Gå til innhold

MMO\RPG Tråden!


Anbefalte innlegg

jeg joiner gjerne på Crom. helst etter Aion's allerede betalte dager, dog. men ja, hvis jeg husker rett har jeg en rundt 30 barbar, en rundt 50 necro og en rundt 60 hox der. heh, jeg har spilt det ganske mye til ikke å ha blitt 80 ennå x)

 

har dog en 76 necro på Aquilonia rp-pvp. gud, timene med ganking som jeg aldri får tilbake, som jeg kunne brukt på mye morsommere ting. enn å bli ganket.

 

heh, jeg vet ikke om du har hørt om det - men hvertfall, pvp i aoc er jo free for all, du kan drepe alle unntagen ditt eige laug. på serveren min fant vi, selvfølgelig, guildet ved navn SCUM. som drepte alle, overalt, alltid. om de så noe som beveget seg så var det snart opp i flammer og aske. og de gikk gjerne sammen om å gjøre det, mot folk som var av mindre level - og gjerne mer enn én gang; de campet i grupper. ikke snilt, ikke hyggelig i det hele tatt. murder-systemet fikk dempet det litt, dog ikke mye. og det hjalp ikke å spørre dem pent, heller, om de kunne gi seg med å ganke meg inntil jeg var ferdig med questet ville levere i sonen.

 

og nå, i Aion!... ER SCUM DER IGJEN! AAAAGH!

Endret av pjuken
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hehe ja ganking på AoC var grunnen til at eg sluttet for eg spillte jo selfølgelig på Fury siden de vennene eg skulle spille med absolutt var så PvP happy at de ville være der. så eg skal rerolle og spille på Crom istede for der slipper eg all gankingen og det er jo forsatt PvP zoner der og visst man vil drive med det. skal poste spilleren eg lager her :D

 

btw sitter å tenker på om eg skulle lage guardian eller conquer, litt usikker på akkuratt det. kan conquer være en god tank? og er det noe vits i å bruke 1 hand og shield når man har conquer?

 

haha begynte å lure litt når eg leste første du skrev pjuken :p

Endret av KraniC
Lenke til kommentar

i min erfaring, dvs min kompis', så er dark templar morsommere å spille enn både guardian og conqueror xD men jeg vet ikke. hva liker du best?

 

er det greit for deg å ikke gjøre så rask damage (sammenlignet) og heller tåle mer, eller vil du gjøre mer damage?

 

jeg mener, guardian er jo hakket bedre tank. så da burde også conqueror være hakket bedre med damage? du har enndogennå å tenke på, at conqueror er vel egentlig ideelt en supportklasse for en større gruppe, med mindre du selvfølgelig speccer anderledes. men idéen fra bunn av er jo "his shouts encourage his comrades on the battlefield!", så, ja.

 

noe som er veldig hendig med conq, elsker jeg, er hans in-battle team mate resurrection.

for jeg var jo necro. før vi ble nerfet (eller, ikke nerfet, men..) så hadde vi jo sinnsykt deilig damage output og jeg tanket gjerne selv med litt kreativ speccing for skjoldbuffen min. så jeg trakk noen stakkars npc'er, gjerne ganske mange av gangen, startet med invuln-AoE-blast (pestilential blast) og bare dro ned livene deres med mer AoE (var fullt dedikert unholy i nightfall. hadde ikke noen frost-talenter i det hele tatt.). som selvfølgelig skapte litt problemer for når tanken hadde lyst til å gjøre jobben sin, men det var fortsatt kjempemorsomt.

 

poenget er at AoE'en som hovedsaklig dreper dem tar litt tid å utføre. og skjoldet varer ikke eivg, absorberer bare så og så mye damage *ooooops :innocent: *, så med en stun på feil sted = død. DER hadde conqueror sin beste nytte, imo : D resurrect, and continue the unholy rampage!

 

edit: og heh, ja. pvp-virile venner, det var min grunn, vel, også... helt fortapt, helt fortapt...

 

edit2: får vel bare spesifisere og si, at necros ble ikke nerfet. men de som speccet nightfall ble derimot direkte tvunget til å kombinere unholy og frost magic. det holder ikke lenger å bare spesialisere seg i én av retningene. noe jeg synes er veldig, veldig synd, da jeg liker best sort magi, og det var jo i tillegg fryktelig morsomt å spille!

