Jump to content

Phido78

Medlemmer
 • Content Count

  645
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

285 :)
 1. Sonic er basert på et dataspill, som sant nok det også har vært laget noen tegneserier og filmer av. Dette er mer en adapsjon av et dataspill enn det er en live action adapsjon av en tegnefilm. Men live action adapsjonene til Disney er stort sett horrible så skal si meg enig i at Walt sannsynligvis roterer i grava.
 2. Hvis noen lurer på hvorfor dette spillet fikk "lunket" mottakelse så kan dere ta en titt på Internet Historians "The Fall of 76"
 3. Regner med det har kommet litt mer innhold nå? Sist jeg spilte var det mer en tech-demo enn et spill....
 4. Oskar Schindler var medlem av NSDAP og var i så måte nazist (nazistene kalte seg selv ikke nazister btw ), også gjennom hans handlinger tidlig i andre verdenskrig. Men forørvig så er vel få så kjente som han for å faktisk ha en samvittighet og arbeide i det skjulte for å hjelpe de han kunne. Men det var bare pirkeri, er enig med deg.
 5. Såvidt jeg vet så uttalte sonic skaper Yuji Naka selv at han ikke likte designet, så det gjelder vel fortsatt at skaperens visjon bør følges. Når det gjelder Sekiro så var det ikke det utseendemessig designet som spill-journalistene ikke likte men at det ikke var noen easy-mode og det var vel det den debatten i bunn og grunn dreide seg om. Personlig ser jeg ingen problemer med å la de som vil spille Sekiro på en lettere vanskelighetsgrad gjøre det men det er en helt annen sak.
 6. Hvis du oppgrader gpu'en din nå så vil uansett din nåværende HW med aldrende cpu og hk være en flaskehals så skal du først gjøre noe fremover så start med å eliminere flaskehalsen.
 7. Ligger på Origin Premium access (sammen med BFV) og de to spillene alene koster mer enn access tilsammen, når de ikke er på tilbud så her er de penga allerede godt veid opp mot to spill jeg uansett hadde tenkt å teste ut. Si hva du vil om EA men Origin Access'en er nok en av de beste dealene de har introdusert i nyere tid. Anthem er som det sies et spill med godt fundament men akk så mangelfullt. 6 års utvikling har gitt oss 2 typer fiender; Insekter og humanoids. Alle varientene innad i de to gruppene er bare reskins med en og annen forskjellig elitefigur inne i mellom klyngene. Når det er sagt så syns jeg forskjellen i spillestil mellom javelinsa er ganske god. Har en interceptor som jeg bruker mest og det å sprette rundt i den ninjaklossen der er til tider veldig morosamt.
 8. Etter en litt ukurrant start så har BFV faktisk blitt ganske så bra nå. Og de droppet å implementere proteser og bioniske kroppsdeler (så langt) så that's something.
 9. Forhåndsbestiller uansett ikke. Venter og ser til spillet har blitt sluppet og hva slags inntrykk og formening folk har gjort seg opp om spillet ETTER release.
 10. Sant nok, mye off-topic. On-Topic: TTK er god, en trenger ikke å kunne leke Rambo i et BF spill og EA/Dice trenger ikke å legge til rette for enmannshærer. Spiller mest Grand Operations selv men må si at et spesielt de to første delene av Battleaxe har et utrolig dårlig kart-design men i stedet for å gjøre endringer på kartene som gjør at du ikke kan bli skutt fra enhver plass så vil de gjøre slik at du tåler mer.... litt feil løsning imo. Men det er nå meg da. Mange liker sikkert å bli bombet sønder og sammen i mainspawn de første sekundene etter start eller ikke ha noen angrepsvinkler fordi fienden kan ligge på toppen av åskammen med 10 snipere og 15 gun-nests og måke ned alt som rusler og går. Håper tank-kartet blir knall. Kanskje vi får en dog-fight variant etterhvert og som i Battlefront med sin rom-kriging.
