Gå til innhold

MMO\RPG Tråden!


Anbefalte innlegg

sant som du sier, likte det at eg kunne bruke det perket som fikk dem til å gå i stykker, men ble fort gammelt. men er det ikke bare til å ikke velget det perket då? når man isje har det så spelter de no i værtfall isje opp i mange biter, selvom de av og til mister lemmer og reagerer så vidt ellers når man skyter dem. så er no enig, dette kunne blitt gjort mye bedre og det ville nok fått folk til å like spillet bedre :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Den perken som får dem til å splatte gjør det slikt at det sjer oftere, men det sjer uten perken også. Men jeg har lett litt rund på nett og funnet flere ting som fikser mye av det som plager meg. Skal se om jeg kan finne en fin blanding mods.

 

Har brent mangen timer på oblivion igjen. Merket at det var mangen ting som jeg ennå har å se. Jeg har brukte fast travel i Oblivion mye, så det er flere steder jeg ikke har sett ennå. Tror snart jeg har sett det meste på Shivering Isle ivertfalll.

Lenke til kommentar

nice, du får si ifra hvilken mods du finner som vil bli bra for å gjøre spillet mer realistisk. må få testet dem etter eg har spillt gjennom spillet.

 

og eg brukte også alt for mye fast travel i oblivion, men eg fikk no gjort alle side questene i spillet så vil tro eg fikk sett det meste i spillet. har litt lyst å spille det igjen fullt av mods. kunne vært gøyt :D

 

btw, grattiz med nytt bilde. en du kjenner det der eller? :p

Lenke til kommentar

Yes, skal si ifra vis jeg ser noen bra mods.

Litt imponert at du har gjort alle side quests på oblivion. Jeg har ikke spillet alle ennå. For det er så mye annet å gjøre.

 

Skal poste opp noe bilder av figuren min fra oblivion. Tror det kan bli bra.

 

Ang. bilde så skulle jeg gjerne ønske at jeg kjente henne. ;)

Sexy er hun. Det er også dama i signaturen min og. ;)

Lenke til kommentar

eg brukte oblivion wiki (eller ka den heter) for å finne ut kor alle questene var så bare gjorde eg alle som stod på listen så vil tro alle har blitt gjort, men visst oblivion wiki manglet noen kan det hende eg isje har gjort alle.

gleder meg til å se characteren din :D

 

og ja kan vel ikke nekte for at hun damen var sexy, du får bli kjent med henne då :p

Lenke til kommentar
Noen som vet hvor mye det koster å spille Aion?

Minste play timer koster?

Greier ikke helt se vekk fra aion, lyst på det ass.

DDO trenger hele tiden at man er i gruppe. Så lonewolf er lite mulig der. Å det blir til at man MÅ sitte mangen timer kun for å fullføre et quest. =(

 

Noen her som spiller Aion NÅ, ikke før, men nå....

 

jeg spiller da aion nå, spiller med to andre. er litt morsomt å queste rundt med dem mens vi sitter på skype, vi har veldig lik, dårlig humor. questene er jo oversatt fra koreansk til engelsk, vi opplever av og til sånne hint til ... vel, den samme følelsen som "All your base are belong to us!". ikke helt åpent, men hintetene er veldig morsomme å peke ut x)

 

aion koster i seg selv relativt med flesk, det er jo helt nytt, men det er helt vanlig månedsavgift som med andre MMO's' månedsavgift. du får dog, veldig hyggelige, rabbatter av å bestille mer enn 1 måned av gangen.

 

basic månedspris er på rundt 100,- NOK; varierer med kursen, naturlig nok, når avgiften betales i €; 12,9,- € såvidt jeg husker

 

spill det litt! se om det er spillet for deg ;)

 

eg brukte oblivion wiki (eller ka den heter) for å finne ut kor alle questene var så bare gjorde eg alle som stod på listen så vil tro alle har blitt gjort, men visst oblivion wiki manglet noen kan det hende eg isje har gjort alle.

gleder meg til å se characteren din :D

 

heter UESP.net (Unofficial Elder Scrolls Pages)! *pirkepå*

 

men bruk også denne quest-walkthroughen fra IGN her; er mye, mye større! (min helt, min ridder i skinnende rustning):

 

The Elder Scrolls IV: Oblivion Comprehensive Walkthrough - IGN FAQs. den er større når det kommer til quests, såvidt jeg har sett, men UESP har mye mer informasjon ved siden av, i tillegg.

