Jump to content

wil

Medlemmer
 • Content Count

  9871
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

431 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

14332 profile views
 1. Altså hallo på låven. Det er ingen som tvinger deg LMH1 til å handle noe. Hverken under Black Week eller Black Friday. Det er faktisk ingen som tvinger deg til å handle noe whatsoever. Du handler det du vil når du vil. Jeg skjønner virkelig ikke hvilke problemer du prøver og løse med denne tråden, eller andre tråder forøvrig.
 2. Hei. Det kunne vært veldig morsomt og sett epostene/meldingsvekslingene som LMH1 har med alle de selskapene som han kritiserer. Både på Norsk og Engelsk selvfølgelig. En ting er sikkert. Det hadde blit MYE latter og kanskje noen tårer.
 3. Vel. Det er slik at du MÅ oppgradere til Windows 11 FØR du kan kjøre Clean Installasjon. Dette fordi at et av alternativene under oppgraderingen (Jeg tror det er noe med Ta var på instillinger og filer), må hakes av, slik at Windows 11 blir aktivert på første oppstart. Hvis du da ønsker en ren installasjon av Windows 11, så gjør du dette på vanlig måte. Altså at du formaterer C:\ og installerer Windows 11. Da vil den automatisk bli aktivert ved første oppstart. Merk dette: Hvis du bruker Local Account i Windows 10, så er det ikke mulig og bruke Local Account i Windows 11 Home. Dette er bare mulig i Windows 11 Professional. Dette betyr at hvis du skal kjøre Clean installasjon av Windows 11, så MÅ du ha Windows 11 Professional for å kunne oprette Local Account. Hvis man har Windows 11 Home, så må man logge på med Microsoftkonto.
 4. Installasjonsmessig, så skal det nok gå fint, men jeg tror Lisensen følger med Hovedkortet, så da kan du få et problem når du skal aktivere Windows igjen. Så da er det nok like greit og kjøpe en ny lisens av Windows 10. Da blir det iallefall i orden.
 5. Hei. 6 GB Ram fungerer sikkert fint, men jeg ville nok bytta den 2 GB Brikken med en 4 GB brikke sånn at det blir 8 GB Ram. Da skal du se at den vil fungere bra iallefall. En annen ting du kan gjøre er og kjøre en ren installasjon av Windows 11. Siden at den er oppgradert og aktivert regner jeg med, så er det ikke noe problem og reinstallere den. Den vil fremdeles aktivere seg selv automatisk når du starter opp Windows 11 med tilkoblet nett. Litt dumt forøvrig at PC`en har Home Edition. Hvis den hadde hatt Professional, så kunne den brukt Local Account, men siden at den har Home Edition, så er ikke det mulig desverre.
 6. Hei. Det ser ut som at det ordna seg, men for å være helt sikker på at både Noctua CPU-Kjølerntårnene og Rambrikkene går fint sammen, så er nok det beste (etter min mening iallefall) og gå for Corsair LowProfile brikker. Jeg har Corsair LowProfile brikker sammen med Noctua D14 på mine DailyPC`er. Det fungerer veldig fint. Det samme skal jeg ha på de nye PC`ene mine bare at da blir det DDR4 brikker og Noctua D15. Slik blir det for da er jeg helt sikker på at det fungerer.
 7. Hei. Med forbehold at jeg aldri har brukt M.2 SSD før, så kan det hende at du må velge riktig M.2 SSD i BIOS for at den skal boote. Altså at du må velge at den M.2 SSD`en som har OSet installert på seg, booter først.
 8. Det går bra det. Bare snakk med dem du.
 9. Jeg legger ikke så mye vekt på hva som gjelder av CPU Kjøler. Jeg velger en CPU-Kjøler som jeg stoler på. Siden at jeg da har hatt D14 i mange år, og de har funka veldig bra, så velger jeg heller D15 enn og kjøpe noe nymotens greier, så får man bare finne seg i at den er litt gammel. Den fungerer og det er det som gjelder mener jeg da.
 10. Så de er dårlig fordi at de ikke har RGB lys? Fantastisk. Som jeg skrev. Hvis man er missfornøyd med støyen, så bytter man ut viftene med noe som er stillere. Å ja. De er dyre, men man får jo det man betaler for da. En bra CPU-Kjøler. Noctua D14 og D15 er tross alt noe av de beste CPU-Kjølerne du får, så det svaret ditt holdt ikke.
 11. Selvfølgelig tar den endel plass. Det er jo en stor kjøler, så er det heller ikke meninga at man skal ha lite kabinett med en sånn kjøler heller da. Men hva mener DU er dårlig med D14 og D15 da? Det vil jeg gjerne vite. For mine systemer så kjøler de mer enn bra nok. Hvis man er missfornøyd med støyen, så er det jo viftene som bråker å de er det jo bare å bytte ut hvis man vil. Noctua D14 og D15 er jo bare kjøleribber som det er satt vifter på.
 12. LMH1: Hva er det som er feil med Noctua D14 og D15? Har du prøvd dem selv eller er det bare svada igjen som vanlig? Du bør ha en VELDIG god forklaring for at jeg i det hele tatt skal vurdere og ta svaret seriøst. Jeg har faktisk 2x Noctua D14 selv og jeg har 2x Noctua D15 som ikke er montert enda, så nei. Det er IKKE noe feil med Noctua D14.
 13. CPU Kjølerne til Noctua er bra. Iallefall Noctua D14 og D15. Litt merkelig hvis det er noe galt med Viftene. Men hvis du har satt på nye vifter fra Noctua selv både på CPU Kjøleren og i kabinettet, så er det jo ikke værre enn og bare sette i de gamle viftene i kabinettet og se hva som skjer. På CPU Kjølerne (Iallefall D14 og D15), så følger det med Spenningsregulatorer. Disse bør du bruke for å få ned støynivået selv om det ikke er mye lyd de gir fra seg uannsett. Jeg vil nok helst tro at det er viftene på kabinettene som gir fra seg mest lyd og ikke de viftene som du har kobla på CPU Kjøleren.
×
×
 • Create New...