Jump to content

Baini

Medlemmer
 • Content Count

  307
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

40 :)

About Baini

 • Birthday 06/11/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Er på utkikk etter et oppsett for lydopptak, i hovedsak til generell tale når jeg spiller spill. Jeg trenge ikke noe veldig high end, men noe som er stødig er jo å anbefale. Så at Komplett hadde dette settet fra Svive til en grei penge, og de har andre varer fra Svive som kan settes sammen til et litt dyrere oppsett. Er dette noe å anbefale? Har et budsjett på vel, ca 1200 kanskje? Usikker på om jeg plasserte dette riktig, så ingen underforum for opptak av lyd.
 2. Denne siden er veldig grei for både Classic og BfA https://www.wow-professions.com/classic Har brukt den I alle herrens år og alltid hatt gode guides.
 3. Tenker nok dere mener 19. november å ikke oktober som det står? Men er ikke vitsen med en beta helt borte når den er så kort/det ikke kan gjøres store endringer?
 4. Switch Pro er den absolutt beste, liker også godt Wii U Pro, brukes som kontroll til PC til jeg gidder/orker å koble Switch Pro til PCen også.
 5. https://youtu.be/CrQuhRZDhW4?t=457 Her ser du sånn ca hva jeg mener, er slik at det blir lettere å organisere og å pakke opp/ned. Så treverk blir for tungt for de større spillene mine, som er 40x60 cm bokser. Vet ikke helt hvordan tykk papp vil fungere helt med liming. Luth ser ut til å ha grei pris. Får kikke nærmere der!
 6. Plexiglass blir for dyrt, tungt å vanskelig å jobbe med, prøver å unngå bruk av sag siden da kunne jeg ellers brukt tre. Var et bra forslag med Torso, men med minimumskvantum så blir det fort mer en det jeg sikkert noengang har brukt for akkuratt nå. Får høre med lokale arkitekter om de har mulighet å få tak i for meg.
 7. Er på jakt etter arkitektpapp, eller foam core som det er mest kjent som på engelsk. Er det noen her som vet om butikker som selger det til privatpersoner? Har sett at det er flere som selger til bedrifter og skoler, men det hjelper ikke meg og evt folk som kommer fra søk. Personlig hadde det vært en fordel om det var en butikk i sørlige Rogaland. Eventuelt noen som vet om andre mulige stoffer som kommer i ca 6mm tykkelse og som er relativt stødig. Skal brukes til å lage innlegg til brettspill. Vet om underlag fra Montér. https://www.monter.no/hus-og-bygg/gulv/gulvunderlag/opus-gulvunderlag-skum-ekstrem-/7321299/ vet ikke om det er mulig å male det å få en bra finish, vil helst ikke ha spygrøne innlegg.
 8. Det store spørsmålet er vel om spillet faktisk er bra, or kommer til å forbli/bli bra, eller om det er tissefanter tihi k9s som selger?
 9. Selv synes jeg skjermbeskyttere er vanskelige nok å legge på, har ikke fått det bra til på verken 3DS, Wii U eller telefon.
 10. Vil anbefale Corsair Sabre Optical RGB, har fungert ypperlig for meg. Finnes også i laser om det skulle være ønskelig, og sitter veldig godt i hånden. Edit: Veldig typisk jo.. rett etter jeg snakker varmt om musa, skal den bestemme seg for å dø. Jaja, anbefaler den alikevel, er jo sånnt som skjer med alle ting, og en burde jo uansett ha en backup mus.
 11. Synd, men greit at de ikkje føle seg pressa. Likte godt traileren, fargerikt og flott. Veldig gode skudd i slutten også.
 12. Jeg likte veldigt godt Google Japan sin aprilsnarr, mest siden det faktisk er en ting som du kan selv lage. http://www.google.co.jp/ime/furikku/
 13. For meg personlig blir det Heroes of the Storm, selv om det ikke er perfekt på noe vis, og at det er andre spill som er bedre. Så har Heroes gitt meg mest glede på tiden jeg har brukt på det. Av andre spill så er det ikke så mangen jeg faktisk har kjøpt heller dette året (god del penger forsvant inn til Blizzard), eneste jeg kommer på i farten er Fallout 4 som jeg storkoste meg med også.
 14. Spillte nettopp igjennom det på PS3, likte det veldig godt. Eneste tingene som trakk det ned var framerate drops, noen ganger horrible magi-effekter og vanskeligheter ved ranged pga kontroller. Gleder meg virkelig, kommer til å bli kjøp med en eneste gang.
 15. Jeg tror folk bryr seg mer om at det faktisk kommer, en om det kommer samtidig for alle.
×
×
 • Create New...