Endret av pjuken
Lenke til kommentar

Seff funker Oblivion med vista, win7 også.... ;)

 

Jeg fant ut nå at jeg skulle modde fallout 3 på en fersk installasjon, der jeg kun velger balangserte mods. Altså ikke "god like" ting. Men målet blir, ekte våpen, bedre grafiske ting, som hår, armor, kropp osv. Ville også se om jeg fant en flott mod for det med exploderende kropper, slik at det ikke sjer nå som helst, men heller kun av granater å sånt.

Lenke til kommentar

ja den som er basert på gothic 3, er det noen flere risen spill? og er enig med deg, ghotic 3, da jeg spillte var spillet helt bugget og lagget noe sykt til tross for at pc-en min skulle kunne kjøre det. gothic 2 har eg ikke spillt.

 

likte ideen bak moden selvom noe av det han gjør var litt irriterende, som å gi ammo vekt. har for lite vekt eg kan ha fra før, men tror eg skal teste den seinere :D

Lenke til kommentar

Nope... Ctrl-Shift-Esc

 

Har sett endel idag på mods til Fallout3 og jeg har ikke sett noen store packs enna.

Det er jo bare små mods. Kunne tenkt meg noen store pakker slik som der er til Oblivion, der alle mods er balangserte og funker med værandre.

 

Lykke til på ChamOnline. JEg merker at det har blitt lite spilling på DDO... BLitt lite mmo i det hele i det siste på meg. Satt litt med Runes and Magic idag. Men blir korte trekk =(

Måtte der vært noe som kunne stoppet klokken. hmmmm.... tidsmasking+minnekort.... hmm...

Endret av MiLLHA1988
Lenke til kommentar

Eg har ikke spillt DDO på en god stund no, kjøpte jo nytt gamecard til AoC og spiller det ganske mye nå, er komt til 26 så langt :p

 

morsomt å lese på aion forumet hvor folk sier de skal kreve pengene tilbake for spillet siden de må vente 2 timer for å komme innpå serverne. mener det er alt for gale eg og.

 

(p.s awesome design gamer.no har fått nå :D)

Lenke til kommentar

Funker bra designet ja. Savner bare det tøffe wallpaper de har på siden....

Trist at der er problemer på aion servere.

Men jeg mener folk skal roe seg litt... Folk hisser seg ofte opp, men glemmer fort vis du får noen gratis innhold som erstatning. Kansje der kommer noe good dis vei.

 

Men syntes det er rart at Aion er et spill som har problemer. De har jo spillet lenge i asia uten problemer.

 

Er nesten ferdig med fallout 3 moddingen og reinstallasjon. Lastete ned en pakke hvor alt skulle bli mer ekte som var sykt bra.

 

Det at head shot er død skulle vær en selvfølge fra start.

 

Må legget til her en av de beste og mest nyttige moden som jeg har prøvet til Fallout3. Den er bedre en noen annen av sitt slag

http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=6394.

Endret av MiLLHA1988
Lenke til kommentar

vel eg kan no forstå kofor folk hisser seg litt opp, eg hadde blitt ganske sur om eg måtte betale for å sitte å vente i kø. synes Ncsoft kunne gitt de noe gratis spille tid for å gjøre igjen for all kø ventingen :p

 

og visst finden dør med 1 skutt i hode på fallout blir jo det drit lett, bare å komme frem til de og gå i VATS så skyte ham i hode. null stress.

Lenke til kommentar

Ja du sko tro det.

Men jeg har en mod som gjør at der er flere fiender om gangen, og man tåler også lite selv.

Det er også slik at det lønner seg mer å skyte i føtter og armer. Det funker bedre. Men alle modene som jeg har lagt inn funker begge veier, så jeg har mistet våpene, skutt i beina osv.

Likte dette oppsettet så godt at jeg vil si at det er slik spillet skulle vært from start.

Men vanskelighets graden er høy.

 

Før tok jeg 5 raiders lett. Men ikke mer. AND I AM LUVING IT.

Fant også klær som ligner de som faith har i Mirrors Edge... Nice...

 

------------------------

Spillet på POINT LOOKOUT DLC til fallout 3.

Syntes det var ganske dårlig. Minnet om Rampage Redneck.

Endret av MiLLHA1988
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...