Jump to content

Sigmund_Freud

Medlemmer
 • Content Count

  3648
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

7440 profile views
 1. Time-to-kill kombinert med våpenfølelsen er heller noe mange Battlefield-spillere mener BFV gjorde riktig, og nettopp derfor «alle» mente dette var dårlig endring. Det håpløse her er at de hasteinnførte en endring få Battlefield-spillere ønsket. Core-serverne var vel aldri den hardcore-modusen man etterspurte? Ville ikke blitt overrasket om hardcore i form av mindre HUD etc kommer senere.
 2. Kunne du fikset lenken til videoen artikkelen omtaler?
 3. Hvordan bli totale antall konsoller i bruk - antall solgte PS4 (ikke nødvendigvis i bruk) = antall Xbox One? Tviler ikke på at det er solgt flest PS4 (offentlig tall, flere spillere på PS4-serverne, etc), men dette ble vel for enkelt.
 4. Sett at Altinn skalerer perfekt, og dette er et rent kapasitetsproblem. Hvorfor må det offentlige Norge med Samordnet Opptak (resttorget), Skatteetaten og Lånekassen i front ha dedikert kapasitet når de foruten et par dager i året kun har behov for en mindre andel av denne, og kapasiteten aldri holder når de først har bruk for den? I steden for å se passivt på problemet som artikkelforfatteren bør man jobbe mot delt kapasitet mellom disse («offentlige nettsky»), slik at man ikke bruker offentlige midler på noe som uansett ikke fungerer. Dette vil også gjøre at det offentlige kan bruke store deler av denne kapasiteten 200-300 dager i året.
 5. Regnestykket ditt er et godt eksempel på hvorfor denne kampanjen må stoppes. Du handler mobilen fra Komplett, og sammenligner to abonnement fra to leverandører. Forbrukerombudets påstand er at det oftest er billigst å handle mobilen på billigste sted (billigst av alle nettbutikker, ikke kun Komplett) og det billigste abonnementet etter ditt forbruk separat. Satt du inn eget forbruk i prissammenligneren på telepriser.no før du sammenlignet akkurat One Call-abonnementet Folkepakka og Djuice-abonnementet Dj all in 1? Hvis du har generelt lavt forbruk, eller enten ringer eller bruker datatrafikk ekstremt mye vil det stort sett alltid lønne seg å finne telefonabonnementet som er absolutt billigst for deg. Uansett må du ikke se på hva som er billigst om du bruker alt og akkurat alt som er inkludert i måneden.
 6. Jeg har allerede en Android-telefon med IP67, og bare 800mhz CPU: Moto Defy. Og største ankerpunktet er CPUen er litt svak...
 7. Hva med en egen guide for hvordan på egen risiko bytte vekk fra tilgriste Andorid-utgaver (Motoblur etc.) til siste Android-utgave rett fra Google?
 8. Kult at den har bra batteri, PMR-radio og dual-SIM, men når alt annet står til stryk og den koster 500 kr mer enn Moto Defy blir det ingen anbefaling av denne til far når han klarer å knuse sin nåværende telefon. Og er nok ikke lenge til vi kan lese at Norges eneste mobilprodusent er saksøkt av amerikanske Sonim.
 9. Den har da et stort anbetalt-stempel på siste side..? Noen som har prøvd å bytte ut Android 2.1 + Motoblur med Android 2.3? Liker HW og prisen, men noe forbanna drit at de skal skitne til med noe eget istedenfor å bare installere siste Android-utgave.
 10. Ohh, takk for tipset! Det blir i så fall 12 GB RAM.
 11. Nei, er jo konge at de har tatt bort Caps-Lock.
 12. Er på utkikk etter et hovedkort som passer i Fractal Design Array R2 (mini-ITX). Hvilke kort gjør det og gir samtidig: BSD-kompatibelt (FreeNAS) 6x SATA 3.0 Gb/s 1-2x Gb Ethernet Gjerne RAID-støtte Vil trolig undervolte RAM-brikke(ne) og andre ting for å spare strøm og senke støynivået da systemet skal stå på 24/7 og helst ikke skal lage for mye bråk. Har kun funnet to veldig forskjellige kort som gir dette, men skulle gjerne hatt flere muligheter: Super Micro MBD-X7SPA-H-O (integrert Intel Atom D510) Zotac H55-ITX WiFi
 13. 3466? Holder den tre dager forholdsvis aktiv eller ganske aktiv bruk? Er batterilevetiden ikke super eller absolutt god nok? Og er ikke tre dager bruk nettopp hva man vil si er lenge for en smarttelefon? I konklusjonen lister dere filmkamera, kamera og filmavspilling som hvert sitt minuspunkt, men høytaleren som det klages over på de tre foregående sidene nevnes bare som i en bisetning («Vi skulle ønske lyden under samtale kunne stilles enda høyere for de som kanskje ikke hører så godt.»). Var det ikke så ille allikevel?
 14. Dobbeltemne. Bruk dette: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1348791 Samme artikkel på Amobil og Mobilen, men ulik diskusjon..?
×
×
 • Create New...