Jump to content

wil

Medlemmer
 • Content Count

  10004
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

480 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

14702 profile views
 1. Hei. Må du kjøpe alt på en gang da? Hvis du kjøper litt og litt, så bruker du ikke så mye penger på en gang, og på den måten kan det fort hende at du ramler over tilbud på det du vil ha også.
 2. Hei. Egentlig så tror jeg ikke du trenger noe AntiSpyware nå om dagen. Jeg har iallefall ikke brukt det på mange år. Før i tia brukte jeg masse forskjellige både Antivirus, Brannmurer og Antispyware, men nå fortia, så ser jeg ikke helt vitsen liksom. Man klarer seg som regel med Windows sin innebyggede beskyttelse. Man kan selvfølgelig kjøre oppryddningsprogram innimellom, og hvis man er påpasselig med hvor man surfer, så har man kommet langt synes jeg.
 3. Sidekick: Hvis du ikke allerede gjør det, så kanskje du skal prøve Linuxdistroene i VirtualBOX eller lignende først, så slipper du og formatere PC`en din hver gang du skal prøve noe nytt? Jeg driver selv og tester forskjellige distroer i VirtualBOX. Det fungerer da helt greit det. Iallefall hvis man har en bra PC med endel minne, bra CPU og endel lagringsplass til overs.
 4. Hovedkortet fungerer nok som det skal. Det er bare CPU`en som ikke støtter Hovedkortet FØR du har Flasha BIOS. Da vil det nok fungere som det skal vil jeg tro. Det står på ASUS hjemmesiden for Hovedkortet ditt at den er klar for både 12th og 13 Intel CPU`er, men 13th får du altså støtte for når du flasher BIOS.
 5. Hei. Uten at jeg er helt sikker selv, så kan jeg ikke set ut i fra bildene på det Hovedkortet at det er noe BIOSknapp på det. Hvis ikke det er noe annet man må trykke på da for å Flashe BIOS`en. Jeg tror da at den billigste måten å få gjort dette på, er og kjøpe den billigste Intel Socket 1700 CPU`en som er og oppdrive. F. eks en Intel Gold CPU Gold G7400 som forøvrig har en CPU Kjøler i boksen også. Så setter du på den. Flasher BIOS til siste versjon, og setter tilbake den CPU`en som du skal bruke. Så vil det forhåpentligvis fungere. Det dumme med den løsningen da, selv om Gold CPU`en ikke koster så mye, så får du jo en CPU til overs når du har bytta tilbake til den CPU`en du skal bruke.
 6. Hei. Jeg mener at hvis man bor i et hus helt alene eller med sin egen familie, så må man gjerne vaske så mye klær om natta som man vil, men hvis man bor i en blokk eller rekkehus eller liggnende som kan gå utover andre beboere, så bør ikke det forekomme.
 7. Nei. Seneste Linux kjerneversjon er ikke 6.0.2. Det er 6.0.6 som er seneste versjon. Men for å si det sånn da. Hvis du absolutt skal ha seneste versjonen av Linuxkjernen, så er ikke det å bruke *buntu distro, veien og gå.
 8. Hei. Jeg føler nok at hvis man skal ha El-Bil, så MÅ man ha hjemmelading. Det sikrer at man slipper ladekø iallefall. Ja. Da mener jeg eget hus og ikke blokk. Jeg bor selv i blokk, og jeg tror at her borte, er som oftest laderne opptatt. Heldigvis har jeg Hybrid, så jeg må ikke lade, men jeg har muligheten. Men jeg må inrømme at jeg godt kunne tenkt meg og gå over til Diesel istede for Hybrid, men, men. Hvis jeg har forstått det riktig (lenge siden jeg har lada på hurtiglader forøvrig), så er det ikke bra for bilene og lade på Hurtigladere over tid.
