Gå til innhold

Er du på RIAAs svarteliste?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
"]Bare spør fritt ut;

Hvilke juridiske bevis har RIAA som kan benyttes i en Norsk Rettssal?

 

En liste over filer de påstår at du har? (som de like gjerne kunne skrevet selv eller forvekslet med noen andre)

 

Screenshot?

I Danmark brukte de Screenshot som bevis, på de stakarne som bel tatt der.... (Ikke RIAA)

 

Njaal

Lenke til kommentar

Ser jo ut at de bare sjekker brukere på kazaa jo... har personlig sluttet å bruk den dritten for lenge siden! bruker nå emule isteden, så ikke ut som de hadde tatt noen derfra :woot:

Tror jeg uansett ikke har så mye å frykte, har ikke brukt p2p program på en stund nå pga. plassproblem :roll:

Lenke til kommentar
I går skjedde det no litt skremmende. Bredbåndet var slått av fordi NGT og UiO hadde fått klage på "meg" fra MPAA. Motion Picture Association of America eller no sånt. Jeg var anklaget for å ha delt en rekke filmer på DC, og de hadde en konkret liste over alle filene "jeg" hadde delt, hvilket nick jeg brukte, og hvor store filene var.

 

Jeg har bredbånd via Universitetet i Oslo og NGT. Og NGT hadde altså slått av bredbåndet (fått det tilbake nå) pga klagen fra MPAA.

 

Jøss. Har du mulighet til å publisere klagen her eller på et annet vis la oss få se den i sin helhet, hvis mulig?

 

Noen andre som har opplevd tilsvarende? Klage direkte fra ISP til privatperson.. Antar dette var et skritt fra UiO sin side, ved at NGT sendte den dit og UiO bestemte seg for å si fra. Har enda ikke hørt at dette har skjedd med privatkunder hos NGT.

Lenke til kommentar

Ojojoj, RIAA blir jo bare mer og mer latterlig. For det første, platesalget har gått opp siden p2p ble almenkjent, husker ikke hvor mange %, men det var betydlig. Hvorfor ser ikke RIAA på dette? I tilegg så er filsharing akseptert av allmenheten, de eneste som "bryr" seg er offentlige personer som må oppføre seg politisk korekt... akkurat som i Norge, svæært få politikere tør å ta på porno-loven, ikke en gang med en 12m lang stav, men tviler på at noen av de tenker seg om 2 ganger når de forandrer tuneren fra norsk til svensk :)

Lenke til kommentar

det er vel ikke noe som man ettertrakter akkurat. vel sikkert noen som faktisk koser seg med å dele filer også. alle vet vel at man kan finne alt på fildelingsprog, kanskje derfor det er så populært også. ser det er ikke alle som gidder å bruke fildelingsprog. jeg blant annet har slutta helt med det. ikke pga av RIAA, men pga Virus, Trojaner, og hackere.

Jo faktisk så er det lov til å ta en backup av et program eller spill hvis man har orginal plata.

Lenke til kommentar
"]
"]Bare spør fritt ut;

Hvilke juridiske bevis har RIAA som kan benyttes i en Norsk Rettssal?

 

En liste over filer de påstår at du har? (som de like gjerne kunne skrevet selv eller forvekslet med noen andre)

 

Screenshot?

I Danmark brukte de Screenshot som bevis, på de stakarne som bel tatt der.... (Ikke RIAA)

 

Njaal

 

Og screenshots er uber lett og fake...

hvertfall med DC og Kazza

Lenke til kommentar

hvorfor noen i det heletatt gidder bruke kaaza er for meg et stort mysterie.. hold dere til ftp folkens!! det er beskyttet av internasjonal lov som gjør at INGEN kan snoke på den uten at eieren autoriserer tilgangen.

den dagen RIAA prøver seg på ftper er den dagen RIAA går under.. er bare et spørsmål om tid. i tillegg angående snokingen dems, det vil aldri gå gjennom norsk lov.. for det første er det brudd privat eiendom, for det andre kan man aldri komme med gode nok beviser hvis man ikke beslaglegger maskinen til vedkommende. absolutt alt kan fakes på data utenom håndfaste beviser som f.eks. en harddisk.. død over RIAA

Lenke til kommentar

Jeg har også bredbånd fra NGT/UiO og en gang var jeg dum nok til å gå inn på asiandirect.tk fordi noen sa at man kunne få tak i en 'ting' der, så jeg gikk dit og trykket på 'tingen' får å få litt mer info. Det tok kansje 3 min. før jeg kom videre og da sto det at MPAA hadde funnet ut hvem min ISP var og at de hadde funnet ut mine PC spec's, og at de skulle sende klage til min ISP. Jeg holdt nesten på å skite i buksa :lol:

Heldigvis har jeg ikke hørt fra dem siden 8)

 

Når det gjelder Kazaa bruker jeg selv (av og til) Kazaa K++ som blokker RIAA's IP adresser og gjør at ingen kan få en liste over alle mine filer. deler ikke så mye uansett :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...