span!

Hvem kan med hånden på hjertet si at de ikke har blitt ufokuserte slabedasker som driver med kompulsiv refresh av en eller annen nettside og skifter fokus annenhvert nanosekund? Før internett kunne jeg sitte fokusert i timesvis på en oppgave. I dag deler jeg oppmerksomheten min med etthundreogtredve gnomer i hodet mitt som alle vil ha infotainment dopet sitt.

 

 

Bottom line:

Internett har skylda.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Jeg har ingen problemer med å fokusere 100% på en ting om gangen. Problemet mitt er at jeg lett har en tendens til å faktisk fokusere så mye at jeg glemmer alt annet. Resultatet er da at jeg sitter med hodet ned i en bok klokken 4 om natten, to-tre timer før jeg skal stå opp.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...