Gå til innhold

Anmeldelse: Portal 2


Anbefalte innlegg

Synes humoren i Aperture Science-trailerne er helt herlig og GlaDos sin opptreden i ingame-preview som er ute viser at humoren er intakt i spillet så blir nok å svi av no gryn på dette japp.

 

God anmeldelse forøvrig, ga meg virkelig lyst til å anskaffe spillet asapprontozuluflash.

Som nevnt tidligere, Portal var mer et skall av et spill men selv om jeg følte at det manglet noe så var det fortsatt underholdende og morsomt.

Så det at de tilsynelatende har forbedret alt som var bra med enern er jo oppskriften på et potensielt knallspill og det ser det jo ut til at det har blitt om anmeldelsen holder vann :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kjøpte spillet, skulle egentlig vente.. men, anmeldelsen vant meg over! :)

 

 

Som anmelder sa på forrige side, så ble ikke jeg heller "super-frelst" av første Portal, det vil si: jeg koste meg godt med spillet hele veien igjennom, men det slo ikke noen ned av tronen eller noe for å si det sånn..

 

Når jeg hørte om Portal 2, ble jeg egentlig mest skuffet over at det ikke var nyhet om HL2:E3, men dette vil fortsatt være et spill jeg smiler godt om munnen av når jeg spiller! :)

 

Gleder meg til resten, er heeelt på starten! :)

Lenke til kommentar

Du kødder nå? Valve har så godt som ødelagt PC-spilling med den forbanna Steam-driten, så nå begynner de på PS3 også? Hvor lenge skal vi la den faenskapen holde på før noen tør si ifra?

 

Kan du vennligst utbrodere dette inni hamperæva dumme utsagnet? Er vel betre at folk faktisk kjøper ting i staden for å piratkopiere alt som er.

 

Jeg har utbrodert mer enn nok til de aller fleste, men jeg kan ta det en gang til bare for moro skyld. For det første har vi null valg om vi vil ha Steam eller ikke. Vi blir tvunget til å bruke Steam. Bruker du ikke Steam får du ikke spilt spillene som krever det, og det blir bare flere og flere spill. Veldig mange har ingenting med Steam eller Valge å gjøre engang, men Valve er jo guder, så deres ord er lov.

 

Og for det andre er det slettes ikke alltid Steam fungerer engang. Ta for eksempel Saint's Row 2. Jeg kjøpte det i butikk, installerte det og ventet over fire timer før jeg fikk spilt fordi Steam-serveren var nede. Half-Life 2 fikk jeg ikke spilt på seks måneder fordi jeg ikke hadde tilgang til internett, og andre spill har jeg ikke fått spilt i det hele tatt fordi Steam nekter å laste ned patchen. Å spille et single-player spill offline uten å patche går jo selvsagt ikke, det skjønner jo alle. :roll:

 

For det tredje er det flere andre tjenster som gjør akkurat det samme stom Steam, men de er valgfrie. Steam er tvang. Si hva du vil om Steam, men det går på prinsipper. Hadde det vært valgfritt hadde jeg ikke sagt noe, men jeg er rystet over at de aller fleste godtar å bli tvunget til å bruke det. Hva om Steam hadde krevd å få sjekke hva dere har på harddisken deres og regelmessig sende rapport til Valve? De kunne ha gitt et det en hvilken som helst "gyldig" grunn som å lete etter piratkopier, barneporno eller hva som helst annet. Hadde det også vært greit nok?

 

Sånn for the record, så er Valve og steam det eneste som holder "PC GAMING" i live fra konsollifisert dritt.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Har sittet og spilt dette endel ikveld og jeg må bare si at det er et utrolig friskt pust med tanke på alle de godeste "shooter"ene som har bombandert oss de siste årene.

 

Portal 2 har FANTASTISK gameplay og atmosfære. Nei, dette seilte opp på min topp 5 liste. Det som også er litt gøy at det er såpass fin grafikk med source motoren som jaggu er 5-6år gammel. Lurer på om det har noe med flinke programører og designere... :hmm: Hmmm...

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Litt enig egentlig, sammenlignet med andre tier-spill stiller dette sterkt. Eneste jeg har å utsette på det er opplastningskjermene som kommer litt for ofte. Legger vel kanskje mest merke til dem på grunn av at de har et eget bilde og ikke bare den typiske svarte firkanten.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...