 11. Det har de allerede gjort, noe jeg ser det kanskje er vanskelig for enkelte å akseptere. Mnei, de forteller historier som faktisk KAN ha skjedd mtp de fransk-afrikanske styrkene mens de f.eks tar en helt egen vri på tungtvannsaksjonen som vi faktisk vet ikke har rot i virkeligheten uten at det gjør fortellingen i den delen av spillet dårlig av den grunn, men det er fortsatt forskjell på fri fantasi og relasjon til virkeligheten når en skal gjenfortelle historier fra en av de mest ekstreme periodene i nyere historie. Men hvordan mener du da at de forholder seg til historiske fakta i sin historie-fortelling i enspillerdelen? For som jeg har påpekt så er det en god blanding av fantasi og virkelighet på gang og når folk blir lettere forvirra av 1 april historiene i dagbladet så bør Dice velge om de ønsker å fortelle eventyr fra krigen eller gjenfortelle hstorien i spillform. "..vanskelig for enkelte å akseptere" Deg om det. Jeg noterer meg at historiske fakta har mindre å si her for mange enn det å kunne tute sitt eget horn og sine egne meninger fremfor å forholde seg til tilgjengelige fakter. Jeg kan godt gjenta det jeg skrev tidligere og jeg ser gjerne at du fremlegger fakta for det motsatte om du er uenig, linkene vist til tidligere inneholder ikke noe som motsier dette; Kvinner avtjente ikke tjeneste på fronten i amerikanske styrker. Totalt er det registrert 16 kvinnelige offere som følge av fiendtelig ild. I det britiske krigsmaskineriet avtjente kvinner omtrent på alle bauer og kanter men utenom en håndfull jagerpiloter var de avskåret fra å få lov til å delta i aktiv kamp på frontlinjene (datidens oppfattelse var at det var dårlig PR om kvinner døde på slagmarken...) Jeg håper forøvrig vi får se litt mer andre lands styrker etterhvert for det er ekstremt mye å ta av. Vet ikke helt hva agendaen din er men slik du klipper og limer utdrag fra innlegget mitt virker det som du forsøker å ilegge meg meninger jeg ikke har.. hvis du mente folk litt mer generelt og ikke meg direkte så skal jeg nok ikke si meg uenig i det da det finnes meninger av absolutt alle varianter der ute. Som jeg har nevnt (og du kanskje ikke fikk med deg) så synes jeg enspiller kampanjene er interessante. Jeg klager ikke på historiene de forteller men hadde gjerne sett at Dice hadde valgt en rute hvor de enten fortalte eventyr fra krigen eller gjenskapelser av de historiske hendelsene, istedet for å fremstille alt som "basert på faktiske hendelser" (kanskje de poengterte at det er fritt fortalt etter men fikk ikke med meg det i så fall)
 12. Nå er det vel ingen som nekter på at kvinner deltok i WW2, men USA hadde f.eks policy om at kvinner ikke fikk lov til å delta på fronten pga frykt for dårlig PR. I Stor Britannia var det mange kvinner som håndterte AA, noe som også var regnet som et farlig yrke siden de ofte ble mål under luft-raids. Kvinner spilte en STOR rolle for å holde industrien i gang på alle mulige måter og det er absolutt ingenting å kimse av. De bemanned radar stasjoner og omtrent alle deler av krigsmaskineriet men datidens oppfattelse var at ingen ville se kvinner dø på slagmarken og derfor ble de heller ikke sendt ut i krigen. Alt tatt i betraktning så døde 16 amerikanske kvinner som følge av å bli beskutt av fiendtelig ild. Når det gjelder Tyskland så har jeg ikke lest så mye om det men mener å huske at det stort sett var det mye det samme, men mange deltok aktivt i kamp når Berlin stod for fall (uten at jeg skal si meg 100% sikker på akkurat den biten) Og så har vi selvsagt de sovjetiske styrkene som faktisk rullerte inn både kvinner og menn og begge kjønn deltok på slagmarken. Men BFV har kun tyske og britiske tropper å by på foreløpig. Battlefield V må bestemme seg om de vil fortelle reell historie, en alternativ historie, en revisjonistisk historie eller hva de egentlig vil, for akkurat nå ser de ut til å ville alt. Personlig så syns jeg SP historiene var helt ok, sanne eller ei - Etter den norske historien forteller de litt mer om tilstanden og sånt men skulle vel gjerne sett at de også hadde noen reelle operasjoner å bryne seg på i tillegg til disse "inspirert (men ikke basert på) av folk og historier fra virkeligheten" singleplayer kampanjene.
 13. Til tross for Bethesdas sedvanlige feil og mangler i spillet var det likevel en ting som irriterte meg mer enn alt av ingame bugs og "features"... mangelen på 21:9 støtte... i 2018... seriøst liksom? Joda, ordnes om en manuelt går inn i en konfigurasjons fil og endrer litt men skulle vært unødvendig. Jaja.
×
×
 • Create New...