 9. Hei. Om du får igjen noe særlig for den PC`en, er jo ikke godt og si, men den er jo ganske gammel og den er jo heller ikke særlig bra. Forøvrig. Hvis det er Windows 10 eller 11 installert på PC`en, så trenger ikke kjøper noen lisens. Da ligger den på PC`en allerede og den kan reinstalleres så mange ganger man vil og fremdeles få den aktivert når man kobler på nett. Hvis det er Windows 7 på den, så tror jeg fremdeles at den kan oppgraderes gratis til Windows 10. Hvis det IKKE er Windows på den, så må man kjøpe lisens. Hvis du har mulighet til det, så beholder du den selv og bruker den til et eller annet. Server eller MediaPC f. eks.
 10. Hei. Har man begynt og true folk til å kjøpe Bannan nå, hvis man ikke vil ha Bannan? Forøvrig. Blir ikke Bannanen klissete hvis man tar av skallet i butikken og tar den med til kassen? Enda mer klisseete blir den vel hvis man putter den i en påsa også tar den med til kassen. En annen ting. Hvis du tar av skallet av Bannen da og tar den med til kassen. Da må jo hun/han ta på Bannanen og det er jo uhygienisk. Nei. Kjøp Bannene dine med skallet på, så kan du skrelle den før du spiser den. Eller la være hvis du vil. Det hadde nok sett litt rart ut hvis alle kundene begynte og ta ut maten av emballasjen før de kjøper det og vannvittig mye søppel.
 11. Hei. Jeg tror nok ikke så mange av de som har El-Bil i dag, kommer til å bytte tilbake/bytte til Bensin eller Dieselbil, men for de som har Bensinbil eller Dieselbil i dag eller Hybrid for den saks skyld, kanskje tenker seg litt om når de tenker på å kjøpe en El-Bil. Spessielt hvis man tenker på de dyrere modellene. De tenker kanskje at det er like greit og holde seg til det de har når de fleste El-bil fordelene blir borte.
 12. Hei. Nå skal det sies at jeg skjelden bruker Wifi på PC, så der kan det nok bli litt vanskelig, men og å finne Wifi Dongle som fungerer til Linux er ikke så vanskelig lengere. Før i tia kunne det være vanskelig. Eneste man helst bør holde seg unna er Broadcom Chipset. Jeg sjekka forøvrig på komplett og de har denne TP-Link Archer T9UH Nettverkskort AC1900, USB 3.0, Inc. Stand Varenummer: 945688 / Produktnr.: ARCHER T9UH Den skal visst i følge en av kommentarene fungere på Linux (Kubuntu) Helst så bør man ha et PCI/PCI Express kort hvis man har stasjonær PC, og hvis man har en litt moderne Laptop så bør man sette inn et M.2 Nettverkskort. Da helst Intel.
 13. Å være litt påskrudd i trafikken er ikke så dumt det heller.
 14. Hei. Jeg er nok en av de som kanskje bruker blinklysene i overkant mye, men noe av det værste jeg ser (faktisk hender det at busser gjør det også), er når man skal rett fram i en rundkjøring også blinker man først til venstre og når de skal ut så blinker de til høyre, og da skal vedkommende rett fram i rundkjøringa. De beste er jo de som skal rett fram i rundkjøring og blinker til venstre også blinker de IKKE til høyre når de skal ut. I og rundt Trondheim, er det veldig mange som ikke vet hva blinklys er. Det finnes ikke på verdenskartet og bruke det iallefall. Så det er ikke bare i og rundt Oslo det foregår nei. I hele landet, så er det sånne folk som ikke bruker blinklys hverken i rundkjøringer og kryss. Man bruker ikke en gang ekstra energi på å brukeblinklys. Den er rett vesiden av rattet, så det er bare å bruke en eller to fingre og dytte den enten ned eller opp.
 15. wil

  Linux Mint

  Du får vel ikke opp den oppdateringa hvis du kjører apt-get istede kanskje? Men hvis det er sånn. Blir det ikke litt som at AMD Skjermkortdrivere kommer opp når man har Nvidia Skjermkort?
×
×
 • Create New...