Gå til innhold

Anmeldelse: Portal 2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Det er en viss forskjell mellom konsollversjonene av dette spillet. PlayStation 3-utgaven er alene om å ha Steamworks-støtte, som blant annet lar en spille med PC-brukere. Dessuten får man tilgang til annen Steam-funksjonalitet, som ledertavler og «achievements».
PC/Mac; i tillegg skal det følger med en nedlastningskode for Portal 2 til PC/Mac i PS3-utgaven. Noen har hevdet at de ikke kan laste savegames mellom feks. PC og PS3, men i teorien er det i hvert fall mulig at støtte for det kommer.

 

Selv kjøper jeg dette til Xboxen, for co-op er best i stua.

Lenke til kommentar

men i likhet med spaghetti og soveposer er den aller best delt med en god venn.

Les hele saken

 

Nå deler jeg sjeldent soveposer med venner, velger heller dama der :p

 

PlayStation 3-utgaven er alene om å ha Steamworks-støtte, som blant annet lar en spille med PC-brukere.

Nå er jeg xbox-spiller, men FETT!!

 

 

Gleder meg til jeg kommer meg hjem og kan nørde med detta spillet :D Først må jeg bare rase igjennom resten av Portal :O

Lenke til kommentar

"PlayStation 3-utgaven er alene om å ha Steamworks-støtte, som blant annet lar en spille med PC-brukere. Dessuten får man tilgang til annen Steam-funksjonalitet, som ledertavler og «achievements»."

 

Du kødder nå? Valve har så godt som ødelagt PC-spilling med den forbanna Steam-driten, så nå begynner de på PS3 også? Hvor lenge skal vi la den faenskapen holde på før noen tør si ifra?

Lenke til kommentar

Spilte det første Portal spillet endel og synes det vær et sært og til tider utrolig kjedelig spill. Alltid vært mye hype rundt det...og om det er Valve fanboys som skriker eller om det er bare jeg som ikke ser pointet med spillet er uvist.

 

Men Portal 2 ser ihvertfall ikke like trist og sterilt ut som det første..og hype toget er i full fart overalt så må vel nesten gi det en sjangs for å se hva alt hysteriet er for noe.

Lenke til kommentar

Du kødder nå? Valve har så godt som ødelagt PC-spilling med den forbanna Steam-driten, så nå begynner de på PS3 også? Hvor lenge skal vi la den faenskapen holde på før noen tør si ifra?

Steam var noe drit for noen år siden. Men idag er Steam ikke annet enn genialt. Prisene er litt høye på nye spill, men ikke avskrekkende. Portal 2 koster det samme som billigste jeg fant på nett ihvertfall. Og hva skal du egentlig med det fysiske medium? Med mindre du skal låne bort/selge da.

 

Kjøper stadig oftere på Steam, og blir bare mer imponert hver gang. Savegames i Cloud, så jeg kan forsette der jeg slapp på en annen maskin? Ja takk.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Steam er noe av det mest geniale som finnes for oss forbrukere pr dags dato. Hadde bare plate og filmbransjen også snart skjønt det så ville vi kommet langt. Internett har faktisk kommet for å bli, på tide at de slutter med og jobbe imot oss.

 

Prisene er omtrent som i butikk, det lille ekstra det koster er mindre enn hva det koster å kjøre bilen sin til elkjøp, evt buss. Og skulle likevel cdon.no være billigere så er steam verdt det pga brukervennlighet og nettopp andre tjenester det tilbyr i tillegg.

 

Heia Valve og Portal 2! Sett igang med episode 3/HL3!

Endret av Hyd
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Du kødder nå? Valve har så godt som ødelagt PC-spilling med den forbanna Steam-driten, så nå begynner de på PS3 også? Hvor lenge skal vi la den faenskapen holde på før noen tør si ifra?

 

Kan du vennligst utbrodere dette inni hamperæva dumme utsagnet? Er vel betre at folk faktisk kjøper ting i staden for å piratkopiere alt som er.

 

Jeg har utbrodert mer enn nok til de aller fleste, men jeg kan ta det en gang til bare for moro skyld. For det første har vi null valg om vi vil ha Steam eller ikke. Vi blir tvunget til å bruke Steam. Bruker du ikke Steam får du ikke spilt spillene som krever det, og det blir bare flere og flere spill. Veldig mange har ingenting med Steam eller Valge å gjøre engang, men Valve er jo guder, så deres ord er lov.

 

Og for det andre er det slettes ikke alltid Steam fungerer engang. Ta for eksempel Saint's Row 2. Jeg kjøpte det i butikk, installerte det og ventet over fire timer før jeg fikk spilt fordi Steam-serveren var nede. Half-Life 2 fikk jeg ikke spilt på seks måneder fordi jeg ikke hadde tilgang til internett, og andre spill har jeg ikke fått spilt i det hele tatt fordi Steam nekter å laste ned patchen. Å spille et single-player spill offline uten å patche går jo selvsagt ikke, det skjønner jo alle. :roll:

 

For det tredje er det flere andre tjenster som gjør akkurat det samme stom Steam, men de er valgfrie. Steam er tvang. Si hva du vil om Steam, men det går på prinsipper. Hadde det vært valgfritt hadde jeg ikke sagt noe, men jeg er rystet over at de aller fleste godtar å bli tvunget til å bruke det. Hva om Steam hadde krevd å få sjekke hva dere har på harddisken deres og regelmessig sende rapport til Valve? De kunne ha gitt et det en hvilken som helst "gyldig" grunn som å lete etter piratkopier, barneporno eller hva som helst annet. Hadde det også vært greit nok?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...