Jump to content

GeirGrusom

Medlemmer
 • Content Count

  13113
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

GeirGrusom last won the day on July 26 2012

GeirGrusom had the most liked content!

Community Reputation

1684 :)

About GeirGrusom

 • Birthday 08/18/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

21611 profile views
 1. Har de tenkte dette igjennom? Er det en risiko her for at helt eksempelvis brukernavnet til innlogget bruker kan bli plukket opp av API-et ved å helt eksempelvis be brukeren om å velge sin egen home mappe? Kan dette føre til at drive-by script som reklame får muligheten til å dumpe eksekverbare kode på disk eller kryptere data til legtigime websider? Hele hensikten med dette API-et er å gå ut av sandkassa til nettleseren og det høres ut som et vanvittig sikkerhetsproblem.
 2. Ytringsfrihet har til hensikt å beskytte folk fra å bli forfulgt eller straffet for ytringene sine fra regjeringen. Her prøver regjeringen (les: Trump), å straffe Twitter for å ha brukt ytringsfriheten sin. De sensurerte ham ikke, ikke at de ikke har lov til det i all den tid Trump bruker deres plattform for ytringene sine, men påpekte at han ikke snakket sant. Jeg tror Trump driter seg ganske kraftig ut her og for de aller fleste vil dette se ut som et gigantisk overtramp på ytringsfriheten i USA.
 3. Bare åpne solution fil i Visual Studio. Hvis det er problemer skal det komme opp en rapport.
 4. I norsk sammenheng så skal kontrakter være gjensidige. En kontrakt som massivt foretrekker én part kan erklæres ugyldig igjennom en rettsak. Du kan ikke bare bastant svare "nei" til dette fordi det kommer helt an på hva det er snakk om og hvordan partene står imot hverandre.
 5. En må igjennom en rettsak for å avgjøre dette. Det holder ikke med en kommentar på internett som sier "Nei".
 6. Mener å huske at jeg fikk problemer med å installere en NPM-pakke relatert til Angular 6 eller 7 fordi en av pakkene de var avhengig av krevde Python 2 og jeg hadde bare Python 3 installert. Jeg våger meg til å påstå at det er rimelig dust at en NPM pakke skal ha avhengighet til Python til å begynne med, men også at noen såpass nylig skrev noe nytt i Python 2.
 7. Nissan Leaf og Renault Zoe er da ikke dyre? Jeg har en 2014 Leaf selv og er kjempefornøyd. Skattebetalere har allerede sponset oljeindustrien med helsa si i hundre år.
×
×
 • Create New...