Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Helvete. Melding på Match. Som ikke er fra spambot.

 

The Quest for Kuse continues?

 

Er gratis å legge til Duke 3d i GoG-biblioteket no, forresten. FREE GRATIS. Treng berre ein mod for å få det til å sjå ca. 1999 ut. :p Nesten alt det andre på tilbod har eg alt. Eplefe er ei Theme Hospital-afficionado.

 

Nubbiz liked it, so he put a ring on it.

Endret av Zealuu
Lenke til kommentar

The Quest for Kuse continues?

 

Noe slikt. Ikke veldig interessant dame, men alltid hyggelig med oppmerksomhet.

Problemet med å gå mer aktivt inn på sjekkefronten er at jeg virkelig kjenner jeg vil ha kjæreste nå. Og at det er så himla vanskelig.

 

Og at jeg syns det er litt urimelig at jeg ikke har dame, selv om jeg jo ikke har noen problemer med å innse hvorfor ettersom de ikke kommer gående til husdøra.

Lenke til kommentar

Ingen jenter er vel noe særlig interessante før du har snakket med dem, og selv de interessante har noe uinteressant ved seg. Viktigste vil jeg si at det er en jente du føler deg komfortabel med. En som du får indre ro av å være sammen med slik at du kan senke guarden og bare være deg selv.

 

Nå har ikke jeg verdens største kunnskap om slike ting, så skal ikke si hva du bør eller ikke bør gjøre, men det er ingen kvaliteter andre har som du ikke har, alle har muligheten til å finne noen å dele livet med. Om de er vanskelig å finne blir det bare desto mer gledelig når du har funnet en. :)

Lenke til kommentar

Nubbiz om en stund

ive-made-a-huge-mistake.gif

 

 

Neeeiiidaa, blir sikkert fantastisk. Gratulerer!

 

Jeg skal forøvrig på 18-års bursdag til en venninne av meg. Hun har invitert nesten 50 stykker og det er gratis sprit og øl til alle. DIS GON BE GUUD

Heldigvis har hun for det meste rolige venner, så det går sikkert sånn halvveis greit. Personlig er jeg småsyk, så tror nok jeg lar storsjarmen bli igjen hjemme

Endret av Error
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...