 

så, da de kombinerte, så gjorde de mer også, de forandret på virkningen av alle spells. og det var litt irr, for jeg var veldig fornøyd med gameplayet til necromanceren min, og så ble alt plutselig komplisert fordi de forskjellige spells var avhengige av hverandre! hjelpes. egentlig så hater jeg at jeg har omgangskrets i wow, for av det jeg har spilt, så er vil jeg vel si at det er morsommere å levle i AoC enn det er å raide i WoW. dog, ikke med samme sense of accomplishment.

Endret av pjuken
Lenke til kommentar

du kan virkelig classen din pjuken :D

 

og vel dark templar hadde kansje ikke vært en så dum idee, er så usikker her asså, eg vil i værtfall ha en soldier class. dark templar har jo dette med sort magi og slikt. ka type våpen er best å bruke på dem for PvE? og håper vi kan få spillt sammen på AoC pjukken ;)

 

dessvere vet eg ikke om noen gode mods til oblivion gal_ape, eg har ikke brukt så mange sjøl, men har hørt den modden som kalles OOO (tror eg det var) skulle være veldig bra. visst du stikker innom the elder scroll forumet her på gamer finner du nok mange gode forslag ;)

Lenke til kommentar

Sett på den Project Offset side og lest litt på nettet.

Virker spennende.

 

Men det jeg ser til nå er at de lager igrunne en nyskapende grafikk motor.

Det du snakket om gameplay, var ikke gameplay. Men en visning på hvordan de så det for seg. Men det med dwarfen de viste var nice. Men vis du ser nøye etter så ser man hvor de sparer på modellen. Men i det hele ser det bra ut. Jeg vil gjerne se for meg et nytt savage spill, men med et bedre theme enn det gamle. Spillet det gamle litt og det nye mer. Men syntes eneren var litt for lys og happy, eller noe i den gata.

 

Men som sakt så ser det ut som det er teknologien som er i bilde her.

Intel sponser ser det ut til, så dette kan bli bra det. Å når\vis det kommer et spill, så blir det et savage lignende spill siden de har laget arbeider klasse. ;=)

Lenke til kommentar
du kan virkelig classen din pjuken :D

 

og vel dark templar hadde kansje ikke vært en så dum idee, er så usikker her asså, eg vil i værtfall ha en soldier class. dark templar har jo dette med sort magi og slikt. ka type våpen er best å bruke på dem for PvE? og håper vi kan få spillt sammen på AoC pjukken ;)

 

heh, kan og kan - kunne den bedre før, har ikke lært meg det nye opplegget med frostintegrert (med integrert kjøleløsning! :D). jeg kunne jo selvfølgelig samarbeide som en gruppe, for the record, men det var awesome fun å gå berserk og føle seg eiende. you know?

Lenke til kommentar

haha ja kem ønsker ikke å få følesen av at de eier alle sammen :D

har funnet ut at eg tror eg skal være dual wielding conquer, siden kompisen min skal være dark templar eller polenarm guardian. tror kaaaansje eg kjøper gamecard i morgen.

 

og project offset, men virker som at det ikke har komt så langt i utviklingen, kansje neste år eller noe sånt for vi se noe ordentlig fra spillet og da må det bare bli postet her asså :D

men digget fysiken og grafikken i spillet.

 

så til litt triste nyheter, min favoritt F2P MMO reviewer "Cirrus Epix" på youtube har no lagt sin siste video i serien questing (som er MMO serien hannes) så for ikke sett noen flere slike videoer fra ham lengre :(

Questing: grand farewell: http://www.youtube.com/watch?v=78Fqnp1-Qe8

Lenke til kommentar
Åh, i dag skal jeg virkelig kose meg med et par timer Oblivion med eventuelle gameplay mods for å gjøre opplevelsen enda bedre enn det den er "rett ut av boksen". :love:

Noen som vet om noen "must have" mods forresten? Selv blar jeg opp og ned på denne siden.

 

Der skal være en pakke på nett som jeg likte, som samlet mangen ting i et, slik at det var lett å legge inn.

Den inneholdt eyecandy pakke for tweaks av grafikk. Nye krops modeller, der alle armor var tilpasset. Nye slott og plasser og våpen. Rett og slett mye.

Husker ikke hva den heter, men den ligger på isohunt.com vis jeg ikke tar feil.

Den har ikke ulovlig innhold så man kan bare laste den ned uten bekymring.

Der skal også være GUI tweaks som er bra i den pakken.

 

Selv har jeg alt mellom himmel og jord av mods på oblivion.

 

En av tingene som jeg syntes var rått er et program hvor man importerer fjeset sitt inn i spillet.

Det å springe rundt med look-a-like var kult. Eneste var at den ikke kunne importere teksturer inn i spillet. Men den funket bra nok.

