Jump to content

wil

Medlemmer
 • Content Count

  9701
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

160 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

13725 profile views
 1. Hei. Dette er litt offtopic. Jeg kan forstå at folk vil spare penger når de kjøper datadeler, men det er ikke Strømforsyning man bør spare pengene sine på. Etter min mening er det bedre og kjøpe for kraftig strømforsyning enn for svak strømforsyning. Selv om det kanskje skal holde med i dette tilfelle 650 watt, så er det aldri dumt og med en strømforsyning som har mere watt, så man har litt å gå på. Personlig har Corsair AX860 på Hovedmaskina og RM750X på Testmaskina og disse pc`ene har MYE dårligere kompontenter enn det du har.
 2. Har trådene og spørsmålene til LMH1 gitt mening noen gang egentlig?
 3. Så du mener for alvor at det er forumet som er problemet når du ikke får svar på det du lurer på? Den var ny. Ja hadde man kunne stole på at du ikke lager flere tråder, så hadde det vært greit, men det skjer jo ikke. Det som nå kommer til å skje, er at du gir opp dette prosjektet og begynner på et nytt prosjekt som du IKKE forstår noe av. Da er det på`n igjen med å forklare deg at du ikke bør drive med det du driver med. Hvis du er ute etter å lære noe nytt, så er egentlig ikke å lage masse tråder på forumer på nett veien å gå. Da bør man heller google etter det man lurer på. Da blir det enklere for deg og du slipper og få så mange litt sure og unødvendige kommentarer som prøver og forklare deg at det du driver ikke fører noen vei.
 4. Hei. Du lurer på hvorfor du ikke får noe svar. Vel. Det kan jeg fortelle deg. Det er rett og slett pga kunnskapen din og svarene du gir når noen prøver og hjelpe deg. Jeg tror nok folk mer enn gjerne vil både tipse deg og skrive guider på hvordan du kan løse dine problemer, men de vet at det er ikke noe vits. Det er fordi at du ikke forstår hva det er snakk om, eller så klager du over at det ikke var mye til hjelp. Jeg vil egentlig gå så langt som å si at du bør slutte med alt det avanserte greiene du ikke forstår noe av og begynner med noe som er enklere, og som du ikke trenger og spørre om råd så mye. Ja. Jeg vet at dette ikke hjalp deg, men det er det som er sannheten desverre.
 5. Nei. Det som er utrolig, er at du IKKE forstår hva du snakker om, og når du får svar på det du lurer på og sikkert litt til, så klager du fordi at du mener at du får for dårlig svar. Disse brukerne som har svart deg kan mer enn hele deg til sammen og lengere enn det. Da bør du ikke klage på de svarene du får når det er DU som ikke skjønner hva det er snakk om. Se no til å finn det ut selv da. Herregud.
 6. Hva er det jeg skal få til? Jeg driver ikke med sånne ting. Poenget med det jeg skrev er at du bør begynne med noe lettere utstyr først. Jeg tror du skal konsentrere deg om å få grunnleggende nettverkskunnskap og datakunnskap før du hiver deg uti en avansert Nettverksverden. Hva angår om 1000 kr er mye penger, så er det opp til hver enkelt, men man trenger ikke kaste bort penger på ting man ikke trenger.
 7. Dette er litt offtopic, men det er faktisk en liten sannhet. Du må for all del bestemme selv, men jeg vil anbefale deg og ikke svi av så mye penger på ting du IKKE forstår noe av. Det er bare teit og du får masse dyrt og ubrukt utstyr du ikke får brukt til noe som helst. Jeg har ikke noe peiling på Mellanox og sånne ting, men det hørtes vanskelig ut. Før du begynner med avansert nettverksutstyr (noe som jeg får inntrykk av at dette er), så kan du prøve igjen med Pfsense. Du får ikke til det heller, men du bruker iallefall ikke så mye penger på og sette opp Pfsense.
 8. Hei. Hvis en PC er oppgradert fra Windows 7 til Windows 10 og den er aktivert på den PC`en, så kan du bytte SSD og installere Windows 10 på den nye SSD`en uten at det skal bli problemer med aktivering av Windows. Det eneste du trenger er og koble til Internett. Hvis den ikke er kobla til nett når du installerer Windows, så kobler du bare til Internett når du har installert Windows 10 og den skal da bli aktivert automatisk. Og nei. Du trenger IKKE og ha Microsoftkonto for å få aktivert Windows 10 igjen. Jeg bruker aldri Micrsoftkonto når jeg installerer Windows 10. Bare Localaccount og det fungerer som det skal hver gang.
 9. wil

  ubuntu server 20.04

  Neineinei. Ikke begynn å bland inn Putty oppi alt dette også. Da blir det iallefall katastrofe. LMH1 har mer enn nok med å sette opp en Ubuntu installasjon lokalt.
 10. wil

  ubuntu server 20.04

  For å være helt ærlig, så er jeg ikke sikker på om LMH1 har installert Ubuntu i det hele tatt. Jeg lurer på om han bare limer inn masse linker for tull. Det skal ikke være mulig og lage så mye tull for å installere noe så enkelt som en nybegynnerdistro som Ubuntu.
 11. wil

  ubuntu server 20.04

  Vær så snill. Ikke test selv. Gjør som du får beskjed om. Hvis du ikke gjør det, så kan du bare glemme alt som heter Linux Distro og PC forøvrig. Og sånn for sikkerhetsskyld. Det er ikke Gentoo eller Archlinux du driver med nå, hvor man må sette opp ting selv. Det er Ubuntu du bruker og der setter man ikke opp (såvidt jeg husker), så mye selv.
 12. wil

  ubuntu server 20.04

  Linux igjen ja. Jaja. Hva skal man si?
 13. Hei. Det er en ting som kunne vært veldig intressant og vite noe om. Hvorfor gikk du til en selger for å spørre om hjelp til å finne en Router? Hvis det er slik at du kan så mye om PC, Programvare og Maskinvare som du tror du kan, så bør jo ikke du trenge og spørre om hjelp til å finne en liten Router? En annen ting som også kunne vært intressant, er å høre hvordan den samtalen gikk, for jeg tror nok at det er MANGE som kunne tenkt seg og vært flue på veggen under den samtalen der. Vi får bare håpe at dere var på samme nivå da.
 14. Hei. Må ta forbehold at jeg ikke vet noe om dette eller kan noe om dette, men jeg syntes jeg hørte noe om at de som på en måte hadde reservert oppkjøring før Pandemien kom, ble først prioritert når ting begynte å gå i orden igjen.
 15. Folk har forskjellige erfaringer, og nei. Linux er ikke for alle. Vanligvis når man begynner med Linux, så bør man kunne det å søke etter informasjon på nett. De aller fleste kjente Linux Distroer som, Ubuntu, Mint, Fedora og de mer avanserte som Arch og Gentoo, har både Wikisider og Forum som man finner masse informasjon på. Så hvis man står fast, så finner man som regel en løsning. Det virker som at mange som prøver seg på Linux, blir tatt på senga når de finner ut at det ikke er slik de er vant til fra Windows.
×
×
 • Create New...