Jump to content

Nailer

Medlemmer
 • Content Count

  422
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

141 :)

About Nailer

 • Birthday 11/29/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hm. Blir interessant å se hvordan BR-formelen fungerer i et spill med såpass polert skytefølelse som BF-serien.
 2. Å spille litt Mario i sengen før man legger seg er ganske kos. Varm dyne og hoppende rørlegger <3
 3. Liker spillet svært godt. Det er veldig enkelt, hvor vanskelighetsgraden stort sett ligger i utforsking enn rent gameplay, men det er som skribenten skriver ekstremt koselig å spille. I motsetning til skribenten var New Donk City en av mine definitive favoritter. Det var herlig mye vertikalitet i det brettet.
 4. Spillt i 90-timer og er akkurat ferdig med akt 2 av 4. Nå har jeg spillt på Tactician-vanskelighetsgraden da, som krever at man gjør ganske mye av contentet for å kunne komme seg videre levelmessig.
 5. Nei, men å være en Skyrim-dispenser, det kan de tydeligvis leve med.
 6. Hysj! Ikke gjør det enda vanskeligere å få tak i AH LCG enn det allerede er da!
 7. Blander meg ikke inn i slike diskusjoner som dette, men jeg må bare få uttrykt hvor mye jeg misliker Twitter. Det er så lett å dele/lese ting uten context at det ikke egner seg til diskusjoner eller meninger på noen som helst måte.
 8. En lite utforsket setting. Hadde det ikke vært for at FarCry-gameplayet begynner å bli litt harskt i mine øyne, hadde dette vært pre-order.
 9. Akkurat i tide til at spillet er ferdigspillt. Ikke at det plaget meg noe nevneverdig.
 10. Hadde håpet litt at Early Access survival bølgen skulle gi seg. Med en slik braksuksess som dette, er det vel ikke store sjansen for det med det første.
 11. Anmeldelser er vel ment å være en slags kjøpsguide. I dette tilfellet er denne anmeldelsen en dårlig kjøpsguide. Hvis du følger den, vil du mest sannsynlig gå glipp av et bra spill. Heldigvis kan man høste erfaringer og inntrykk fra hele verden, og kan gjøre opp sin egen mening.
 12. Snipperclips 8/10. Snipperclips er et godt spill. Zelda er et bedre spill.
 13. Har bokstavlig talt spillt tusenvis av spill (spillt gjennom ca. 260 av dem), og sålangt er dette zeldaspillet et av mine favorittspill noen sinne. Og det sier jeg som en som kun har spillt Zelda Twilight Princess på Wii tidligere. Hvis jeg ser gjennom posthistorikken til anmelder, er det kun rollespill og strategispill som er blitt anmeldt.
 14. Spiller NIOH selv også Thirded. Det good stuff!
 15. Ønsker meg bare to funksjoner: Filtrering av spill basert på tags. (ser ut som det kommer ut ifra skjermbildet) Funksjon for å finne spill jeg kan spille sammen med kompiser som alle parter eier. (co-optimus er tungvindt)
×
×
 • Create New...