 

Tror at man kan laste ned en egen eyecandy pakke og, som heter "make it pretty pack".

Men det beste er nok og se etter nytt. Der har nok kommet MYE siden jeg har spillet.

 

----------------------------------------------------------

Kom på å nevne at det å bytte ut soundtrack på oblivion kan også gi litt extra.

Før hadde jeg killswitch i kamper. =P

Men nå har jeg Gears of War sine soundtrack på spillet. Funker meget fint.

 

-------------------------------------------------------

Ble fristet til å spille på oblivion igjen...

Startet opp, og ente med flere timer nå med spilling.

Kom på en til mod som jeg ambefaler. Den heter OPEN CITY eller noe. Den gjør det slikt at man slipper å loade når man skal inn i byene. Men dette er noe som krever endel maskin, så du må vurdere selv om det er noe som passer.

 

Jeg spillet nettop slutten på Shivering Isle igjen. Håper det kommer mer TES snart... :\

Ble litt imponert hvor flott grafikken har holdt seg.

Endret av MiLLHA1988
Lenke til kommentar

har sett litt på det ja, intresserte meg litt for det minnet om fallout.

men eg så på noen bilder og videoer og det så jo rett og slett dø kjedelig ut, områdene så helt tomme og triste ut, ikke mye variasjon og sånn som eg har forstått det fra andre så er spillet veldig kjedelig og. så mast interessen, men visst de klarer å fikse spillet og gjøre det gøy blir eg kansje mer intressert, men det er så alt for mange gode MMO'er som kommer som eg vil ha, APB, TSW, GW2, exp pack til WoW blir for mye asså :p

Endret av KraniC
Lenke til kommentar

ja då klarte eg ikke å holde meg unna lengre >.<

endte med at eg kjøpte meg nytt AoC gamecard som kostet EVIG mye, 299.

føler meg nesten snytt :p

 

anyway visst det er noen her som spiller på serverne crom eller fury så si gjerne char navnet visst dåkkar vil chatte/spill sammen i AoC. spiller på begge serverne, eller har isje begynt på crom enda, skal lage en i kveld. men har 63 barbarian på fury ;)

Lenke til kommentar

merkelig, det der, det med omgangskrets i et spill som til slutt definerer om du gidder å "tåle" det noe særlig. er på grunn av omgangskretsen i WoW at jeg stadig kommer tilbake. det, og at raiding kan være moro med de rette folkene.

 

men ja, woot, oblivion. det kom seg til et punkt i min pc-historie, at mitt 6800gt (overklokket til 7800gt med standardkjøler, gainward ftw) til slutt bestemte seg å smelte etter halvannet år med press. og da skaffet jeg meg like gjerne en pc som jeg forestilte meg at aldri i det minste ville lagge i oblivion, det burde være en fin standard, selv om jeg da så frem til nyere spill også.

 

herlig med 6 gig ram, ja, herlig med SLI@2x8800gt... og så flaskehalsen med quadcore. *sukk*

jeg har drevet og sjekket rundt med ytelsen min under oblivion, og det virker bare som om oblivion nekter plent å bruke mer enn to kjerner av gangen. men det har ikke hindret min kjærlighet til De Gamle Pergamentrullene, Nummer Fire. mind you, pcen yter såpass godt at jeg ikke kan klage, er bare litt skuff når man investerer så mye i en pc som faktisk ikke helt gjør hva du vil den skal gjøre. det var heller overraskende da jeg installerte diverse mods til å gjøre spillets grafikk enda mer epic, at ikke merket noensomhelst forskjell i pcens ytelse. noe som enten sier noe om rigget mitt, eller noe om hvor gode mods det var, som bringer meg til at jeg ville anbefale dere mods, selvsagt!

 

merk at de fleste har jeg funnet på TES Nexus, en hovedsaklig amerikansk side med en fantastisk samling mods. du må være medlem for å laste ned ting der, men jeg vil si at det er verdt det.

 

et must have er jo oblivion mod manager (OMOD) for å organisere dem ordentlig. som GUI mod bruker jeg darnified. er det forresten -noen- som vet hvordan man faktisk lagrer innstillingene man stiller inn i denne mod'en? for den er helt fantastisk til å erstatte oblivion's sanne UI, mer oversiktlig osv. - og jeg har da også loading screen replaceren, dog disse får jeg ikke sett så mye til siden loading skjer på null komma niks (veldig synd, egentlig, at loading times er så godt optimalisert i dette spillet x]) og ja!, ja - et farget kart over cyrodiil!

