Jump to content

Fi5kuS

Medlemmer
 • Content Count

  441
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 :)

About Fi5kuS

 • Birthday 11/11/1990
 1. Har hørt om oppdateringen som skal øke levelcap og slippe to maps (lofoten og provence lenge). DATO plz?
 2. Fi5kuS

  Fallout 76

  Ok. Nå er vi i Mai og spillet har blitt patchet en god del. 188 kr for PC key hos Livekort.no. Er det verdt det for meg som liker Fallout serien? Finnes det i det hele tatt en historie med litt dybde her? Fraksjoner osv, slik vi har sett i tidligere spill?
 3. Hei, kjøpte hard copy av Division 2 igår. Det installerte helt greit, alle updates ble installert osv. Men fyttikatta så slow texture load det er? Trodde Ps4 Pro hadde en fordel her. Kan ikke løpe ute i gatene uten å bli bombadert av firkantede teksturer som sliter å laste. Kan da umulig være slikt Ubisoft ønsker at folk skal oppleve Division 2. Noe galt med min Ps4? https://www.youtube.com/watch?v=_e0fQF2OE0Q (ser akkurat slik ut)
 4. Fi5kuS

  Trafikalsk klagemur

  Bold statement. De som har gått over til elbil kjører vel ikke sin gamle fossilbil og elbil samtidig? Mellom Ring 3 og E6 er den to-felts, i hver kjøreretning mener jeg selvsagt . Men korrekt term er nok 4-felts ja. Flaskehalsen er først og fremst innkjøringen til E6 nordover.
 5. Fi5kuS

  Trafikalsk klagemur

  Herregud gårdagen var en hel******* dag i Oslo. På en tur som skal ta 30 min, brukte jeg 1 time og 20 min ut av Oslo, nordover. Hva er det som egentlig skjer bare det kommer litt snø??? Personbilulykker i øst og vest, samt vogntog som blir stående fast = oppskrift på uutholdelige køer. Og når E6 er knallrød på Google Maps, så skal alle presse seg inn på Østre Aker vei, som forøvrig er to-felts. Grøsser med tanken på hvor mye tid jeg kaster bort i rushtrafikk
 6. Testet både PC versjon (hvor jeg kjørte ultra 60 ish FPS 1080P) vs PS4 Pro.Selvfølgelig ikke sammenlignbart, men gud hvor mange frame rate dips det var på konsoll... Kjedelig at dem har kjørt en klassisk Ubisoft downgrade:
 7. 15 timer inn i spillet, lvl 20. Føler veldig mange missions går ut på det samme - finn X i fort Z med 15 stk lvl Y soldater. I tillegg virker det ikke som noen av valgene du tar har noen innvirkning på historien. Tviler jeg på at jeg bruker 40 timer til på å gjennomføre.
 8. Hei, av en eller annen grunn nekter telefonen min, en helt ny Huawei P20 Pro å oppdatere til siste Android versjon, altså 9. Har en kompis som fikk oppdateringen for flere uker siden, nøyaktig samme telefon. Er fortsatt på EMUI 8.1.0. HiCare appen sier også at "your system version is up to date". Noen som kjenner til problemet?
 9. Hei, av en eller annen grunn nekter telefonen min, en helt ny Huawei P20 Pro å oppdatere til siste Android versjon, altså 9. Har en kompis som fikk oppdateringen for flere uker siden, nøyaktig samme telefon. Er fortsatt på EMUI 8.1.0. HiCare appen sier også at "your system version is up to date". Noen som kjenner til problemet? edit: kanskje postet i feil kategori, moderator kan flytte
 10. Fi5kuS

  Trafikalsk klagemur

  Kjører ring 3 østover mot Ulvenkrysset/E6 i rushtiden. Noen sympati? Helt forferdelig trafikk grunnet flaskehalsene ved utgangen av Tåsentunellen (nydalen) og sinsenkrysset. Har flere ganger brukt 15-20 min fra Gaustad til Sinsen. Altfor mange biler som skal inn på ring 3 i Nydalen og Storo, samt mange som skal inn i Sinsenkrysset. Totalt KLOGGing altså...
 11. Vel, jeg får bare opp to stk fly, det ene har bomber ja. Synes de tar ekstremt lite damage, selv ved å droppe 4 stk i slengen.
 12. Enig. Bombene fra bombefly tar også null damage, med mindre du planter dem rett i fleisen på fienden. Samme gjelder mitraljøsen, helt patetisk liten damage på infantry.
 13. Elkjøp Megastore Lørenskog, Oslo, selger RDR2 til 399. Fikk opp en ad på Instagram, men klarer selvsagt ikke spore opp tilbudet igjen.
 14. Elkjøp Megastore Lørenskog, Oslo, selger RDR2 til 399. Fikk opp en ad på Instagram, men klarer selvsagt ikke spore opp tilbudet igjen.
 15. Takk for svar! Fant også denne, https://www.komplett.no/product/847446/datautstyr/hovedkort/tilbehoer/msi-2-way-sli-bridge-l?gclid=CNKyzpGdnc0CFaPDcgoddSMMjw&gclsrc=aw.ds men ser ikke poenget med å betale 4x så mye for litt LED lys. Ingen andre enn meg selv som ser inn i kabinettet
×
×
 • Create New...