Gå til innhold

Game of Thrones - Sesong 8 (USA-sendetid) | ÅPEN BOKPRAT IKKE LOV! BRUK SPOILERE!


Anbefalte innlegg

Han hater vel de fleste Lannisters da de stod bak drapet og voldtekten av hans søster som vel var gift med en targaryan eller noe?

Jepp, det stemmer. Elia Martell, søsteren til Oberyn og Doran (herskeren i Dorne) giftet seg med Rhaegar Targaryen før Robert's Rebellion. Egentlig skulle Cersei Lannister blitt giftet bort til Rhaegar, men Aerys Targaryan II (the Mad King) bestemte å gifte bort sønnen sin til House Martell, for å få en sterkere allianse i sør. Dette regnes som en av hovedgrunnene til at Tywin, som var Hand of the King, forrådte Aerys under the Sack of King's Landing.

Etter at Rhaegar ble drept under the Battle of Triden, ble Elia voldtatt og drept av Gregor Clegane (the Mountain). Ordrene til Gregor var riktignok aldri å drepe Elia, men snarere de to barna hennes, som Tywin så på som potensielle trusler senere. Likevel tok the Mountain livet av Elia. Det ryktes at han kuttet henne i to med langsverdet sitt...

Derfor liker ikke Oberyn Lannisterfamilien, da spesielt ikke Tywin og the Mountain.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

synes det er merkelig at GoT ikke har mer enn 10 episoder per sesong, burde ihvertfall hatt 12, muligens 16, over 20 ville ødelagt kvaliteten, er ikke så sikker på ett par til episoder i sesongen hadde ødelagt nevneverdig!

 

Husk at hver episode er 10-20 minutter lenger enn de fleste andre serier. Så i realiteten er det kanskje 13-15 episoder.

 

ah og jeg som alltid har følt de har vart i 45 min, vet ikke hvorfor, sjekker sjeldent tiden på hvor lenge ting varer :p men du sier noe der ja, tenkte ikke over det ^^ men kunne gjerne hatt mer uansett :D

Lenke til kommentar

Ganske mye egentlig, skal man tro avisene og annen media... Men det er ganske gøy med akkura det der. Det var noen som hadde kledd seg ut på utstillinga og de fikk mange lange blikk (jeg var der sammen med ei dame som hadde kledd seg ut)

Jeg var en av de som hadde et langt blikk, men det var fordi jeg synes det var kult :)

Lenke til kommentar

Men, jeg lurer nå litt på..

 

Bronn.. Lurte han Tyrion når han sa at Shae hadde blitt satt på skipet? Eller har de klart å få tak i henne på annet vis?

Med en gang Joff var død, ble det gitt kommando om at havnene skulle stenge og at ingen fikk forlate byen. Husker ikke om det var Cersei eller Tywin som gav ordren men i hvert fall tolket jeg det som at det var akkurat den ordren som stoppet båten som Shae var ombord på

Lenke til kommentar

Mulig.. Men, Bronn hadde nå fått beskjed om å sette henne på et skip og se henne avgårde.. Og han sa at dette hadde blitt gjort. Og dette var jo "lenge" før Joffrey døde..!?

 

Bronn fikk hun vel på et skip men gadd ikke stå å se på tenker jeg, så sa han bare til Tyrion at han gjorde det fordi han ikke orket noe mas? Han er jo tross alt en leiesoldat.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...