 

jeg er en gutt, så selvfølgelig følte jeg at når jeg kledde av min femme fatale, da skulle jeg også se mine tilsvarende olympus mons(-er, for flertall). jeg har benyttet Exnem's Female Eyecandy Body Replacer (både nude og underwear) men de holdt ikke helt med tanke på gear som ikke tilpasset seg selve kroppsformen, også. det var vel egentlig mest at jeg ville gear skulle se ut som de var sydd for meg, og drite i realismen. men Exnem holdt altså ikke.

 

jeg fant Bab's body something-mod, og der fulgte det med, jeg har ikke talt, kanskje 500 forskjellige gear pieces, både med stats og noen bare for RP, noen for looks osv. Så nå går jeg rundt med en kraftig enchantet kjole uten beskyttelse og en liten maske i light armor som også er enchantet, og en finfin hette som kommer sammen med mine boots og hansker fra den mod'en som kanskje har vært verdt båndbredden mest: Lost Spires.

 

denne legger til et helt nytt custom made questline, et archaeology guild og masse phat lewtz. men ikke bare det - de har gjort en overall god jobb med egen voice acting! dog, for å pirke burde en av dem skaffe seg bedre mic. de holder seg på grensen, men fortsatt innenfor, oblivion-sjelen, føler jeg. ufattelig vellykket.

 

videre har jeg mod'en som jo skulle påvirke ytelsen på pcen min, men ikke gjorde det likevel - Natural Environments (2.1.3). istedenfor 7 værtyper har skaperne laget rundt 40, view distance og vegetasjon har fått en kraftig overhaul, du vil se flere fugler o.l. enn før, level og detail, texture resolution fungerer bedre, vann ser bedre ut (ikke SÅ stor forskjell) og til sist en liten finesse - nettene er gjort mørkere, mer realistiske i den forstand, slik at fakler virker som om de lyser sterkere.

 

til sist har vi Illumination Within som sørger for at vinduer i bygninger som har "våken"-tider får en glød som om de er opplyst innenifra! et lite touch, dog DENNE mod'en kan være sinnsykt krevende i.e. Leyawiin osv.

 

til sist, jeg har jo alle bethesda's expansion packs, knights of the nine, shivering, horse armor, frostcrag, thieves den, mehrunes razor, vile lair, og orrery, you know.

Lenke til kommentar

Noen som vet hvor mye det koster å spille Aion?

Minste play timer koster?

Greier ikke helt se vekk fra aion, lyst på det ass.

DDO trenger hele tiden at man er i gruppe. Så lonewolf er lite mulig der. Å det blir til at man MÅ sitte mangen timer kun for å fullføre et quest. =(

 

Noen her som spiller Aion NÅ, ikke før, men nå....

 

---------------------------

Et til spørsmål. Noen som vet om en bra våpen mod til fallout. Helst en der det er ekte våpen, jeg takler ikke de som er i spillet.

 

Her er et våpen jeg ville hatt kunne tenkt meg, hadde jeg funnet det!?

Persona_SS2.jpg

 

LETT... Fant gunneren fra bilde. COLT M4.... ;)

http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=6264

 

En vid som har linker til masser of goodies.

Endret av MiLLHA1988
Lenke til kommentar

hehe nice, må legge inn noen våpen mods i fallout eg og når eg har spillt gjennom det 1 gang. vil først spille gjennom det orginalt :p

men de våpene i videoen var jo overpowered, tok jo insane masse dmg også skjøt de helt beint på så lange avstander, blir jo veldig lett da.

 

og aion er eg ikke sikker på kor mye koster, har isje sett noen gamecard ute heller, men så har eg jo isje sett så veldig mye akkuratt. men står det ikke på hjemmesiden deres da?

 

btw, AoC charen min på Crom heter Konomy og er lvl 20 bear shaman, så bare å whispre om man ønsker^^

Endret av KraniC
Lenke til kommentar

Der er det noe som plager meg med Fallout.... Hvordan kan de explodere kune av ei kule?

Hater at de går i småbiter av kuler. Greit vis det er granat eller slikt, men en 9mm kule sprenger ikke folk to pieces... ;=\

 

Men kunne tenkt meg en mod som fikset noen av de problemene.

Slik at det å skyte noen virket bedre. Tror det beste spillet på det med feeling når man treffer er perfect dark og goldeneye 64... Det var noe bra med animasjoner når man traff og kulene gikk liksom i kroppen... Kunne tenkt meg at spill verden brukte mer til på physic på gunnere.

Hadde vært rått med et spill hvor man hadde matrix evner, men våpene var som virkelige.

Ekte mengde ammo, rette kraft og physic... spennende.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...